Dada ja ti čestitam 🎉🎉🎉🎉 pa ti si ženo trudna 🤰🏼
Jedva čekam betu da sve ovo potvrdi , ne sumnjam da će biti ooooogromnaaaa ❤️❤️
Nadam se 🙏❤️❤️❤️
Nego, znam da si piškila, ajde testić na sunce ☀ 😈
endometrioza
Nadam se 🙏❤️❤️❤️
Nisam 🙈🙈🙈🙈
Nemam ni test kući, rekla sam da ne želim piškit do bete, ne nagovaraj me 🤪🤪🤪🤪
Ali kada vidim tvoje testove poželim da imam sada bar jedan pa kud puklo da puklo 🤣
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Ja kad vidim Dadine testove i meni dodje da odem piškiti iako nemam šta 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB hvala ti ❤️ gle realna sma od početka. Radila sam ove testiće sa dozom humora, ali sada mi postaje sve ozbiljnije. I onda tek kreću brige 😲
Nego jesi ti zvala Vinogradsku da pitaš jesi gotovi nalazi. Većinom oni budu ali kasno šalju 🥴🥴
Inače ja sam tamo imala operacije i kada sam radila pretrage uvijek sam ih morala zvati i ko za čudo nalaz gotov a oni ga nisu poslali. Jednom su mi čak i "zagubili" 🙈🙈🙈 , pa sam zvala da pitam gdje je zapelo i onda su mi došla oba skupa 🤣
endometrioza
Nadam se 🙏❤️❤️❤️
Nisam 🙈🙈🙈🙈
Nemam ni test kući, rekla sam da ne želim piškit do bete, ne nagovaraj me 🤪🤪🤪🤪
Ali kada vidim tvoje testove poželim da imam sada bar jedan pa kud puklo da puklo 🤣
Ti si ženo otišla na mračnu stranu 🤣🤣 ajde trkkkk u dm, Müller, ljekarnu dok još rade 😁😁 ujutro prvo tvoju sliku čekamo 🤣
Biti će 7dnt, još 2 blastice. Ima da bude prava 🥰🥰
Cure recite joj 😈❤️
endometrioza
MTB hvala ti ❤️gle realna sma od početka. Radila sam ove testiće sa dozom humora, ali sada mi postaje sve ozbiljnije. I onda tek kreću brige 😲
Nego jesi ti zvala Vinogradsku da pitaš jesi gotovi nalazi. Većinom oni budu ali kasno šalju 🥴🥴
Inače ja sam tamo imala operacije i kada sam radila pretrage uvijek sam ih morala zvati i ko za čudo nalaz gotov a oni ga nisu poslali. Jednom su mi čak i "zagubili" 🙈🙈🙈 , pa sam zvala da pitam gdje je zapelo i onda su mi došla oba skupa 🤣
Zvat ću ih u četvrtak ako do onda ne dođe.
Realno, nije mi hitno, trebaju mi do transfera...
💔💔💔
Hope,Sunny,Anchy-sretno! Vidim da je kod vas muski faktor u pitanju, pratim vase novosti i drzim fige za dobre vijesti
Sretno i vama da taj spermiogram bude sto prije sto bolji 🤞🤞
Dada nadamo se da je to to 🤞🤞🥳🥳Josipa, Hope, Sunny i Anchy, stvarni vam zelim svu srecu svijeta! ❤💜 i kod nas je bio muski faktor pa eto, uspjeli smo.. 🙂 isto i vama svima zelim
Hvalaa ❤️❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ajde Ela brzo u ljekarnu nije fora da Dada sama piški 🤣😁❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ja kad vidim Dadine testove i meni dodje da odem piškiti iako nemam šta 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a bas 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 dada imala sam bas osjecaj za tebe... samo da se sve potvrdi i zavrsi dobro 🤞🤞🤞🤞🤞
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Završne pripreme za ovaj tjedan dogovorene - kozmetičarka i zubarka.
Nakon toga ću još tokom postupka (vjerojatno u pauzi između aspiracije i transfera) u frizera i na pedikuru/manikuru i bit ću spremna za trudnoću
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji