Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    10. Veljača 2021. 12:00

Leia2.0 opreya nikad dosta, ali ovo je PREDIVNA VIJEST.  Slazem se s doktorom. 

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Veljača 2021. 12:03

Ela draga ❤️ vidim ja crticu. Vjerojatno je test osjetljiv na 25ui ali molim te slikaj kraj prozora jer meni ovo tako tamno a ja ćorava 😂
    Leia2.0 znam sam ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ženo uljepša mi dan 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️

endometrioza

la_Reina_del_Sur
    10. Veljača 2021. 12:04

Dada i Sanjich sumnje nema 😁❤ sad rasturite s betom i to je to 💝

Elaa meni se isto cini sa je crta 🤩😍

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Veljača 2021. 12:05

J_b mene zanima osjetljivost Müller trakice... Jer ni ja nemogu naći od 10ui... U dm samo 25ui trakica... Al neka sam ja sebi kupila digitalni pa ću petak 🙈🙈🙈🙈🙈
    Betu vadim petak ali neznam dali će u petak biti gotova jer klinika radi samo do 13h a laboratorij do 10. 🥴🥴🥴

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Veljača 2021. 12:10

la_Reina_del_Sur

Dada i Sanjich sumnje nema 😁❤ sad rasturite s betom i to je to 💝

Elaameni se isto cini sa je crta 🤩😍

A šta ti čekaš? 🙄🙄🙄🙄
    Daj ajde nemoj biti tako mračna 🙈

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 12:12

Ela, jako ti je mutna slika. Mogla si ga i u ormar staviti! Je li ovo nešto desno od kontrolne crte? Djeluje mi kao nešto? Ne poznajem ovaj test...

ANKSIMORON, ja pijem 3 tablete dnevno, za doručak ručak i večeru. S tim da sam ja na 200mg.

Ruska1986, ne, to nije glupost, to se zove trudnoća. 

Meto, predobre su za konobaricu. Prije za ples oko šipke. A i lova je bolja. 

SBJelis, faco.

Leia2.0, woooohoooo, nije vanmaternična, već je to fantastična vijest. 
    A sad navijamo da je prava, punokorvna trudnoća.
    Briga me za sve, ja te stavljam na trudnice. 

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    10. Veljača 2021. 12:12

Leia2.0

Cure kod mene preobrat situacije. Beta danas 1808 (prekjučer je bila 810). Vidi se GO od 3mm u maternici. Sutra će biti točno 5 tjedana od zadnje menstruacije.
    Doktor želi da ostanemo oprezno optimistični, no moguće je da je OHSS imao utjecaja na vrijednosti bete. U petak opet kontrola. Bit će to najpregledanija beba ikad. Nama je pao ogroman kamen sa srca i nakon zadnja dva dana što sam bila totalno ukomirana i očekivala najgore vijesti danas (i molila Boga ako već nije suđeno, samo da nije izvanmaterična) smo dobili ipak ove divne vijesti.
    Inače, uzv je bio izuzetno stresan. Nisam išla piškiti predugo prije toga i doktor ništa nije mogao vidjeti pa me slao na wc. Jedva sam se popiškila od stresa premda sam baš morala. Konačno je onda locirao mrvicu.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

• *.Women_name.*
    10. Veljača 2021. 12:15

Leia2.0

Cure kod mene preobrat situacije. Beta danas 1808 (prekjučer je bila 810). Vidi se GO od 3mm u maternici. Sutra će biti točno 5 tjedana od zadnje menstruacije.
    Doktor želi da ostanemo oprezno optimistični, no moguće je da je OHSS imao utjecaja na vrijednosti bete. U petak opet kontrola. Bit će to najpregledanija beba ikad. Nama je pao ogroman kamen sa srca i nakon zadnja dva dana što sam bila totalno ukomirana i očekivala najgore vijesti danas (i molila Boga ako već nije suđeno, samo da nije izvanmaterična) smo dobili ipak ove divne vijesti.
    Inače, uzv je bio izuzetno stresan. Nisam išla piškiti predugo prije toga i doktor ništa nije mogao vidjeti pa me slao na wc. Jedva sam se popiškila od stresa premda sam baš morala. Konačno je onda locirao mrvicu.

Kakve predivne vijesti!!! 😍😍😍😍😍 Bit će to sve super 🤞🙏🙏🙏🙏 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Lucyinthesky
    10. Veljača 2021. 12:17

ANKSIMORON

Cure dada i sanjich 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 cekamo bete… e da sta je sa ostalim curama… javila se ona koja ne pisa testove nego ceka betu 🤭🤭🤭🤭🤭
    Usputno pitanje, savjet, stagod… stigo q10 danas… pise na kutiji 100 mg… pretp jedna tableta… i sad to znaci min 4 dnevno… a jel koja od vas to tako pije ako da u kojem dijelu dana i u kojim kolicinama… pls help…
    A drugo jucer je netko, mislim sbjelis pisao da je nasao super povoljan q10 na vitacost stranici? Mozes mi poslat koji da si odmah narucim za drugu turu… to ce mi taman uz ovu biti dovoljno do postupka…

Ja pijem 400mg,ali u jednoj tableti, također je preporuka s nečim masnim popiti. Mislim da ti možeš te 4 tvoje.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Anči 💕
    10. Veljača 2021. 12:20

Ela ja sam vidjela crticu cim sam otvorila sliku 😍🤷🏽‍♀️
    Leia2.0 odličnoooo 😍 drzim fige da sve bude kako treba 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.