Pa tko je pitao za mene??? 🤭
Evo me cure nakon duuugoo vremena, neke znaju moj put i priču a neke ne znaju.
Evo od Božića smo u petrovoj bolnici, imala sam krvarenje zbog hematoma i zadržana do daljnjega. Naravno da u međuvremenu su krenule komplikacije neke, s obzirom da su jednojajčane trojke sumnjali su na twin twin sindrom i tu je bila užasna aginija i pristup pojedinih doktora.
Imam sreću pa me pod svoje uzela dr Sokol te svaki petak imamo uzv gdje provjeri sve moguće, da eventualno ako krene ići u lošem smjeru znamo reagirati.
Za sada smo 24tt u petak i idemo prema 25 tt 😊
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Magnolia hhaha namjerno je tako napisano zato jer je i Bozma iz istog kraja😂😂
Mtb vodi me sestro da otplatim bebe 😂
sad ozbiljno pitanje, totalno sam zabb da trebam popraviti jedan zub al mi treba anestezija za nj, s obzirom da se sutra pocinjem pikati, imas li kakvu info u svojim istrazivanjima vezano za stimulaciju i zubarsku anesteziju? Hoce utjecat jedno na drugo?😲
Jesu li i kapulari u vas😂😂😂😂😂
Sta ti je sad to😂😂😂 Isla sam googlat pa mi izbacuje negu bracu kapulare za sve ljubitelje izvorne muzike 😂😂😂😂
Ma sarme, svaki put kad to netko kaze ja pomislim ma kakvi fucking kapulari i kakvo facking povisme🤣🤣🤣, kapulari i povisme idu u istu teću pa zato pitam🤣🤣🤣🤣
Cure smijem li ponekad popit duplu dozu magnezija direct od 300 mg? Kak ležim dosta u trudnoći, nekad me tak jako hvataju grčevi u nogama i prestane nakon mg, ali se vrati predvečer
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Malala dobrodosla. Sto se tice inseminacije, ovisi imas li stimulaciju ili se prati tvoj ciklus. 3.dan ciklusa dr. gleda stanje folikula i imas li vodeci folikul. Uglavnom na velicinu folikula od 16-20mm se daje stoperica i nakon 36 sati se radi inseminacija. Na UZV mozes ici kod svoje dr. ako se s tim slaze tvoj mpo dr. Ja ti ipak savjetujem da ides u Zg jer su oni vec uhodani s postupcima i bitno im je odraditi inseminaciju u tocno vrijeme. Ako imas pitanja slobodno pitaj i sretno!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure smijem li ponekad popit duplu dozu magnezija direct od 300 mg? Kak ležim dosta u trudnoći, nekad me tak jako hvataju grčevi u nogama i prestane nakon mg, ali se vrati predvečer
Mozes naravno. Neke zene piju i do 900mg na dan.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Simba1989 divne vijesti su što ste svi dobro, malo manje divne jer su u bolnici ali bit će to sve ok.
Hoćeš nam odati tajnu spolova bebača? 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
I jesi li se pripremila na 3 male štruce, unajmila bake do tamo neke 10-e godine, dok ne krenu u više razrede 😁😁😁
M samo da ste cu svi dobro.
Lijepo što si se javila ❤️❤️❤️❤️🙏
endometrioza
Simbaaa ajme kolko muke si mi priustila.. Listala sam danima da nadjem di si se javila zadnji put.. Cak mi se ucinilo da si se naljutila pa nestala jer se mtb zezala za bebe ono 🙄
Drago mi je da si se javila i da je sve dobro i nadam se da ostane tako 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 samo mirovanje. Nasa miss isto ima hematom i samo lezanje i odmor nista drugo vam ne preostaje dok ne rodite, e onda nece biti bas toliko odmaranja 😍😍😍👶
Evo od Božića smo u petrovoj bolnici, imala sam krvarenje zbog hematoma i zadržana do daljnjega. Naravno da u međuvremenu su krenule komplikacije neke, s obzirom da su jednojajčane trojke sumnjali su na twin twin sindrom i tu je bila užasna aginija i pristup pojedinih doktora.
Imam sreću pa me pod svoje uzela dr Sokol te svaki petak imamo uzv gdje provjeri sve moguće, da eventualno ako krene ići u lošem smjeru znamo reagirati.
Lijepo da si se javila i jako mi je drago čuti da ste svi dobro! Jesu to 3 dečka (3 plava srca)? Žao mi je da ste u bolnici ali bolje da vas prate i motre, tamo ste najsigurniji. Sretno dalje ti želim
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
💔💔💔
Simbaaa ajme kolko muke si mi priustila.. Listala sam danima da nadjem di si se javila zadnji put.. Cak mi se ucinilo da si se naljutila pa nestala jer se mtb zezala za bebe ono 🙄
Drago mi je da si se javila i da je sve dobro i nadam se da ostane tako 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 samo mirovanje. Nasa miss isto ima hematom i samo lezanje i odmor nista drugo vam ne preostaje dok ne rodite, e onda nece biti bas toliko odmaranja 😍😍😍👶
Da, da, uvijek je MTB kriva.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji