Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Libo1415
    09. Veljača 2021. 20:00

J_b

Libo

J_b

Libo

Dada jel imaš još koje simptome osim pikanja dolje?🤔ja ću u četvrtak piskiti…jos sutra moram preživjeti…🙏🍀👼

Meni je 17.2 beta, a ne bih trebala piškit prije nedjelje.. A ti bi vec u cevrtak piškila.. Ne moze to tako🙈🤗😂
    J_b pa budući da mi je danas trebala doći menga a nije(ni neće!) I vraćena mi je blastica sam odlučila krenut od četvrtka piskiti pa vidjeti jel se događa što…🙏🍀👼 u četvrtak mi je onda 7dnt 💪❤

Bome ti rano onda dolazi.. Ja trebam dobit tek u utorak.. 🤔 Znači tjedan dana iza tebe.. Hmm…
    Sam ti piški.. Nadam se dvjema crtama..
    🤞💪👍😍

A kad je meni kasno ovulacija u ciklusu...17 dan mi je sad bila...a 22 dan ciklusa su mi vracali...

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Veljača 2021. 20:02

Sunny_, ufff. To vam nije bila pametna odluka ni prije.
    Nema šanse da ona ne skuži da ste otišli. Smislite neli razlog - netko vam je bliže, ili zgodnije je, ili ne želite više miješati obiteljsko i privatno, whatever. Ovo je jedna od onih stvari gdje treba stisnuti zube i povući flaster. 

Ruska1986, ma poslala sam im potrebnu dokumentaciju. Pa sam jučer poslala pitanje jesu li je primili. Nit pisma nit slovca nazad.
    Zvat ću ih sutra da ih pitam za zdravlje.

💔💔💔

Ruska1986
    09. Veljača 2021. 20:22

MTB

Sunny_, ufff. To vam nije bila pametna odluka ni prije.
    Nema šanse da ona ne skuži da ste otišli. Smislite neli razlog - netko vam je bliže, ili zgodnije je, ili ne želite više miješati obiteljsko i privatno, whatever. Ovo je jedna od onih stvari gdje treba stisnuti zube i povući flaster.Ruska1986, ma poslala sam im potrebnu dokumentaciju. Pa sam jučer poslala pitanje jesu li je primili. Nit pisma nit slovca nazad.
    Zvat ću ih sutra da ih pitam za zdravlje.

Vjerovatno sefica radi na mailovima 🙄

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    09. Veljača 2021. 20:26

MTB

Cure iz IVFa, je li normalno da oni meni već tjedan dana ne odgovaraju na mail? Jučer sam poslala podsjetnik i opet nit glasa?

MTB

Cure iz IVFa, je li normalno da oni meni već tjedan dana ne odgovaraju na mail? Jučer sam poslala podsjetnik i opet nit glasa?

To ti je kod njih normalno i objasne to time da imaju veliku gužvu.
    Dada ovo je divno, iskrene čestitke i držim fige za dalje 🤞❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 20:27

Libo ti komotno možeš piškiti sutra, mogla si i danas ali sutra bi ti pokazalo. Dan poslije mene i Sanjich sa blasticom. Ne moraš čekati četvrtak. Pa gle mogu crtu 6dnt 🙄
    Što se iscjetka tiče. Onako rijetko kao da sam se u tom momentu popiškila ali vrlo malo. No to mi se smao desi u okviru sat vremena od progesterona. 
    Ruska1986 i Tuma munje u guzi.. Hahaha kao Pikachu 🤣🤣🤣 

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 20:30

la_Reina_del_Sur

Dadaaaaaa that's it 💪💪😇❤❤❤❤❤ ajmeeee preuzbudena sam sad 🥰🥰 😇😇

I dalje te čekam... Ti i Libo ste u istoj situaciji i ona će sutra, prekosutra piš piš, a i ti bi mogla 🤣🤣🤣🥰❤️💣💣💣💣💣

endometrioza

Ruska1986
    09. Veljača 2021. 20:33

Dada🐼

Libo ti komotno možeš piškiti sutra, mogla si i danas ali sutra bi ti pokazalo. Dan poslije mene i Sanjich sa blasticom. Ne moraš čekati četvrtak. Pa gle mogu crtu 6dnt 🙄
    Što se iscjetka tiče. Onako rijetko kao da sam se u tom momentu popiškila ali vrlo malo. No to mi se smao desi u okviru sat vremena od progesterona.
    Ruska1986 i Tuma munje u guzi.. Hahaha kao Pikachu 🤣🤣🤣

Sam se ti smij! Vidit ces kad te opali.. Ne znas sta napravit u tom trenu 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

la_Reina_del_Sur
    09. Veljača 2021. 20:36

Dada🐼

la_Reina_del_Sur

Dadaaaaaa that's it 💪💪😇❤❤❤❤❤ ajmeeee preuzbudena sam sad 🥰🥰 😇😇

I dalje te čekam… Ti i Libo ste u istoj situaciji i ona će sutra, prekosutra piš piš, a i ti bi mogla 🤣🤣🤣🥰❤️💣💣💣💣💣

Ja sam postala ko nevjerni Toma, kao nece uspit pa sta cu bezveze pisss, cekam crvenu 😒 uzasss, stvarno mi je ovo pomelo psihu, a mislila sam da nije jer inace nisam taj tip osobe 🙄🙄

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

Anči 💕
    09. Veljača 2021. 20:37

Sunny mislim da ti je to nemoguće izvest a da ona ne sazna..jer i ako ne moraš direktno ić kod nje ja vjerujem da će dobit obavijest od HZZO....

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Veljača 2021. 20:47

Ruska1986, ne, šefica ima previše posla pregledavajući popis trudnica i planirajući kojoj će idućoj uletiti s računom. 

Lucyinthesky, imaju sreće te imaju zgodne doktore i biologe, inače... 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.