Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Veljača 2021. 14:25

MTB

Sanjich 👶🤱

Simbaaa ajme kolko muke si mi priustila.. Listala sam danima da nadjem di si se javila zadnji put.. Cak mi se ucinilo da si se naljutila pa nestala jer se mtb zezala za bebe ono 🙄

Drago mi je da si se javila i da je sve dobro i nadam se da ostane tako 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 samo mirovanje. Nasa miss isto ima hematom i samo lezanje i odmor nista drugo vam ne preostaje dok ne rodite, e onda nece biti bas toliko odmaranja 😍😍😍👶

Da, da, uvijek je MTB kriva.

Ma neeee, ne izvlaci iz konteksta hm hm samo sam se zabrinula kako nije pisala predugo a nije se ni pozdravila da nece pisat.. Vezem se brzo za ljude i definitivno ako netko samo nestane mi bude zao

• *.Women_name.*
    10. Veljača 2021. 14:25

Simba 1989

Pa tko je pitao za mene??? 🤭
    Evo me cure nakon duuugoo vremena, neke znaju moj put i priču a neke ne znaju.
    Evo od Božića smo u petrovoj bolnici, imala sam krvarenje zbog hematoma i zadržana do daljnjega. Naravno da u međuvremenu su krenule komplikacije neke, s obzirom da su jednojajčane trojke sumnjali su na twin twin sindrom i tu je bila užasna aginija i pristup pojedinih doktora.
    Imam sreću pa me pod svoje uzela dr Sokol te svaki petak imamo uzv gdje provjeri sve moguće, da eventualno ako krene ići u lošem smjeru znamo reagirati.
    Za sada smo 24tt u petak i idemo prema 25 tt 😊

Žao mi je što si imala takvo stresno razdoblje ☹️Doktorica Sokol je baš predivna doktorica, i ja sam imala iskustva s njom! Tako da mislim da si u dobrim rukama 🙏 Držite se 🥰🥰🥰 brzo će to proc i idete u velikom broju doma. Držimo vam 🤞🤞. Znaš li kj nosiš? 🥰😊😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

10. Veljača 2021. 14:26

Btw Lucija znam da citas javi nam se.. Hrpa testova slijedi a treba nam iskusna pomoc ❤️

• *.Women_name.*
    10. Veljača 2021. 14:26

🌼TiKi🌼

*.Women_name.*

Cure smijem li ponekad popit duplu dozu magnezija direct od 300 mg? Kak ležim dosta u trudnoći, nekad me tak jako hvataju grčevi u nogama i prestane nakon mg, ali se vrati predvečer

Mozes naravno. Neke zene piju i do 900mg na dan.

Super hvala! 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Simba 1989
    10. Veljača 2021. 14:27

Evo da svakoj posebno ne pišem, ja ću ovako🤭
    Znači očekujemo 3 dečka između 15.3.i 15.4 jer sa trojcekima ide puno ranije porod. Zaista se od svega srca nadam da će biti sve u redu, samo da mi oni budu dobro. Ovdje sam upoznala 4 krasne cure, koje su mi zaista postale prijateljice i one su me dizale svaki put kada bi pala, tražile mi riješenje u inozemstvu i zaista neznam što bi bez njih. Uglavnom hematom je nama relativno brzo otišao i bio je na dobrom mjestu. 
    Ma znam zašto sam ovdje tako da nekako sve se to izdrži i tokolizu i mrtvacko mirovanje i sve. Kada dodje petak i ugledam ih na uzv ma više mi ništa nije teško.

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Veljača 2021. 14:30

Sanjich 👶🤱

Btw Lucija znam da citas javi nam se.. Hrpa testova slijedi a treba nam iskusna pomoc ❤️

Sudeći po njezinim testićima od prije, nekako mi vuče da su ti se primila oba 🥰🥰❤️

endometrioza

• *.Women_name.*
    10. Veljača 2021. 14:32

Simba 1989

Znači očekujemo 3 dečka između 15.3.i 15.4 jer sa trojcekima ide puno ranije porod. Zaista se od svega srca nadam da će biti sve u redu, samo da mi oni budu dobro. Ovdje sam upoznala 4 krasne cure, koje su mi zaista postale prijateljice i one su me dizale svaki put kada bi pala, tražile mi riješenje u inozemstvu i zaista neznam što bi bez njih. Uglavnom hematom je nama relativno brzo otišao i bio je na dobrom mjestu.
    Ma znam zašto sam ovdje tako da nekako sve se to izdrži i tokolizu i mrtvacko mirovanje i sve. Kada dodje petak i ugledam ih na uzv ma više mi ništa nije teško.

Tri dečkića 😍😍😍😍 bit će sve u redu sigurno ! Drago mi je da imaš potporu, to puno znači. Brzo će to ajmee 😯😯😯. Ne brini, evo ja imam frendicu koja je nosila dvojceke, ne trojceke i rodila je u 29 tjednu, bebice su super 😁😁😊 tebi držim fige da izdržis što je duže moguće, javi nam se 😊😊

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    10. Veljača 2021. 14:34

Simba 1989

Simba 💗

oharascarlett14@gmail.com

Rina89
    10. Veljača 2021. 14:37

Dada, Sanjich crtice su top! 😍
    Ela ja vidim. 🙂
    Liea divnoooo! Držim fige za dalje! 🤞🤞🤞🤞

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Tuma
    10. Veljača 2021. 14:39

Simba drago mi je da si se javila na forum ❤️ čestitam na 3 dečkića i kako cure kažu, sad iskoristi ovo strogo mirovanje jer za par mjeseci narednih ohoho godina nema mira 🥰 da, troje ih je, pa je razumljiv raniji porod, ali glavno je da oni napreduju, sve se da izdržati za ovako divan cilj 😊 ako ti bude dosadno u bolnici, slobodno se tu nama javi, prati s nama bete i testice, punooo će ih biti u narednih par tjedana... Ako nemaš volje, javi nam kad rodis da znamo da je sve oke 😊 ti i ja smo blizu inače po tjednima, ja sam sutra točno 24.tjedna 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.