Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    10. Veljača 2021. 13:11

MTB

SBjelis

ANKSIMORON

MTB

Ela, jako ti je mutna slika. Mogla si ga i u ormar staviti! Je li ovo nešto desno od kontrolne crte? Djeluje mi kao nešto? Ne poznajem ovaj test…

ANKSIMORON, ja pijem 3 tablete dnevno, za doručak ručak i večeru. S tim da sam ja na 200mg.

Ruska1986, ne, to nije glupost, to se zove trudnoća.Meto, predobre su za konobaricu. Prije za ples oko šipke. A i lova je bolja.SBJelis, faco.

Leia2.0, woooohoooo, nije vanmaternična, već je to fantastična vijest.
    A sad navijamo da je prava, punokorvna trudnoća.
    Briga me za sve, ja te stavljam na trudnice.

Znaci 600 mg uzimas dnevno… oki… hvala ti… ja sam mislila 2 ujutro, 2 navecer… za pocetak…

Ja nisam shvatila na kraju kada coQ10 smijem uzimati, a kada ne. Npr. sada tijekom FET-a, mogu li ih već piti za pripremu za nekad kasnije.. ? Ili ne.

Nemoj nakon transfera.
    Do transfera može, ali pitanje je pomaže li. Možda da, možda ne.
    Za idući postupak (koji ti neće trebati) treba piti barem mjesec dana prije, a preporučeno je i duže. Istraživanja su uglavnom napravljena na mjesec dana prije, i imaju dobre rezultate.

Nemam gdje ugurati mjesec dana prije u komadu, ukoliko idem u novi stumulirani odmah nakon FET-a.
    To me mori. I onda nisam ništa radila po tom pitanju :.O

oharascarlett14@gmail.com

10. Veljača 2021. 13:14

Meto

Magnolia hhaha namjerno je tako napisano zato jer je i Bozma iz istog kraja😂😂
    Mtb vodi me sestro da otplatim bebe 😂
    sad ozbiljno pitanje, totalno sam zabb da trebam popraviti jedan zub al mi treba anestezija za nj, s obzirom da se sutra pocinjem pikati, imas li kakvu info u svojim istrazivanjima vezano za stimulaciju i zubarsku anesteziju? Hoce utjecat jedno na drugo?😲

Jesu li i kapulari u vas😂😂😂😂😂

Anči 💕
    10. Veljača 2021. 13:22

Upravo došla iz Osijeka s konzultacija..ja sam oduševljena..fino je pogledao nalaze i od mene i od MM..napravio mi ultrazvuk i jedino sto me buni sto on vise ne vidi taj endometriomiom 🤔 dao mi je cijeli papir sa svime sta jos trebamo obavit od pretraga...MM mora ponovit spermiogram jer kaze da sad uzorak trebaju pregledat oni sa MPO odijela, a ne u običnom laboratoriju..sve u svemu nakon onakvog pregleda u Petrovoj 🤮 ugodno sam šokirana ovim pristupom u Osijeku..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

🌼TiKi🌼
    10. Veljača 2021. 13:28

Dada 🤦‍♀️, preimenuj se u Štoperica! 😂😂
    Ela sad vidim bolje, neka tamni samo 🤞
    Leia nek samo sve bude ok u petak, ovo su već velike vijesti. 🙏

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Sunny_🐣
    10. Veljača 2021. 13:39

anchy123 drago mi je da si imala ugodno iskustvo. Taj pristup stvarno puno znači ❤️ A dal bi htjela podijeliti na koje te je sve pretrage uputio? 
    Ja sam se naručila na konzultacije u Petrovoj kod dr Lane Škrgatić. Dosta mi muških stručnjaka ginekologa, želim porazgovarati sa ženom 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

ericaa
    10. Veljača 2021. 13:39

Ela ja vidim crticu!! neka samo deblja i jača! 
    Dada i sanjich imate baš lijepe crtice 
    Leia ajmeeee tako mi je drago, naravno,oprezno se veselim, ali tako mi je drago!! Baš sam se nadala da će ipak biti sve dobro i da hiper sve zeza. Držim ti fige na najjače 
    MTB, onaj dan kad sam pilala s Omegom , sad bila u ljekarni da promijenim prenatale, uzela od Solgara jer imaju svašta unutra i dodatno Omegu. Pitala sam za savjet i objasnile mi da je bolje za nas koje smo u negativnim tjednima trudnoće  i trudnicama da se obavezno uzima omega iz lososa, gdje je to naglašeno. Tuna i druge ribe su pune žive i olova i to nam se gomila u organizmu, a nije baš najbolje ni za nas ni naše bebe. Tu je razlika u cijeni, iako nije velika. Uzela sam od Solgara kombinaciju svih Omega Full spectrum Omega i košta 194 kn 120 kaspula a rekla mi je da mogu piti i 1 na dan, da će biti dovoljno. Natural Wealt je 110 kn 100 kapsula a koliko sam shvatila ovjde je baš specificirano da je iz divljog čistog lososa omega. Eto, čisto kao informacija ako će nekome pomoći. Naravno da to nisu neke extra količine i vjerojatno ne mogu naštetiti ali za tu razliku u cijeni,osobno, sam uzela Solgarove. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Tuma
    10. Veljača 2021. 13:40

Ela crtica se vidi! 🥰🥰 Imaš li dm ili muller blizu da kupiš trakice za sutra ujutro da probaš oba testa? Nek sad samo tamni🙏🥰
    Leia odlična vijest!!! Drago mi je da nije vanmaternicna i držim fige da se sve dobro nastavi. 🥰🤞
    Ajme stvarno će nakon 2.mj popis trudnica biti najveći 😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳
    Sretno svima koji su u postupku, pikaju se, čekaju aspiraciju, test, betu, uzv... I onima koje čekaju postupak ili fet 🥰 žene, ima da ovo proljeće svima donese lijepe vijesti 🥳❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 13:40

SBjelis, da se javila Vinogradska, vi bi to čule. 
    Gić mi se nema šta javljati. Na zadnjem dejtu sam mu dala do znanja da ne volim potrebite muškarce i završila sa "Don't call me, I'll call you". Pretpostavljam da stoji pred telefonom i svako toliko provjerava ima li mreže, je li baterija puna, .... 
    Kreni pit Q10 sad, nemreš omašiti.
    Btw, mislim da ćeš imati pauzu - dođe menga, onda čekaš iduću za postupak.
    Iako, tebi neće doći. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 13:45

ericaa, hvala! Uvijek volim naučiti nešto novo!

💔💔💔

sbjelisi
    10. Veljača 2021. 13:46

MTB 💗

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.