Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 15:10

BAJO1

BAJO1

Evo i danas sluzbeno .
    Nikad nisam bila sretnija na moderno doba i telefone pogotovo .
    Da sam cekala na postara da mi donese rezultate za xo kromoson 😬😘

https://ibb.co/FwjByqM

Ne znam ja ovo čitati? Znači da je sve u redu?
    Znaš li spol?

💔💔💔

• LucyLou
    04. Studeni 2020. 15:11

Lucinthesky, nece, sve ce biti ok, vidjet ces. Vi ste vec zapisani tako da ne brini, nece biti nista ni otkazano ni odgodjeno. A za prirodnu trudnocu nikada ne znas, ja kakav sam baksuz se ne bih cudila da mi prodjemo bezbroj postupaka i onda prirodno zatrudnimo s jednojajcanim cetvorkama 😂😎
    Lucija, bravo, ponosna sam na tebe! 😘ma ja sam isla po bijeli wc papir, a testovi su u istom redu pa sam vidjeli i rekoh, hmm, da jos i to pokusam?! 💆🏼‍♀️ Srecom pa nisam kupila, inace bih te vec maltretirala s pitanjem: vidis li sjenu sjenine sjene?! 😂🤯
    MTB, o kojim nalazima je rijec? Ajde ajde, podijeli, znas da nama mozes reci sve. 
    MTB, manemoj, Sanjich, hvala sto me tjesite ali necete se tako lako dokopati moje titule 😛
    Razumna, hvala ti na informaciji, ja cu morati vaditi uskoro i ovo je bas dobro za znati...

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

BAJOMA
    04. Studeni 2020. 15:13

NadimakMTB

BAJO1

BAJO1

Evo i danas sluzbeno .

Znaš li spol?

Ma pise da je sve u redu. Znala sam od 16. 10 da je sve u redu i da nema turnerov sindrom(nazvali me nakon fish analize)  al ipak sam se tresla lagano dok sluzbeni ovaj dio nije došao .
    Znaci da nosim Mariju😘😘😘

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 15:15

lucija007, svaka čast!!! Moći ćeš još malo onaj žetončić si nabaviti - sa danima apstinencije 

LucyLou, ajde barem višejajčane četvorke, pa da pokriješ oba spola 
    A nalazi - pa beta, naravno. Postoje iznimni slučajevi kad može biti malecka, a trudnoća je tu.
    I ne vidim po čemu je tvoje piškenje luđe od moje bete NAKON negativnih testova i menstruacije.

💔💔💔

BAJOMA
    04. Studeni 2020. 15:15

NadimakMTB

lucija007, svaka čast!!! Moći ćeš još malo onaj žetončić si nabaviti - sa danima apstinencijeLucyLou, ajde barem višejajčane četvorke, pa da pokriješ oba spola
    A nalazi - pa beta, naravno. Postoje iznimni slučajevi kad može biti malecka, a trudnoća je tu.
    I ne vidim po čemu je tvoje piškenje luđe od moje bete NAKON negativnih testova i menstruacije.

I ja sam piskarala nakon M  🙈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 15:16

BAJO1

NadimakMTB

BAJO1

BAJO1

Evo i danas sluzbeno .

Znaš li spol?

Ma pise da je sve u redu. Znala sam od 16. 10 da je sve u redu i da nema turnerov sindrom(nazvali me nakon fish analize) al ipak sam se tresla lagano dok sluzbeni ovaj dio nije došao .
    Znaci da nosim Mariju😘😘😘

Ah, slatka mala Marija 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 15:18

BAJO1, ali ja sam VADILA betu - privatno! 

💔💔💔

Ruska1986
    04. Studeni 2020. 15:19

BAJO1

NadimakMTB

BAJO1

BAJO1

Evo i danas sluzbeno .

Znaš li spol?

Ma pise da je sve u redu. Znala sam od 16. 10 da je sve u redu i da nema turnerov sindrom(nazvali me nakon fish analize) al ipak sam se tresla lagano dok sluzbeni ovaj dio nije došao .
    Znaci da nosim Mariju😘😘😘

Joooooj 🤗🤗🤗🥰🥰🥰

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

04. Studeni 2020. 15:31

NadimakMTB

lucija007, svaka čast!!! Moći ćeš još malo onaj žetončić si nabaviti - sa danima apstinencijeLucyLou, ajde barem višejajčane četvorke, pa da pokriješ oba spola

Nije da brojnim ALI danas mi je 2dna(dan nakon apstinencije) 😂😂😂🙊... 

• LucyLou
    04. Studeni 2020. 15:32

NadimakMTB

BAJO1, alija sam VADILA betu - privatno!

Sad kada vidim da si ti jos i placala, mozemo dijeliti titulu! 😂👸🏼😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.