Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    10. Veljača 2021. 14:40

MTB

Nymeria, super mi je ovaj blog. Izračunala da ja zapravo uzimam 290mg Q10, što je respektabilna suma (ja uzimam i ubiquinol, i ubiquinone i enhanced )

malala, dobro nam došla, i još brže nam otišla - trudna! Ja se ne razumijem u inseminacije, ali ima ovdje cura koje su eksperti.
    Da, radit će ti UZV tokom menstruacije, jedna od čari ovih postupaka.

SBjelis, što ti kaže nalaz?

MTB negativni su ANA i Lupus antikoagul.

oharascarlett14@gmail.com

Tuma
    10. Veljača 2021. 14:42

Tuma

Simba drago mi je da si se javila na forum ❤️ čestitam na 3 dečkića i kako cure kažu, sad iskoristi ovo strogo mirovanje jer za par mjeseci narednih ohoho godina nema mira 🥰 da, troje ih je, pa je razumljiv raniji porod, ali glavno je da oni napreduju, sve se da izdržati za ovako divan cilj 😊 ako ti bude dosadno u bolnici, slobodno se tu nama javi, prati s nama bete i testice, punooo će ih biti u narednih par tjedana… Ako nemaš volje, javi nam kad rodis da znamo da je sve oke 😊 ti i ja smo blizu inače po tjednima, ja sam sutra točno 24.tjedna 🥰

Točno 24 tjedna, bez točke. Postajem nepismena 😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    10. Veljača 2021. 14:43

SBjelis

MTB

Nymeria, super mi je ovaj blog. Izračunala da ja zapravo uzimam 290mg Q10, što je respektabilna suma (ja uzimam i ubiquinol, i ubiquinone i enhanced )

malala, dobro nam došla, i još brže nam otišla - trudna! Ja se ne razumijem u inseminacije, ali ima ovdje cura koje su eksperti.
    Da, radit će ti UZV tokom menstruacije, jedna od čari ovih postupaka.

SBjelis, što ti kaže nalaz?
    MTB negativni su ANA i Lupus antikoagul.

Super🥳 🥳

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Lucyinthesky
    10. Veljača 2021. 14:44

ANKSIMORON

Lucyinthesky

ANKSIMORON

Cure dada i sanjich 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 cekamo bete… e da sta je sa ostalim curama… javila se ona koja ne pisa testove nego ceka betu 🤭🤭🤭🤭🤭
    Usputno pitanje, savjet, stagod… stigo q10 danas… pise na kutiji 100 mg… pretp jedna tableta… i sad to znaci min 4 dnevno… a jel koja od vas to tako pije ako da u kojem dijelu dana i u kojim kolicinama… pls help…
    A drugo jucer je netko, mislim sbjelis pisao da je nasao super povoljan q10 na vitacost stranici? Mozes mi poslat koji da si odmah narucim za drugu turu… to ce mi taman uz ovu biti dovoljno do postupka…

Ja pijem 400mg,ali u jednoj tableti, također je preporuka s nečim masnim popiti. Mislim da ti možeš te 4 tvoje.

I to s masnim 😆😆😆 omg 😆😆😆 onda cu to uz omegu piti… po dvije u dvije ture dnevno… tnx lucy 😘😘

Ma niš 👍Čvarci za sve, kažem ti 😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Anči 💕
    10. Veljača 2021. 14:44

Simba 1989

Evo da svakoj posebno ne pišem, ja ću ovako🤭
    Znači očekujemo 3 dečka između 15.3.i 15.4 jer sa trojcekima ide puno ranije porod. Zaista se od svega srca nadam da će biti sve u redu, samo da mi oni budu dobro. Ovdje sam upoznala 4 krasne cure, koje su mi zaista postale prijateljice i one su me dizale svaki put kada bi pala, tražile mi riješenje u inozemstvu i zaista neznam što bi bez njih. Uglavnom hematom je nama relativno brzo otišao i bio je na dobrom mjestu.
    Ma znam zašto sam ovdje tako da nekako sve se to izdrži i tokolizu i mrtvacko mirovanje i sve. Kada dodje petak i ugledam ih na uzv ma više mi ništa nije teško.

