Dada jel imaš još koje simptome osim pikanja dolje?🤔ja ću u četvrtak piskiti...jos sutra moram preživjeti...🙏🍀👼
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Dada ta presjecanja su česta u trudnoći. Mene i sad nekad zna presjec, al na početku je bilo često. Kao da te netko nožem upikne. Nekad po sredini maternice, nekad u rodnici, nekad u jajnicima, čak i u guzi.... Protok krvi je veći, šire se ligamenti, maternica.... Sve je to normalno. I jasno da se bojis još veseliti, ja se uopće nisam veselila do negdje 11.,12.tjedna kad mi je Nifty stigao. Do tad sam stalno bila u panici i iščekivanju bete, pa 1 uzva, 2.uzva, nalaza Niftya...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pozdrav svima,
Imam pitanje u vezi tzv liste za ivf oplodnju. Naime pokusavamo ostati trudni vec 2 i pol godine, prosli smo 2x AIH te smo stavljeni na listu za ivf. Istom smo trebali pristupit u 1.mj medutim u meduvremenu se dogodila trudnoca prirodnim putem koja je u 9.tjednu proglasena kao missed ab te sam sada u procesu ciscenja sa medikamentima. Ono sto mene zanima dali je tko imao iskustvo u smislu bio na listi pa iz nekog razloga nije usao u postupak; dali se naknadno vracam normalno na listu ili moram cekati,mozda prolaziti jos neke pretrage?
👩30🧔32
2 i pol godine pokusavanja, 2 inseminacije bez +, na listi za ivf, mjesec ranije prirodno zacece zavrseno missed ab u 9.tjednu
Pozdrav svima, vec neko vrijeme vas pratim povremeno, a doslo je vrijeme da se prikljucim s obzirom na nedoumice koje imam. Krenula sam na humanu reprodukciju na sveti duh pocetkom godine nakon skoro 2 godine neuspjesnog pokusavanja ostvarenja trudnoce. Ja 33, mm 35. Imamo 1 dijete 4 godine zaceto prorodnim putem nakon 3-4 mjeseca. AMH 5,14 ; LH 0,72 ; FSH 6,51 MM oligoastenozoospermia, novi nalaz oligozoospermia. Oboje imamo bakterije (ja escherihia, mm enterococus faecalis, klebsiella pneumoniae). Receno mi je da kad rijesimo bakterije da bi vjerojatno u 4.mj.na stimulirani IVF, a mozda naprave i inseminaciju za prvi put. Zanima me kakve su mi sanse za ostvarenje trudnoce, da li su to losi nalazi za ostvarenje trudnoce..ako je imao netko slicno iskustvo.zapravo svaki komentar je dobrodosao.. Da li koristite bolovanje i u kojem trenutku, tocnije koja su mi prava, da li samo kod embriotransfera ili? Pocela me cijela ta situacija zabrinjavati, a u mojoj okolini koja je dosta tradicionalna nemam zene koje su isle na mpo. I naravno, rekli su mi obavezno smrsaviti..iako s takvom kilazom sam normalno zatrudnila prirodnim putem i sve je bilo ok, pa mi nije bas jasno. Hvala unaprijed. Pozz
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Pozdrav svima,
Imam pitanje u vezi tzv liste za ivf oplodnju. Naime pokusavamo ostati trudni vec 2 i pol godine, prosli smo 2x AIH te smo stavljeni na listu za ivf. Istom smo trebali pristupit u 1.mj medutim u meduvremenu se dogodila trudnoca prirodnim putem koja je u 9.tjednu proglasena kao missed ab te sam sada u procesu ciscenja sa medikamentima. Ono sto mene zanima dali je tko imao iskustvo u smislu bio na listi pa iz nekog razloga nije usao u postupak; dali se naknadno vracam normalno na listu ili moram cekati,mozda prolaziti jos neke pretrage?
