BTW cure.. ja sam se navukla na sladunjavu seriju Sweet Magnolias. Ono, tri frendice, ljubavi, rastave i nove ljubavi.. Netflix.
Ako je nekome dosadno dok čeka betu
oharascarlett14@gmail.com
Cure dada i sanjich 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 cekamo bete… e da sta je sa ostalim curama… javila se ona koja ne pisa testove nego ceka betu 🤭🤭🤭🤭🤭
Usputno pitanje, savjet, stagod… stigo q10 danas… pise na kutiji 100 mg… pretp jedna tableta… i sad to znaci min 4 dnevno… a jel koja od vas to tako pije ako da u kojem dijelu dana i u kojim kolicinama… pls help…
A drugo jucer je netko, mislim sbjelis pisao da je nasao super povoljan q10 na vitacost stranici? Mozes mi poslat koji da si odmah narucim za drugu turu… to ce mi taman uz ovu biti dovoljno do postupka…
Ja pijem 400mg,ali u jednoj tableti, također je preporuka s nečim masnim popiti. Mislim da ti možeš te 4 tvoje.
I to s masnim 😆😆😆 omg 😆😆😆 onda cu to uz omegu piti... po dvije u dvije ture dnevno... tnx lucy 😘😘
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ela, jako ti je mutna slika. Mogla si ga i u ormar staviti!Je li ovo nešto desno od kontrolne crte? Djeluje mi kao nešto? Ne poznajem ovaj test…
ANKSIMORON, ja pijem 3 tablete dnevno, za doručak ručak i večeru. S tim da sam ja na 200mg.
Ruska1986, ne, to nije glupost, to se zove trudnoća.Meto, predobre su za konobaricu. Prije za ples oko šipke. A i lova je bolja.
SBJelis, faco.
Leia2.0, woooohoooo, nije vanmaternična, već je to fantastična vijest.
A sad navijamo da je prava, punokorvna trudnoća.
Briga me za sve, ja te stavljam na trudnice.
Znaci 600 mg uzimas dnevno… oki… hvala ti… ja sam mislila 2 ujutro, 2 navecer… za pocetak…
Ne, 200mg uzimam ukupno, podijeljeno u 3 rate - i radi se o 3 različite vrste .
Kasno sam ga počela uzimati pa sam odlučila malo po malo dizati, ionako to nije za ovaj postupak. Ako postupak ne upali, dignut ću na 600.
💔💔💔
Leia ajme ❤️❤️❤️ oprezno se veselimo 🥰🥰🥰
Ela ja vidim sjenu, jesi vraćala petodnevne?
Jesam , ali ne baš odlične kvalitete. Ove u FETu što su mi vratili 2 su kao lošije od prethodne 2 koje su završile kako su završile 😔
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Ela, jako ti je mutna slika. Mogla si ga i u ormar staviti!Je li ovo nešto desno od kontrolne crte? Djeluje mi kao nešto? Ne poznajem ovaj test…
ANKSIMORON, ja pijem 3 tablete dnevno, za doručak ručak i večeru. S tim da sam ja na 200mg.
Ruska1986, ne, to nije glupost, to se zove trudnoća.Meto, predobre su za konobaricu. Prije za ples oko šipke. A i lova je bolja.
SBJelis, faco.
Leia2.0, woooohoooo, nije vanmaternična, već je to fantastična vijest.
A sad navijamo da je prava, punokorvna trudnoća.
Briga me za sve, ja te stavljam na trudnice.
Znaci 600 mg uzimas dnevno… oki… hvala ti… ja sam mislila 2 ujutro, 2 navecer… za pocetak…
Ja nisam shvatila na kraju kada coQ10 smijem uzimati, a kada ne. Npr. sada tijekom FET-a, mogu li ih već piti za pripremu za nekad kasnije.. ? Ili ne.
BTW cure.. ja sam se navukla na sladunjavu seriju Sweet Magnolias. Ono, tri frendice, ljubavi, rastave i nove ljubavi.. Netflix.
Ako je nekome dosadno dok čeka betu
Već mi je na popisu, čuvam je za sretnija vremena.
💔💔💔
Elaaaaaa i ja je vidimmmmmm 😍❤️😍 wow kolko trudnica ce zavrsit na popisu.. U ožujku će to bit najveći popis… Cure moje daj boze da se sve maknemo s prvog popisa i to cim prije 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞
https://ibb.co/L19HZf
Da li je ova malo jasnija ? 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Ja se tresem hahha ne zamjerite mi
Puno jasnije 😄😄😄 vidi se 🥳🥳🥳🥳
Meto sretno.... veselimo se tvom postupku 🥰🥰🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
SBjelis nisam kupila kad nisam našla takav. Ima ovakvih kakvih već imam. Onaj bijeli testić mi je na 25ui ali nije ovakav kao od Sanjich. Ja sam kupila clearblue pa ću njega, može i ona onda smo 100% sigurne u nijansu makar ja mislim da nijansa ovisi o visini bete tako da neznam šta ju muči jer test je iz aviona pozotivan a bete nam nemogu biti iste nikako... . S tim da ona nije imala štopericu a dobro znamo da je kod mene još štoperica tu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
endometrioza
Leia ajme ❤️❤️❤️ oprezno se veselimo 🥰🥰🥰
Ela ja vidim sjenu, jesi vraćala petodnevne?
Jesam , ali ne baš odlične kvalitete. Ove u FETu što su mi vratili 2 su kao lošije od prethodne 2 koje su završile kako su završile 😔
Ela, meni su isto rekli za ET da su uber super kvaliteta.. Na kraju biokemijska.I sad su ostale one "manje kvalitete". Ipak, volim mislitida su se ove "bolje" samo bolje razvijale u labosu, ali ne u mamici. A ove "losije" definitivno trebaju i čekaju mamicu ❤️❤️ Tako da :fingers crossed: Tu su ❤️❤️, suttra će tamniti test. Nabavi 10lIU
Sortiraj odgovore
Najstariji