Predivno 😍😍 3 dečkicaa ajme 😍😍 nek ti je sa srećom i da ti sto brze prolaze ti dani dok moras mirovat 💙💙💙

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Lucyinthesky
    10. Veljača 2021. 14:46

SBjelis

ANKSI 🥰javi kako je prošlo. Ja bih isto naručila… A na njihovoj stranici ne vidim info za carinu.. Imaju stalno neke akcije, koliko vidim ovih dana..
    Ela, nazire se crta na gornjoj slici.

Ja ti od njih naručujem već godinama, nekad mi lupe carinu, nekad ne.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Dia85
    10. Veljača 2021. 14:47

Leia2.0

Cure kod mene preobrat situacije. Beta danas 1808 (prekjučer je bila 810). Vidi se GO od 3mm u maternici. Sutra će biti točno 5 tjedana od zadnje menstruacije.
    Doktor želi da ostanemo oprezno optimistični, no moguće je da je OHSS imao utjecaja na vrijednosti bete. U petak opet kontrola. Bit će to najpregledanija beba ikad. Nama je pao ogroman kamen sa srca i nakon zadnja dva dana što sam bila totalno ukomirana i očekivala najgore vijesti danas (i molila Boga ako već nije suđeno, samo da nije izvanmaterična) smo dobili ipak ove divne vijesti.
    Inače, uzv je bio izuzetno stresan. Nisam išla piškiti predugo prije toga i doktor ništa nije mogao vidjeti pa me slao na wc. Jedva sam se popiškila od stresa premda sam baš morala. Konačno je onda locirao mrvicu.

Čekam te Leia cijelo jutro🥰🥰🥰, sigurna sam da je sve glupi hiper i da će bit super sve, u maternici je i to su prekrasne vijesti, samo hrabro dalje❤

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Veljača 2021. 14:48

🌼TiKi🌼

Dada 🤦‍♀️, preimenuj se u Štoperica! 😂😂Ela sad vidim bolje, neka tamni samo 🤞
    Leia nek samo sve bude ok u petak, ovo su već velike vijesti. 🙏

Hoću čim budem mogla promjeniti nadimak 😁😁😂 tko ne po tome neće prepoznati 🤣🤣🤣

endometrioza

Simba 1989
    10. Veljača 2021. 14:49

Tuma

Tuma

Simba drago mi je da si se javila na forum ❤️ čestitam na 3 dečkića i kako cure kažu, sad iskoristi ovo strogo mirovanje jer za par mjeseci narednih ohoho godina nema mira 🥰 da, troje ih je, pa je razumljiv raniji porod, ali glavno je da oni napreduju, sve se da izdržati za ovako divan cilj 😊 ako ti bude dosadno u bolnici, slobodno se tu nama javi, prati s nama bete i testice, punooo će ih biti u narednih par tjedana… Ako nemaš volje, javi nam kad rodis da znamo da je sve oke 😊 ti i ja smo blizu inače po tjednima, ja sam sutra točno 24.tjedna 🥰

Točno 24 tjedna, bez točke. Postajem nepismena 😂

Mi smo 24tt u petak, znači dan razmaka.. Iskreno baš mi je odgovarao mir, samo moje cure i muž, jer svašta se izdogadalo da su znali i svi iz obitelji da me nesmiju zivkati. Idemo dan po dan i živimo od petka do petka da čujemo jesu oni dobro i da se ne otvaram puno. 
    Nezelim nikome pametovati ali definitivno nije isto kada prođes jedan stimulirani i masu njih, ali od srca svima želim da se doslovno oči zasuze od sreće 🤗

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Sunny_🐣
    10. Veljača 2021. 14:50

Simba 1989

Evo da svakoj posebno ne pišem, ja ću ovako🤭
    Znači očekujemo 3 dečka između 15.3.i 15.4 jer sa trojcekima ide puno ranije porod. Zaista se od svega srca nadam da će biti sve u redu, samo da mi oni budu dobro. Ovdje sam upoznala 4 krasne cure, koje su mi zaista postale prijateljice i one su me dizale svaki put kada bi pala, tražile mi riješenje u inozemstvu i zaista neznam što bi bez njih. Uglavnom hematom je nama relativno brzo otišao i bio je na dobrom mjestu.
    Ma znam zašto sam ovdje tako da nekako sve se to izdrži i tokolizu i mrtvacko mirovanje i sve. Kada dodje petak i ugledam ih na uzv ma više mi ništa nije teško.

tri dečkića, kako predivno 💙💙💙 još malo moraš izdržati i onda kreće akcija 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.