Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    09. Veljača 2021. 21:39

Nymeria, e to te ja pitam! 😉😎

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 21:40

SBjelis

Dada🐼

SBjelis

Dada trudilica, gledam tvoju cetu cijeli dan, za inspiraciju. Mantram.. da se i moj 🐧 pretvori u II 😍
    MTB ti si im sudjena 😺🙈 Kako ces ih dovesti u red 😎😎😁

Koja je tvoja faza točno? Ma mantram za tebe ❤️

Hihi Dada, u četvrtak idem na folikulometriju vidit kako stojimo u ovom ciklusu. Ako bude isla O, idemo u prirodni FET. Čekaju me 2x dvodnevna 🐧🐧
    U četvrtak mi je 8dc. Ovuliram oko 15dc. 😉

Ohooooo, pa eto i tebe brzo na PUPO ❤️🥰🥰🥰🥰

endometrioza

AuroraB
    09. Veljača 2021. 21:43

SBjelis

Dada🐼

SBjelis

Dada trudilica, gledam tvoju cetu cijeli dan, za inspiraciju. Mantram.. da se i moj 🐧 pretvori u II 😍
    MTB ti si im sudjena 😺🙈 Kako ces ih dovesti u red 😎😎😁

Koja je tvoja faza točno? Ma mantram za tebe ❤️

Hihi Dada, u četvrtak idem na folikulometriju vidit kako stojimo u ovom ciklusu. Ako bude isla O, idemo u prirodni FET. Čekaju me 2x dvodnevna 🐧🐧
    U četvrtak mi je 8dc. Ovuliram oko 15dc. 😉

I ja se veselim tvojem postupku 🥰
    Nymeria 👌👌
    Ja sam naručila svoje iz UK 300mg, nadam se da će stići uskoro iako pijem i neke druge stvari!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Ruska1986
    09. Veljača 2021. 21:46

Ja jednostavno sa vama moram podijeliti jednu predivnu pricu sa foruma. Cujem se sa curom koja je u jednom trenu bila tu na forumu, sad vise nije. A ja se nadam da mi ni ona ni njen muz nece zamjerit sta ja pisem a ne oni, al ja sam toliko sretna zbog njih koji su dokaz da nista nije nemoguce. Dakle, jedna trodnevna vracena, beta 12ti dan 254, 14 dnt 668 iiii.... Danas muz javlja da cekaju 2 sina 💙💙💙💙💙💙💙💙💙🤗🤗🤗🤗🤗 radili su TESE. Eto, nista nije nemoguce 🤗🤗🤗 I inace, muz prati nas forum i ja ga nagovaram da nam se javi jer, kad je radila test, je rekao da ce beta bit oko 300 🙂 i pogodio covjek 😂😂 znaci, dobro bi nam dosao tu 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi
    09. Veljača 2021. 21:47

Aurora, Dada hvala, cure ❤ Da, da, kroz manje od 2 tjedna ću biti u pish mukama 😉😎🙈🐧 dok ce neke od vas gladiti bushu 😍❤

sbjelisi
    09. Veljača 2021. 21:49

Ruska1986

Ja jednostavno sa vama moram podijeliti jednu predivnu pricu sa foruma. Cujem se sa curom koja je u jednom trenu bila tu na forumu, sad vise nije. A ja se nadam da mi ni ona ni njen muz nece zamjerit sta ja pisem a ne oni, al ja sam toliko sretna zbog njih koji su dokaz da nista nije nemoguce. Dakle, jedna trodnevna vracena, beta 12ti dan 254, 14 dnt 668 iiii…. Danas muz javlja da cekaju 2 sina 💙💙💙💙💙💙💙💙💙🤗🤗🤗🤗🤗 radili su TESE. Eto, nista nije nemoguce 🤗🤗🤗 I inace, muz prati nas forum i ja ga nagovaram da nam se javi jer, kad je radila test, je rekao da ce beta bit oko 300 🙂 i pogodio covjek 😂😂 znaci, dobro bi nam dosao tu 🙂

Predivno ❤❤

AuroraB
    09. Veljača 2021. 21:50

Cure, ako ima neka od vas koja želi prodati Ubiquinol koji joj više ne treba nek mi se javi na hummingbird19861986@gmail.com 👩‍⚕️ Ja bih htjela čim prije početi piti, a za svoju narudžbu ne znam kada će stići.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

sbjelisi
    09. Veljača 2021. 21:51

E, da! Pozdrav mužu! Hihi! Ima dobre beta detektore za hormonske ludjakinje 😸😎😂

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 21:51

Ruska1986

Ja jednostavno sa vama moram podijeliti jednu predivnu pricu sa foruma. Cujem se sa curom koja je u jednom trenu bila tu na forumu, sad vise nije. A ja se nadam da mi ni ona ni njen muz nece zamjerit sta ja pisem a ne oni, al ja sam toliko sretna zbog njih koji su dokaz da nista nije nemoguce. Dakle, jedna trodnevna vracena, beta 12ti dan 254, 14 dnt 668 iiii…. Danas muz javlja da cekaju 2 sina 💙💙💙💙💙💙💙💙💙🤗🤗🤗🤗🤗 radili su TESE. Eto, nista nije nemoguce 🤗🤗🤗 I inace, muz prati nas forum i ja ga nagovaram da nam se javi jer, kad je radila test, je rekao da ce beta bit oko 300 🙂 i pogodio covjek 😂😂 znaci, dobro bi nam dosao tu 🙂

Wooooow ako ovo nije pravi vjetar u leđa svima nama, onda nije ništa. Svi sreću svijeta im želim i neka su svi živi i zdravi ❤️❤️❤️❤️❤️

endometrioza

Lucyinthesky
    09. Veljača 2021. 21:54

Nymeria.

Bok curke 😀 ne stižem sve čitati pa upadam opet kao padobranac 🙈
    Uglavnom stigao mi je Q10 onaj kao bolji aktivan oblik za koji sam od Lale dobila preporuku.
    Sad kužim da Solgar koji sam pila nije ni mogao pomoći jer je 30mg i pila sam jednu dnevno, a sada ću uzimati 2kom dnevno od 200mg.
    Znači baš sam ugodno iznenađena Vitacost stranicom, jeftiniji od Iherba, za prvu narudžbu 20% popusta.
    Zapravo me ispala doza Q10 za 3mjeseca kao jedna kutija Solgara tak da sam prezadovoljna i preporučam.
    Narudžba mi je došla za 19 dana i nisu mi opalili carinu. 🥳
    https://ibb.co/tbWZhFw

Ma Vitacost je zakon, told you so 😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.