Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    10. Veljača 2021. 13:48

Anchy bravo za Osijek!!

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    10. Veljača 2021. 13:48

MTB

SBjelis, da se javila Vinogradska, vi bi to čule.
    Gić mi se nema šta javljati. Na zadnjem dejtu sam mu dala do znanja da ne volim potrebite muškarce i završila sa "Don't call me, I'll call you". Pretpostavljam da stoji pred telefonom i svako toliko provjerava ima li mreže, je li baterija puna, ….
    Kreni pit Q10 sad, nemreš omašiti.
    Btw, mislim da ćeš imati pauzu - dođe menga, onda čekaš iduću za postupak.
    Iako, tebi neće doći.

MTB klikni na mail. Meni je nalaz in Vinogradske došao 💗

oharascarlett14@gmail.com

ericaa
    10. Veljača 2021. 13:49

MTB

ericaa, hvala! Uvijek volim naučiti nešto novo!

baci oko, ove imaju omegu 3 (EPA,DHA,DPA) omega 5,6,7 i 9 i neki antioksidant astaksantin iz mikroalge i D3. Draga farmaceutkinja u ljekarni mi je baš lijepo objasnila pa sam je poslušala 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Tuma
    10. Veljača 2021. 13:54

Javila se Simba na fejsu, rekla da sam joj nek nam se javi na forum malo 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Lorena3009
    10. Veljača 2021. 13:55

perlla

Ima li netko da je imao bakterije (npr.escherihia) i koliko je trajalo ljecenje? Cudi me da ju u trudnoci nisam imala, a evo sad je imam..znam da je normalni stanovnik tijela al opet

Ja sam je imala prije postupka u crijevima, i izljecila je 1 kutijom sumameda....nakon 14 dana ponovila urin i bogu hvala nije je bilo

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

10. Veljača 2021. 13:58

malala

Pozdrav, žene!
    Pišem prvi puta na ovoj temi, imam par pitanja ako mi neka može odgovoriti.
    Naime, krajem 2.mj krećemo u postupak mpo, inseminacijom. Moram doći 3.dan ciklusa na pregled. Što mogu očekivati? Kako sve točno ide? Što će raditi taj 3.dan jer tad imam još jako krvarenje?

Hej, neki specijalisti humane vole krenut tako rano s uzv, neki krenu tek 6,7 dan.. Uglavnom racunaj 1dc onaj koji bas dobro krene M a ne smedjarenje tako da vec 3 dc  bi trebalo biti malo i manje krvarenja. Pratit ćete tvoje folikule kako bi procijenili točno dan O i napravili IUI... Neke cure dobiju i stopericu j IUI a neke ne sve ovisi o doktoru.. Tako da nista puno drugacije nego sto si do sada na lh trakicama.. Samo sad doktor prati isto to..  Jesi li provjeravala propusnost jajovoda mozda? Vidim da obioe nemate dg. A dugo se trudite

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 13:59

SBjelis

MTB

SBjelis, da se javila Vinogradska, vi bi to čule.
    Gić mi se nema šta javljati. Na zadnjem dejtu sam mu dala do znanja da ne volim potrebite muškarce i završila sa "Don't call me, I'll call you". Pretpostavljam da stoji pred telefonom i svako toliko provjerava ima li mreže, je li baterija puna, ….
    Kreni pit Q10 sad, nemreš omašiti.
    Btw, mislim da ćeš imati pauzu - dođe menga, onda čekaš iduću za postupak.
    Iako, tebi neće doći.
    MTB klikni na mail. Meni je nalaz in Vinogradske došao💗

Meni još nije 

💔💔💔

10. Veljača 2021. 14:02

Tuma

Javila se Simba na fejsu, rekla da sam joj nek nam se javi na forum malo 🥰

Stavi sliku pliz ili prenesi sta kaze.. Ja nemam fejs 🙄

10. Veljača 2021. 14:04

Magnolia

Meto

Magnolia hhaha namjerno je tako napisano zato jer je i Bozma iz istog kraja😂😂
    Mtb vodi me sestro da otplatim bebe 😂
    sad ozbiljno pitanje, totalno sam zabb da trebam popraviti jedan zub al mi treba anestezija za nj, s obzirom da se sutra pocinjem pikati, imas li kakvu info u svojim istrazivanjima vezano za stimulaciju i zubarsku anesteziju? Hoce utjecat jedno na drugo?😲

Jesu li i kapulari u vas😂😂😂😂😂

Sta ti je sad to😂😂😂 Isla sam googlat pa mi izbacuje negu bracu kapulare za sve ljubitelje izvorne muzike 😂😂😂😂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 14:06

Nymeria, super mi je ovaj blog. Izračunala da ja zapravo uzimam 290mg Q10, što je respektabilna suma (ja uzimam i ubiquinol, i ubiquinone i enhanced )

malala, dobro nam došla, i još brže nam otišla - trudna! Ja se ne razumijem u inseminacije, ali ima ovdje cura koje su eksperti.
    Da, radit će ti UZV tokom menstruacije, jedna od čari ovih postupaka.

SBjelis, što ti kaže nalaz?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.