Pozdrav. Žao mi je radi tvog gubitka
Rekla bih da se opet javiš svom doktoru i normalno se upišeš za prvi sljedeći termin. Nakon čišćenja ti treba barem jedna menstruacija doći prirodno da bi mogla ponovo u pokušaje. I treba biti potvrđeno da je sve otišlo i da je maternica u OK stanju. Često nam se stvore i neke ciste, pa malo potraje dok se svega riješimo.
Doduše, ako si mlađa, vjerojatno će ti sugerirati da pričekaš i 3 mjeseca. Ako si starija, neće ti forsirati pauzu. Nalazi su ti važeći oni koje su već radila, ako im nisu istekli "rokovi".
Slobodno nam napiši nešto o sebi
💔💔💔
Dada jel imaš još koje simptome osim pikanja dolje?🤔ja ću u četvrtak piskiti…jos sutra moram preživjeti…🙏🍀👼
Nekad mi dođe kao da sam dobila mengu i to vrlo često , i imam iscjedak ali vjerojatno od progesterona... Ali te munje su mi najgore jer me baš uplašile. I leđa me bole ali to je možda jer sam cijelu smjenu stajala na poslu 🙄
Izdrži do četvrtka 🤗❤️
endometrioza
perlla, pozdrav. Dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna!
Nalazi su ti OK. AMH je malo niži nego bi trebao biti za tvoje godine, ali imamo ovdje trudnoće i sa nižim. Omjer FSH i LH ti nije baš najbolji, ali to će se riješiti stimulacijom. Iskreno, s obzirom na tvoj AMH i dijagnozu tvog muža, bilo vi dobro da preskočite inseminacije i odmah krenete na stimulirane postupke.
Bakterija se morate riješiti, bez toga ne možete dalje. Također, prekontroliraj si stanje štitnjače (svi hormoni i antitijela) + razinu D vitamina.
Pitanje je koliko imaš antralnih folikula (folikula na početnu ciklusa), to je zapravo najvažnija informacija.
Što se šansi tiče, statistika kaže da u jednom postupku uspijeva 10-12% žena koje pokušaju inseminacijom, i oko 30% žena koje idu na stimulaciju. Doduše, statistika je kurva. Ona je točna na velikom broju žena, ali ništa ne govori kad pričamo o jednoj ženi. Neke žene uspiju iz prve na inseminaciji. Neke ne uspiju ni iz desete na stimuliranom postupku.
Rekla bih da su tvoje šanse dosta dobre jer si ipak jednom uspjela prirodno.
Što se debljine tiče, trebala bi imati BMI ispod 30 ako je ikako moguće, a poželjno bi bilo da si oko ili ispod 25.
Bolovanje ovisi o tvojim doktorima i o tome kako ti podnosiš postupak, te kakav ti je posao. Neke od nas nisu uopće išle na bolovanje, neke su išle od aspiracije do bete. U najboljem slučaju, treba ti slobodni dan na dan aspiracije, ostalo je po volji.
U dobrom si sad društvu, ovdje su ISKLJUČIVO žene koje idu na postupke, tako da si među sebi jednakima.
💔💔💔
Ruska to mi se ne sviđa 😅 ali hvala ti na info 😊😘
Dada trudna jesi 😁 sad samo polako 😊 čuvaj strpljenje i živce trebat će ti 😊🥰 čestitam 💙💙
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Dada ta presjecanja su česta u trudnoći. Mene i sad nekad zna presjec, al na početku je bilo često. Kao da te netko nožem upikne. Nekad po sredini maternice, nekad u rodnici, nekad u jajnicima, čak i u guzi…. Protok krvi je veći, šire se ligamenti, maternica…. Sve je to normalno. I jasno da se bojis još veseliti, ja se uopće nisam veselila do negdje 11.,12.tjedna kad mi je Nifty stigao. Do tad sam stalno bila u panici i iščekivanju bete, pa 1 uzva, 2.uzva, nalaza Niftya…
Tako je i meni bilo, a i sad zna ponekad 😊😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