Cure kod mene preobrat situacije. Beta danas 1808 (prekjučer je bila 810). Vidi se GO od 3mm u maternici. Sutra će biti točno 5 tjedana od zadnje menstruacije.
Doktor želi da ostanemo oprezno optimistični, no moguće je da je OHSS imao utjecaja na vrijednosti bete. U petak opet kontrola. Bit će to najpregledanija beba ikad. Nama je pao ogroman kamen sa srca i nakon zadnja dva dana što sam bila totalno ukomirana i očekivala najgore vijesti danas (i molila Boga ako već nije suđeno, samo da nije izvanmaterična) smo dobili ipak ove divne vijesti.
Inače, uzv je bio izuzetno stresan. Nisam išla piškiti predugo prije toga i doktor ništa nije mogao vidjeti pa me slao na wc. Jedva sam se popiškila od stresa premda sam baš morala. Konačno je onda locirao mrvicu.
Pa to su fantastične vijesti!!!😊😊😊
Hvala dragom Bogu! 🙏🙏🙏
Baš mi je drago. Nitko ne zna kroz šta si posljednjih dana prošla. Istina, opreza nikad dosta ali sve u svemu, lijepo što je tvoja mrvica tu. 🥰🥰🥰
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Dada, ti ne trebas kupovati vise nikakve testove, trudna si ko lubenica! Da se na TM popishash, i on bi poroyio!
Jedino Sanjich pita bi li pishnule ISTI test ujutro da moze suporediti. Mislim da ona ima Muller, osjetljivosti 25. Brijem da je i DM iste osjetljivosti. A [ta si to do sadapishala, One Step ili..
oharascarlett14@gmail.com
Stvarno ima nešto u ovom forumu nek kaže netko kj hoće. Pa naša statistika je 🔝🔝🔝😍😍😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Meto, dok rodis taman ce bit i novih 😁
Ela vidi se
Leia super vijest.
La Reina aj kad je ovako dobro krenilo jos i ti.
A Magnolia mogla si i ti na Fet kad je ovako plodna veljaca. Steta propustit
Ela draga ❤️ vidim ja crticu. Vjerojatno je test osjetljiv na 25ui ali molim te slikaj kraj prozora jer meni ovo tako tamno a ja ćorava 😂
Jeste 25mIU/ml . Koji je kod tebe ?? Koji da kupim ?
Evo sad ću novu sličicu postaviti , ali kada pored prozora stavim ono baš na svjetlost crtica je očigledna 🤷🏼♀️ Malo je teže uslikati , glupi telefon zamuti kada približim
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Meto, dok rodis taman ce bit i novih 😁
Ela vidi se
Leia super vijest.
La Reina aj kad je ovako dobro krenilo jos i ti.
A Magnolia mogla si i ti na Fet kad je ovako plodna veljaca. Steta propustit
Mene košta moja lijenost😅😅, nisam ni pola onih nalaza obavila
Ela draga ❤️vidim ja crticu. Vjerojatno je test osjetljiv na 25ui ali molim te slikaj kraj prozora jer meni ovo tako tamno a ja ćorava 😂
Evo sad ću novu sličicu postaviti , ali kada pored prozora stavim ono baš na svjetlost crtica je očigledna 🤷🏼♀️ Malo je teže uslikati , glupi telefon zamuti kada približim
Moraš izoštriti. Moji su na 10iu.
endometrioza
MTB možemo za front page složiti i kratki Tips s testovima, osjetljivosti ..
Npr. ja nisam znala da u Mulleru ima test trakica za13kn.
S druge pak strane, nisam znala da su ebay kinezi još osjetljiviji, a uber jeftini! Evo, ja kupila na ebayju 50 LH hi sensitivity trakica + 10 Ultra Early Preganancy Stripsa 10mIU za 90kn s dostavom,stigli za 4 dana.
MTB možemo za front page složiti i kratki Tips s testovima, osjetljivosti ..
Npr. ja nisam znala da u Mulleru ima test trakica za13kn.
S druge pak strane, nisam znala da su ebay kinezi još osjetljiviji, a uber jeftini! Evo, ja kupila na ebayju 50 LH hi sensitivity trakica + 10 Ultra Early Preganancy Stripsa10mIU za 90kn s dostavom,stigli za 4 dana.
Ne podržavam ovisnosti
Btw, baš sam provjerila, Gravignost je isto 25ml @Sanjich
💔💔💔
Ela draga ❤️vidim ja crticu. Vjerojatno je test osjetljiv na 25ui ali molim te slikaj kraj prozora jer meni ovo tako tamno a ja ćorava 😂
Moraš izoštriti. Moji su na 10iu.
Sanjich evo tajne zasto su tvoje crte slabije
Stress out, do not
Sortiraj odgovore
Najstariji