Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina89
    10. Veljača 2021. 00:13

Ruska1986 baš divna priča! Takve daju nadu. ❤️
    Dada, Sanjich jako lijepo za vidjeti dvije crtice. 😍Nadam se da će bete biti ogromne.
    Trudnice, divne ste! 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

la_Reina_del_Sur
    10. Veljača 2021. 00:21

J_b

la_Reina_del_Sur

J_b ja idem u bolnicu vadit, tako da do 9 to treba bit izvadeno 🤣 nalaz mi najcesce dode za sat - dva 😁😁 di si ti?

Ja sam naručena u Vinogradsku u 7. Vec sam htjela pitat za koliko dodu nalazi.. Ovo mi je prvi put da vadim 🤭

A meni dodi brzno jer znam sestru jednu, ali najcesce u St posalju mailom oko cca 15h.. nadam se da neces vise morat ic vadit 🥰

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

RajaRingeMaja
    10. Veljača 2021. 00:21

Dada🐼

Cure nije hvala od srca na lijepim riječima i navijanju ❤️
    Iskreno se nadam i ja da je to TO, ali meni neda mira dok ja ne napravim betu… Jednostavno se bojim pomisliti da je sve ok pa da se ne razočaram. Trnovit put sam prolazila do prije koji dan, ova Endometrioza mi je doslovce uništila dobar dio ciklusa gdje ja nisam funkcionirala najbolje. A uz mjeseca u mjesec, to mi je sve uništilo više od pola života… Od bolnih odnosa, odlazaka na wc tijekom M… A da i ne pričam kakav je bio taj tjedan kada je trajala M…. Dakle ako je ovo malo čudo uspjelo pobijediti zmaja i zakačiti se… Onda mogu reći da me život pomazio… No svaki naredni dan biti će strepnja… Iz vaših usta u Božje uši, da sve prođe onako kako se potajno nadam 🙏❤️ ali piškim ja i dalje naravno 😎😎😎😎😎😎😎

Ma Dada, potpuno te razumijem, zato šaljem brdo, ma planinu  🏞️🗻 dobrih i pozitivnih misli. 🙏❤️😍

💃41, 🤺 40
    1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
    4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
    18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
    VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 00:24

rita7

Nymeria ovaj si pila?https://www.garden.hr/shop/proizvodi/koenzim-q10-nano-solgar-50kapsula To je kao premala doza?
    Bella dobrodošla IR ti je inzulinska rezistencij…I ja sam se odlučila za sv. Duh nemam ti iskustava s postupkom još pa ti ni ne znam puno reci ali , dok je ok, sestre ok, folikulometrija kad kreneš kao na traci da si ali navikneš se…

Da, ta ima 30mg. Što je puno puno premalo. 

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    10. Veljača 2021. 00:30

la_Reina_del_Sur

J_b

la_Reina_del_Sur

J_b ja idem u bolnicu vadit, tako da do 9 to treba bit izvadeno 🤣 nalaz mi najcesce dode za sat - dva 😁😁 di si ti?

Ja sam naručena u Vinogradsku u 7. Vec sam htjela pitat za koliko dodu nalazi.. Ovo mi je prvi put da vadim 🤭

A meni dodi brzno jer znam sestru jednu, ali najcesce u St posalju mailom oko cca 15h.. nadam se da neces vise morat ic vadit 🥰

Krivooo.. Nadam se budem ponovo vadila.. Za dva dana opet.. 😂😂😂

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

la_Reina_del_Sur
    10. Veljača 2021. 00:31

J_b

la_Reina_del_Sur

J_b

la_Reina_del_Sur

Krivooo.. Nadam se budem ponovo vadila.. Za dva dana opet.. 😂😂😂

Noooop, neka bude preko 1000 i gotova si 🤣🤣👌

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

RajaRingeMaja
    10. Veljača 2021. 00:48

Ruska1986

Ja jednostavno sa vama moram podijeliti jednu predivnu pricu sa foruma. Cujem se sa curom koja je u jednom trenu bila tu na forumu, sad vise nije. A ja se nadam da mi ni ona ni njen muz nece zamjerit sta ja pisem a ne oni, al ja sam toliko sretna zbog njih koji su dokaz da nista nije nemoguce. Dakle, jedna trodnevna vracena, beta 12ti dan 254, 14 dnt 668 iiii…. Danas muz javlja da cekaju 2 sina 💙💙💙💙💙💙💙💙💙🤗🤗🤗🤗🤗 radili su TESE. Eto, nista nije nemoguce 🤗🤗🤗 I inace, muz prati nas forum i ja ga nagovaram da nam se javi jer, kad je radila test, je rekao da ce beta bit oko 300 🙂 i pogodio covjek 😂😂 znaci, dobro bi nam dosao tu 🙂

Hvala na super lijepoj priči. Čestitam od srca na 💙💙
    Pozdrav roditeljima 

💃41, 🤺 40
    1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
    4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
    18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
    VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️

MaloTele
    10. Veljača 2021. 05:49

perlla

I naravno…ima li koja zenica ovdje da je dobila uputu za snizavanje kila…i ima li koja da ide na sveti duh-kajfes? Sorry puno pitanja mi se vrzma sad

Eej,ja sam ti na sv.duhu, pitaj sta te zanima pa odg popodne 😊 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    10. Veljača 2021. 05:51

Curke sretno svima danas,ocekujem puno pozitivnih testica  🤞🤞🤞🤗 
    Ruska prica je ko iz filma 🥰🥰 neka nam se javi gospon muz,primamo mi i muske u društvo 😆

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Čupica
    10. Veljača 2021. 06:05

perlla

Čupica

perlla

I naravno…ima li koja zenica ovdje da je dobila uputu za snizavanje kila…i ima li koja da ide na sveti duh-kajfes? Sorry puno pitanja mi se vrzma sad
    perllaja sam dobila dijetu bez ugljikohidrata zbog kila ali i zbog IR. 😔

IR -to je?? Kak ti ide ta dijeta? Ja sam u roku od malo vise od mjesec dana skinula 8 kg, i jos bi trebalo 8 da budu zadovoljni, ak mogu vise, super..rekli su mi da izbacim slatko (sto je kod mene najgore jer sam ovisna o slatkom.. ne pusim, ne pijem pa ono..😁) i ubacim proteine

perlla inzulinska rezistencija😔 na dijeti sam vise od godine dana s tim da sam par mjeseci imala pauzu. Do sada sam skinula 21kg a moram jos barem toliko. Sada sam jos i ugljikohidrate maksimalno smanjila. Do 5 mjeseca mi je cilj barem jos 10 kg.

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.