Sanjich, Libo, samo da znate da vas čekam ujutro među prvima ❤️🥰🥰🥰🥰
Može i još koja od vas.
Sretno svima koji sutta nešto imaju, moram popratiti popis ❤️
endometrioza
I naravno…ima li koja zenica ovdje da je dobila uputu za snizavanje kila…i ima li koja da ide na sveti duh-kajfes? Sorry puno pitanja mi se vrzma sad
Pa više cura je dobilo uputu da bi trebalo ili izgubiti ili dobiti par kila, ovisno o njihovoj situaciji.
💔💔💔
I naravno…ima li koja zenica ovdje da je dobila uputu za snizavanje kila…i ima li koja da ide na sveti duh-kajfes? Sorry puno pitanja mi se vrzma sadperllaja sam dobila dijetu bez ugljikohidrata zbog kila ali i zbog IR. 😔
IR -to je?? Kak ti ide ta dijeta? Ja sam u roku od malo vise od mjesec dana skinula 8 kg, i jos bi trebalo 8 da budu zadovoljni, ak mogu vise, super..rekli su mi da izbacim slatko (sto je kod mene najgore jer sam ovisna o slatkom.. ne pusim, ne pijem pa ono..😁) i ubacim proteine
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
I naravno…ima li koja zenica ovdje da je dobila uputu za snizavanje kila…i ima li koja da ide na sveti duh-kajfes? Sorry puno pitanja mi se vrzma sadperllaja sam dobila dijetu bez ugljikohidrata zbog kila ali i zbog IR. 😔
IR -to je?? Kak ti ide ta dijeta? Ja sam u roku od malo vise od mjesec dana skinula 8 kg, i jos bi trebalo 8 da budu zadovoljni, ak mogu vise, super..rekli su mi da izbacim slatko (sto je kod mene najgore jer sam ovisna o slatkom.. ne pusim, ne pijem pa ono..😁) i ubacim proteine
Osim ako nemaš veliki višak, osam kg u malo više od mjesec dana je puno previše. Imat ćeš na papiru lijepu brojku, ali si iscrpljuješ tijelo. A to tijelo ti treba za postupak, oplodnju i trudnoću. Nemoj si to raditi
Ovisno o višku koji imaš, 3-5 kg mjesečno ti je dovoljno.
💔💔💔
Čupica, što je to njemu doktor radio da mu je bilo tako jako ugodno?SBjelis, da, ja sam se prije par mjeseci rasplakala kad sam vidjela što sve Solgar ima, a da se ne prodaje kod nas.
Ruska1986, kažeš nam nickić pa da je stavim na popis trudnica?
Budem pitala pa javim 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ima li netko da je imao bakterije (npr.escherihia) i koliko je trajalo ljecenje? Cudi me da ju u trudnoci nisam imala, a evo sad je imam..znam da je normalni stanovnik tijela al opet
Joj, ja ju stalno imam! I prije trudnoce a i sad u trudnoci sam ju lijecila. Morala sam popit 2 ture antibiotika da je se rijesim.. Privremeno, vjerovatno. Ovdje sam saznala(a i sestra kod doktora mi je rekla) za D manozu. Super stvar i za preventivno pit. I slatko izbjegavat maksimalno. Nju ne mozes izlijecit neg samo zalijecit i glupaca se najcesce ponovo javi. Ja, recimo, kuzim kad pretjeram sa slatkim par dana, onda podivlja.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska1986 baš divna priča 😍❤️ i ja bih baš voljela znati nick cure ako je bila na forumu, valjda je se sjećam.. 😊 Iako znam da ne možeš objaviti ako se oni ne sloze s time. Al baš mi je drago radi njih 🥰🥰
Btw sad sam se sjetila trudnice Viola, zna li tko šta o njoj? Mislim da bi ona sad trebala roditi i da je isto blizance imala kao i Flower... Samo jednojajčane. A i terminom su blizu, sjeća li je se tko? I ona curka koja kao i Simba nosi trojceke, wannabemom (ili tako nešto, znam da smo joj rekle da sad treba promijeniti nick u momof3- jednom se Nikitta sjetila nadimka...
Nikitta kako si ti inače? Jesu se palac i zub smirili?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
J_b ja idem u bolnicu vadit, tako da do 9 to treba bit izvadeno 🤣 nalaz mi najcesce dode za sat - dva 😁😁 di si ti?
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
J_b ja idem u bolnicu vadit, tako da do 9 to treba bit izvadeno 🤣 nalaz mi najcesce dode za sat - dva 😁😁 di si ti?
Ja sam naručena u Vinogradsku u 7. Vec sam htjela pitat za koliko dodu nalazi.. Ovo mi je prvi put da vadim 🤭
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Nymeria ovaj si pila? https://www.garden.hr/shop/proizvodi/koenzim-q10-nano-solgar-50kapsula To je kao premala doza?
Bella dobrodošla IR ti je inzulinska rezistencij...I ja sam se odlučila za sv. Duh nemam ti iskustava s postupkom još pa ti ni ne znam puno reci ali , dok je ok, sestre ok, folikulometrija kad kreneš kao na traci da si ali navikneš se...
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Sortiraj odgovore
Najstariji