Dadaaaaaa that's it 💪💪😇❤❤❤❤❤ ajmeeee preuzbudena sam sad 🥰🥰 😇😇
I dalje te čekam… Ti i Libo ste u istoj situaciji i ona će sutra, prekosutra piš piš, a i ti bi mogla 🤣🤣🤣🥰❤️💣💣💣💣💣
Ja sam postala ko nevjerni Toma, kao nece uspit pa sta cu bezveze pisss, cekam crvenu 😒 uzasss, stvarno mi je ovo pomelo psihu, a mislila sam da nije jer inace nisam taj tip osobe 🙄🙄
Sestra po beti. U koliko sati vadiš?
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Dada i Sanjich imate krasne crtice i neka nadalje samo tamne, jako sam sretna zbog vas 💜
Tuma i Ruska kakve ste vi zgodnice od trudnica, bas bas preslatke 😍
Miss tebe je tvoja bebica bas odlucila zezati, stvarno se nadam da ce bolovi uskoro nestati 😊
Belaaa ❤️
Svim novim curama zelim dobrodošlicu i nadam se da uskoro gledamo i analiziramo vase crtice na testicima 😉
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Dada trudilica, gledam tvoju cetu cijeli dan, za inspiraciju. Mantram.. da se i moj 🐧 pretvori u II 😍
MTB ti si im sudjena 😺🙈 Kako ces ih dovesti u red 😎😎😁
oharascarlett14@gmail.com
Nisam stigla sve pročitati, ali vidim da imamo dvije nove trudnice na forumu Dada i Sanjich 👌💜🦄🔝🍀🌺
Sunny čak i ako promijenite doktoricu, ona može vidjeti u kompjuteru tvoje i muževe podatke i to na više načina, tako da mislim da nećeš puno postići ako je promijeniš. Ona ako zapne naluknuti se u vaše kartone, to će napraviti bili vi njezini pacijenti ili ne.
MTB ja nisam imala problema sa mailovima koje sam slala direktno na mail poliklinike, a isto tako sam ih uvijek dobila na telefon što i preferiram u komunikaciji. Stoga ☎️ u ruke sutra ujutro!
Darliv kako si ti? Kakvi su ti planovi što se postupaka tiče?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Perlla i Kami dobrodosle. Vidim da su vam cure vec sve objasnile.
Netko me pitao za suplemente. Ja nisam uslijela u ljekarnama navi aktivni B12, ali imaju obican. Niti prenatal s aktivnom folnom + aktivnim B12. Niti co Q10 400-600mg. Ali imaju u manjoj gramazi ili onaj Solgar neki micro ili tako nesta. Imamo basic ponudu, sva ova daljnja izvoljevannja nema u HR. Barem ja nisam nasla.. 🙈 Javite ako vi uspijete.
MTB javim kada nadjem. Istini za volju sada nisam u potrazi, ali kada budem svakako javim.
Evo info ako netko ima mutacije MTHFR/ PAI pa treba uzimati prenatal s aktivnom folnom+ aktivnim B12, i B6. Impryl ima obje ove aktivne supstance, možete ga naručiti na njihovoj službenoj stranici, stiže iz Italije DHLom za 2 dana. Trenutno je na akciji 35 eur. Ako uzmete 3kutije, shipping je free. 1 kutija ima 30tableta.
Dada trudilica, gledam tvoju cetu cijeli dan, za inspiraciju. Mantram.. da se i moj 🐧 pretvori u II 😍
Koja je tvoja faza točno? Ma mantram za tebe ❤️
endometrioza
SBjelis, ne bum ja nikog dovodila u red. Od njih hoću samo bebu. A ako žele da ih dovedem u red, to će morati dobro platiti.
AuroraB, ma i ja preferiram telefon, ali nisam im telefonom mogla poslati dokumentaciju.
Budem ih zvala sutra.
💔💔💔
Hope0306 ajme, bas mi je drago da cete pokusati. To su dobre vijesti. Od srca se nadam da cete uspjeti.
Sunny dr Hauptman je zbilja izvrstan za nas problem, zbilja se potrudi. Mm je jako zadovoljan njime, tijekom zahvata vrlo ugodan. On je radio pod lokalnom i osim bolova od davanja i popustanja anestezije usred zahvata jako ugodno iskustvo sa njime.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Npr.ja bih ovaj, a toga nema u nasim ljekarnama.
https://iherb.hr/index.php/shop/suplementi/vlakna/acacia-fiber/product/10807-solgar-megasorb-coq-10-600-mg-30-softgels
Koja je tvoja faza točno? Ma mantram za tebe ❤️
Hihi Dada, u četvrtak idem na folikulometriju vidit kako stojimo u ovom ciklusu. Ako bude isla O, idemo u prirodni FET. Čekaju me 2x dvodnevna 🐧🐧
U četvrtak mi je 8dc. Ovuliram oko 15dc. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji