Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    12. Veljača 2021. 21:43

manemoj

MTB ja sam išla u Fran bez narucivanja..
    Magnolia mislim da će biti roza 😉
    Lucyinthesky koliko joj je trebalo da lijepo naraste?

Uf, dugo bome, do veličine stabalca cca 5 godina i prvih par ne cvate. Treba je kad nema vegetacije oblikovat ovisno o tome želiš li kao grm ili kao drvce.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 21:44

Tanja79, zamišljala sam kako Gić izbjegava vodoskoke krvi iz moje malecke pa sam preskočila bitno. 
    A zašto nisi vadila D vitamin?

Bozma, odbijam dati 20 eura za dostavu. Imam mentalni poremećaj oko svih tih naknada, poštarina, dostava, ... dugo bi trajalo da objasnim.

💔💔💔

BAJOMA
    12. Veljača 2021. 21:48

MTB

BAJO1

SBjelis

Stručnjakinje za pishanje LH trakicakada se pishaju LH trakice? Ostalo mi u sjecanju da popodne?
    Tiki dezi li se clexsane u frizideru?

LH hormon se oko 10-11h počinje tek izlučivati u urinu, pa se trakice koriste između 11 i 22sata Prije pišanja lh trakice trebala bi se suzdržavati barem 3 sata da ne unosiš veće količine tekućine u sebe, kako ne bi razrijedila urin. Znaci piškis 1 dnevno dok su svjetle trakice a kad pocnu tamnit min 2 lh trakice da ulovis pik ❤️🥰

A što ako nam je LH pozitivna ujutro, prije 11, dosta dana poslije ovulacije a prije menstruacije? Taj dio mi nikad nije jasan, jer sam ja uvijek piškila ranojutarnji…

Pozitivna lh trakica nakon ovulacije ujutro nekome može ukazivat na trudnocu,a moze cistu na jajniku. Neke kombinacije lijekova ako se uzimaju,pogotovo hormoni,mogu imat povisen lh hormon.(da je doslo do ovulacije jedino ti može mjerenje bazalne potvrdit)S tim da sam ja imala skroz negativnu lh trakicu a pozitivan test na trudnocu. 😘

VM
    12. Veljača 2021. 21:51

MTB

Eh da, nisam gotova.
    Meni menstruacija samo što nije došla (krenule naznake). Dakle, 1DC će biti sutra ili preksutra.
    E sad, gledam ja naručivanje za brzi test na covid, i na velesajmu je prvi slobodni termin utorak 16.2. (prekasno!), a u Sigetu ponedjeljak, 15.2. (možda prekasno). Zna li netko jel se mogu samo pojaviti?

Probaj Agram nazvat!

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 21:56

BAJO1, hvala ti puno na objašnjenju. Izgleda da ja često imam ciste na jajnicima onda u drugom dijelu ciklusa. Srećom, očito odu s menstruacijom.

VM, i to mi je opcija, iako mi nisu dragi od kad sam pokušala kod njih napraviti PCR pa su kenjali da se moram zapisati 18 dana ranije (karikiram) i da će rezultati doći za 2, 3 dana (meni su trebali za dan i pol. Na kraju su u HZJZ manje komplicirali (jedino sam se tamo načekala).

💔💔💔

BAJOMA

Leia ❤️

MTB uvali onda još nešto u košaricu i bit će besplatna dostava. Uzmi još Fertil Aid kapsule za muža, sebi uzmi prenatal, trebat će ti do kraja trudnoće

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 21:58

Bozma 🍀🐞

MTB uvali onda još nešto u košaricu i bit će besplatna dostava. Uzmi još Fertil Aid kapsule za muža, sebi uzmi prenatal, trebat će ti do kraja trudnoće

Pa da, razmišljam. Bez brige, ako budem naručivala, naručit ću hrpu toga jer ja ionako ne znam kupiti samo jednu stvar. Vidjet ću preko vikenda. Uf, slatke muke. 
    Odjeća me uopće ne zanima 
    Ali sam sva presretna danas ubola 10 biljnih mlijeka na akciji : lunatic : 

💔💔💔

iris_iris
    12. Veljača 2021. 21:59

MTB

iris_iris, znaš da ovdje svoje lavice volimo i kad su negativne.
    Žao mi je radi negativnog testa. Planovi za dalje?

Tiki, wooohoooo, slavimo. Idemo sad razvaliti i to drugo tromjesečje.Nina92, meni tek treba doći za par dana.Marinela87, sad samo polako. Danas odmah možeš vaditi betu, u ponedjeljak drugu.

Malo kasnim s odg. Pa plan je u ponedjeljak beta i dogovor kad možemo dalje. Nisam sigurna koliko treba čekati do idućeg postupka s obzirom da je ovaj bio blaga stimulacija. Inače, moram pohvaliti biologa koji je u ovom postupku s mojom jednom stanicom ipak čekao do 4.dana da ona dođe do stadija morule! Tako da smo napokon dobili info i o kvaliteti stanica, dobre su 😍 žao mi je što nemam info o prijašnjim postupcima pa da znam jesu se isplatili silni suplementi ili su i prije bile ok 😏😏 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

BAJOMA
    12. Veljača 2021. 22:02

Matane moj za desetak dana onu debelu drugu crticu , ovaj put može bit i tebi štoperica koja nece izac jedno 9 mjeseci  
    🙏🙏🙏 🤗🤗🤗🤰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.