Ruska, koja predivna priča 😍
TESE, 1 trodnevni, a 2 srca ❤️❤️ nek im je sa srećom i slobodno se tata javi ako nas čita. Baš bi htjela čuti kako tate gledaju na sve ovo s njihove strane..
Kad je već neko spomenuo Simbu. Se javila ona? Kako su njih 4? Sigurno već zna spolove
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
AuroraB ja sam ti na sto muka 🙈 ulazim s prijateljicom u neki posao kroz nekoliko dana i najvjerojatnije cu stopirati sve na nekoliko mjeseci, jednostavno nisam vise mogla odgađati i biti nezaposlena jer su sad vec godine cekanja u pitanju. Kad malo startamo i dođemo na neku stabilnu tocku onda planiram u postupak.. Tjesim se sto cu sama sebi biti sef pa se ne moram nikome ispricavati zbog izbivanja kad krenem, druga stvar je da smo prije mjesec dana krenuli sa suplementima pa taman nekoliko mjeseci da se vidi neki pomak mozda, a i muzic je imao sad nedavno operaciju zuba i celjusti i bio skoro mjesec dana pod antibioticima pa da se i spermiji oporave malo od toga.. Iskreno trazim sto razloga da utješim sebe i uvjerim se da je trenutno ok da posao stavim ispred postupka, i uvijek se sjetim Bozme i istih muka oko zaposlenja 😔 u biti guram zelju pod tepih jer trenutno moram tako 😕
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Jutro cure, sretno svima danas s testovima, veselim se otvarati ih navecer kad sve uspijem procitati 😁😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
TESE, 1 trodnevni, a 2 srca ❤️❤️ nek im je sa srećom i slobodno se tata javi ako nas čita. Baš bi htjela čuti kako tate gledaju na sve ovo s njihove strane..
Kad je već neko spomenuo Simbu. Se javila ona? Kako su njih 4? Sigurno već zna spolove
Simba se nije javila dva i pol mjeseca tu.. I mene bas zanima pa sam isla provjerit lad je zadnji post pisala..
Ja nekako imam osjecaj da san dosadna svako jutro s testom 🙄 bude mi bas napeto tih par minuta i malo se brinem sta su dosta svjetliji od dadinih.. Dada imas li koji test iz mullera kad vec piskis da i taj obiljezis 🙃
Ja jednostavno sa vama moram podijeliti jednu predivnu pricu sa foruma. Cujem se sa curom koja je u jednom trenu bila tu na forumu, sad vise nije. A ja se nadam da mi ni ona ni njen muz nece zamjerit sta ja pisem a ne oni, al ja sam toliko sretna zbog njih koji su dokaz da nista nije nemoguce. Dakle, jedna trodnevna vracena, beta 12ti dan 254, 14 dnt 668 iiii…. Danas muz javlja da cekaju 2 sina 💙💙💙💙💙💙💙💙💙🤗🤗🤗🤗🤗 radili su TESE. Eto, nista nije nemoguce 🤗🤗🤗 I inace, muz prati nas forum i ja ga nagovaram da nam se javi jer, kad je radila test, je rekao da ce beta bit oko 300 🙂 i pogodio covjek 😂😂 znaci, dobro bi nam dosao tu 🙂
Ajme 😍😍 predivno..baš daje nadu 😍❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Jutro, curke!
Sanjich razumijem tvoje brige. Ipak, crta je tu, navijamo da tamni i dalje!! Kakva je bila jucer?
oharascarlett14@gmail.com
Sanjich, nasla sam tvoj jucerasnji pish, danasnja je stvarno puno tamnija! Ovo je sada bas konkretna crta!!
oharascarlett14@gmail.com
Sanjich sve sam ti vec rekla,ali moran i ovjde...crta je savrsena, bitno da tamni, nije kod svakog ista beta! I moja je bila svijetla pa me evo skoro 15 tj trudna 👏👏 jos malo i odbeojavat cemo i tvoje tjedne...❤️❤️❤️❤️
Ruska1986 predivna prica ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Simba se nije javila dva i pol mjeseca tu.. I mene bas zanima pa sam isla provjerit lad je zadnji post pisala..
Ja nekako imam osjecaj da san dosadna svako jutro s testom 🙄 bude mi bas napeto tih par minuta i malo se brinem sta su dosta svjetliji od dadinih.. Dada imas li koji test iz mullera kad vec piskis da i taj obiljezis 🙃
Ma crtetina je tu! 🥳🥳🥳🥳🥳 bitno da se vidi, a vidi se bas, bas dobro! Bit ce to sve ok 🙂🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich crta je top 🔝 ❤️
Nemam Müller u blizini, najbliži mi je 30 km od mene. Kod nas je - 11 i baš mi se neće riskirati sad samo radi testića ići voziti toliko 🙈🙈🙈
A radila sam ovih dana 4 različita 🤣🤣
Imam dm i tamo isto imaju trakice iste kao u Müller, jel tko koristio? 😁
Imaš li ti kakve bolove ili nešto?
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji