Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 18:43

Ela 👱🏼‍♀️

Dada ja ti čestitam 🎉🎉🎉🎉 pa ti si ženo trudna 🤰🏼
    Jedva čekam betu da sve ovo potvrdi , ne sumnjam da će biti ooooogromnaaaa ❤️❤️

Nadam se 🙏❤️❤️❤️
    Nego, znam da si piškila, ajde testić na sunce ☀ 😈

endometrioza

Ela 👱🏼‍♀️
    09. Veljača 2021. 18:46

Dada🐼

Ela 👱🏼‍♀️

Nadam se 🙏❤️❤️❤️

Nisam 🙈🙈🙈🙈 
    Nemam ni test kući, rekla sam da ne želim piškit do bete, ne nagovaraj me 🤪🤪🤪🤪 
    Ali kada vidim tvoje testove poželim da imam sada bar jedan pa kud puklo da puklo 🤣

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

manemoj
    09. Veljača 2021. 18:48

Ja kad vidim Dadine testove i meni dodje da odem piškiti iako nemam šta 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 18:49

MTB hvala ti ❤️ gle realna sma od početka. Radila sam ove testiće sa dozom humora, ali sada mi postaje sve ozbiljnije. I onda tek kreću brige 😲
    Nego jesi ti zvala Vinogradsku da pitaš jesi gotovi nalazi. Većinom oni budu ali kasno šalju 🥴🥴
    Inače ja sam tamo imala operacije i kada sam radila pretrage uvijek sam ih morala zvati i ko za čudo nalaz gotov a oni ga nisu poslali. Jednom su mi čak i "zagubili" 🙈🙈🙈 , pa sam zvala da pitam gdje je zapelo i onda su mi došla oba skupa 🤣

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 18:52

Ela 👱🏼‍♀️

Dada🐼

Ela 👱🏼‍♀️

Nadam se 🙏❤️❤️❤️

Nisam 🙈🙈🙈🙈
    Nemam ni test kući, rekla sam da ne želim piškit do bete, ne nagovaraj me 🤪🤪🤪🤪
    Ali kada vidim tvoje testove poželim da imam sada bar jedan pa kud puklo da puklo 🤣

Ti si ženo otišla na mračnu stranu 🤣🤣 ajde trkkkk u dm, Müller, ljekarnu dok još rade 😁😁 ujutro prvo tvoju sliku čekamo 🤣
    Biti će 7dnt, još 2 blastice. Ima da bude prava 🥰🥰
    Cure recite joj 😈❤️

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Veljača 2021. 18:53

Dada🐼

MTB hvala ti ❤️gle realna sma od početka. Radila sam ove testiće sa dozom humora, ali sada mi postaje sve ozbiljnije. I onda tek kreću brige 😲
    Nego jesi ti zvala Vinogradsku da pitaš jesi gotovi nalazi. Većinom oni budu ali kasno šalju 🥴🥴
    Inače ja sam tamo imala operacije i kada sam radila pretrage uvijek sam ih morala zvati i ko za čudo nalaz gotov a oni ga nisu poslali. Jednom su mi čak i "zagubili" 🙈🙈🙈 , pa sam zvala da pitam gdje je zapelo i onda su mi došla oba skupa 🤣

Zvat ću ih u četvrtak ako do onda ne dođe.
    Realno, nije mi hitno, trebaju mi do transfera...

💔💔💔

Anči 💕
    09. Veljača 2021. 18:53

Ruska1986

anchy321

Josipab

Hope,Sunny,Anchy-sretno! Vidim da je kod vas muski faktor u pitanju, pratim vase novosti i drzim fige za dobre vijesti

Sretno i vama da taj spermiogram bude sto prije sto bolji 🤞🤞

Dada nadamo se da je to to 🤞🤞🥳🥳
    Josipa, Hope, Sunny i Anchy, stvarni vam zelim svu srecu svijeta! ❤💜 i kod nas je bio muski faktor pa eto, uspjeli smo.. 🙂 isto i vama svima zelim

Hvalaa ❤️❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    09. Veljača 2021. 18:55

Ajde Ela brzo u ljekarnu nije fora da Dada sama piški 🤣😁❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

ANKSIMORON

manemoj

Ja kad vidim Dadine testove i meni dodje da odem piškiti iako nemam šta 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a bas 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 dada imala sam bas osjecaj za tebe... samo da se sve potvrdi i zavrsi dobro 🤞🤞🤞🤞🤞

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Završne pripreme za ovaj tjedan dogovorene - kozmetičarka i zubarka. 
    Nakon toga ću još tokom postupka (vjerojatno u pauzi između aspiracije i transfera) u frizera i na pedikuru/manikuru i bit ću spremna za trudnoću 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.