Ela, jako ti je mutna slika. Mogla si ga i u ormar staviti!Je li ovo nešto desno od kontrolne crte? Djeluje mi kao nešto? Ne poznajem ovaj test…
ANKSIMORON, ja pijem 3 tablete dnevno, za doručak ručak i večeru. S tim da sam ja na 200mg.
Ruska1986, ne, to nije glupost, to se zove trudnoća.Meto, predobre su za konobaricu. Prije za ples oko šipke. A i lova je bolja.
SBJelis, faco.
Leia2.0, woooohoooo, nije vanmaternična, već je to fantastična vijest.
A sad navijamo da je prava, punokorvna trudnoća.
Briga me za sve, ja te stavljam na trudnice.
Znaci 600 mg uzimas dnevno… oki… hvala ti… ja sam mislila 2 ujutro, 2 navecer… za pocetak…
Ne, 200mg uzimam ukupno, podijeljeno u 3 rate - i radi se o 3 različite vrste.
Kasno sam ga počela uzimati pa sam odlučila malo po malo dizati, ionako to nije za ovaj postupak. Ako postupak ne upali, dignut ću na 600.
Ahaaa.... ock kuzim.... da to gledam i ja da mi je prevec previse 6 tabl dnevno uz sve ovo sto uzimam... da ne pretjeram... pocet cu sa 4... pa sta bude bude...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Leia <3 suze su mi došle...🙏🏼da sve bude dalje kako treba!
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Ela vidiiii seee
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Ela, jako ti je mutna slika. Mogla si ga i u ormar staviti!Je li ovo nešto desno od kontrolne crte? Djeluje mi kao nešto? Ne poznajem ovaj test…
ANKSIMORON, ja pijem 3 tablete dnevno, za doručak ručak i večeru. S tim da sam ja na 200mg.
Ruska1986, ne, to nije glupost, to se zove trudnoća.Meto, predobre su za konobaricu. Prije za ples oko šipke. A i lova je bolja.
SBJelis, faco.
Leia2.0, woooohoooo, nije vanmaternična, već je to fantastična vijest.
A sad navijamo da je prava, punokorvna trudnoća.
Briga me za sve, ja te stavljam na trudnice.
Znaci 600 mg uzimas dnevno… oki… hvala ti… ja sam mislila 2 ujutro, 2 navecer… za pocetak…
Ja nisam shvatila na kraju kada coQ10 smijem uzimati, a kada ne. Npr. sada tijekom FET-a, mogu li ih već piti za pripremu za nekad kasnije.. ? Ili ne.
Nemoj nakon transfera.
Do transfera može, ali pitanje je pomaže li. Možda da, možda ne.
Za idući postupak (koji ti neće trebati) treba piti barem mjesec dana prije, a preporučeno je i duže. Istraživanja su uglavnom napravljena na mjesec dana prije, i imaju dobre rezultate.
💔💔💔
Eto Dada opet sa štopericom
Odakle su ti ovi testovi po kojima si pishkila? Kinezi? 10mIU?
MTB štreberka! De, refreshaj mail! Se javio G-ić? Vinogradska?
oharascarlett14@gmail.com
BTW cure.. ja sam se navukla na sladunjavu seriju Sweet Magnolias. Ono, tri frendice, ljubavi, rastave i nove ljubavi.. Netflix.
Ako je nekome dosadno dok čeka betu
Već mi je na popisu, čuvam je za sretnija vremena.
Ja pogledala baš do kraja High seas i Virgin river. Neznam koja je bolja, gledala sam do 4 ujutro 😂😍😍😍 meni je jedino kj volim serije koje imaju bar 2,3 sezone. Svakako ukljucim na popis ✌️😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sbjelis
Ela, meni su isto rekli za ET da su uber super kvaliteta.. Na kraju biokemijska.I sad su ostale one “manje kvalitete”. Ipak, volim mislitida su se ove “bolje” samo bolje razvijale u labosu, ali ne u mamici. A ove “losije” definitivno trebaju i čekaju mamicu❤️❤️ Tako da :fingers crossed: Tu su ❤️❤️, suttra će tamniti test. Nabavi 10lIU
Ostale cure hvala i vama na podršci ❤️❤️❤️❤️
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
SBjelis nisam kupila kad nisam našla takav. Ima ovakvih kakvih već imam. Onaj bijeli testić mi je na 25ui ali nije ovakav kao od Sanjich. Ja sam kupila clearblue pa ću njega, može i ona onda smo 100% sigurne u nijansu makar ja mislim da nijansa ovisi o visini bete tako da neznam šta ju muči jer test je iz aviona pozotivan a bete nam nemogu biti iste nikako… . S tim da ona nije imala štopericu a dobro znamo da je kod mene još štoperica tu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Slažem se, niti su nam bete svima iste, niti su testovi iste osjetljivosti, a bome ni dan implantacije sigurno nije svima isti makar se radilo u istostanicnom zametku. Jedino se ne slažem da je kod tebe još stoperica 🤦🏻♀️😂😂😂 joooj
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
SBjelis ovi po kojima sam radila su 10ui bar mislim tako sam našla na internetu, jer nisu došli u kutiji nego 50kom onako samo u vrećicama, na kojima ofkors ne piše ništa 🥴🥴
Imam od 25, to su oki bijeli ali njih imam još 2 kom pa mogu i njega ujutro pišnuti 🤣
Kakve sam sreće do utorka ću čekati rezultat bete vađene u petak. Jer tu kod nas je praznik u ponedjeljak 🙈🙈🙈🙈
endometrioza
ANKSIMORON evo link na Vitacost Q10 200mg
https://www.vitacost.com/jarrow-formulas-ubiquinol-qh-absorb
Kod registracije i prve narudžbe dobiješ popust 20%.
Meni je stiglo za 19dana i imala sam sreće da nisu opalili carinu. No i da jesu opet bi bilo jeftinije od svega kaj ima kod nas.
Uzimam 3 tablete dnevno uz obrok nešto masnije, znači 600mg dnevno. 💪🏽
Evo odličan blog o Q10 i svemu vezano za njega.
Po toj preporuci sam stavila i muža na 1tabletu-200mg dnevno jer nemre štetiti 😊
Blog o Q10:
https://blog.theralogix.com/coq10-fertility/
Puno hvala... evo ja vec narucila... sta i on tu istu pije 1 dnevno???
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji