Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Studeni 2020. 13:43

Piky

LUCIJA007

Piky

Digla napokon nalaz negativan.
    E cure moje drage, ja nisam za živit.
    Ova doktorica koja mi je trebala praviti kiretažu završila jučer u samoizolaciji, užas, sad sam išla u bolnicu da vidim što, uglavnom ujutro u 8:15 doć na tašte vaditi krv pa ćemo VIDIT ŠTO DALJE… Ajme meni pa što ću ja…

Vjerojatno ce ti onda netko drugi raditi kiretazu… Mora ju netko mijenjati…
    Sretno i da se konacno tog rijesis jer ovo je stvarno duugoo mučenje 😔🌺🌺🌺

Da radit će mi netko drugi, neznam dali smijem ovdje pisat neznam dali čitaju, ali baš osoba koju jedinu nisam htjela, mesar.

Jooojjjj😔😔😔😔
    Jako mi je zao... Grozno je to jer ostetiti endometrij.. Na njega se mora jako paziti kod kiretaze😔...cekaj pisala si da vakumsku aspiraciju uopce ne rade?? 

• Piky
    04. Studeni 2020. 13:45

LUCIJA007

Piky

LUCIJA007

Piky

Ova doktorica koja mi je trebala praviti kiretažu završila jučer u samoizolaciji, užas, sad sam išla u bolnicu da vidim što, uglavnom ujutro u 8:15 doć na tašte vaditi krv pa ćemo VIDIT ŠTO DALJE… Ajme meni pa što ću ja…

Da radit će mi netko drugi, neznam dali smijem ovdje pisat neznam dali čitaju, ali baš osoba koju jedinu nisam htjela, mesar.

Jooojjjj😔😔😔😔
    Jako mi je zao… Grozno je to jer ostetiti endometrij.. Na njega se mora jako paziti kod kiretaze😔…cekaj pisala si da vakumsku aspiraciju uopce ne rade??

A ne.. Ma joj da vam je samo vidjeti.. Kakvo je to ponašanje, ma nemam riječi. Nebi da sam išla namjerno. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

04. Studeni 2020. 13:52

Piky

LUCIJA007

Piky

LUCIJA007

Piky

Jooojjjj😔😔😔😔
    Jako mi je zao… Grozno je to jer ostetiti endometrij.. Na njega se mora jako paziti kod kiretaze😔…cekaj pisala si da vakumsku aspiraciju uopce ne rade??

A ne.. Ma joj da vam je samo vidjeti.. Kakvo je to ponašanje, ma nemam riječi. Nebi da sam išla namjerno.

Da.. Tako je i u mom malom mistu nazalost.. Sami mesari rade kiretaze 😔😔😔😔
    Grozne sestre ma joj uzas... Ni opce anestezije... 

AuroraB
    04. Studeni 2020. 13:52

Joooooj Piky  Pokušaj bar razgovarati sa doktorom prije kiretaže, objasniti mu situaciju pa možda bude i pažljiviji. Možda se ugodno iznenadiš...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Piky
    04. Studeni 2020. 13:56

Cure moje ja se divim nama, koja je to snaga i živci.. Pa dođe mi da se ubijem...
    Što sve prolazimo i borimo se i na kraju opet naopako.. Ajme meni nemam snage za ništa. Kako neki ljudi nađu dalje smisao za život.
    A kad vidiš tko ima djecu majko moja i još ih ne želi. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    3/2020 insem. - stigla M
    Beta
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 13:59

Meni je prijateljica bila na kiretaži u Splitu. Došla joj je neka medicinska sestra i tiho savjetovala da prestane biti hrabra i držati se jakom i neka napravi scenu. Prijateljica je inače od ovih koje stisnu zube i trpe. Pitala je zašto, rekla joj je da histeričnima daju anesteziju, a ako se drži da će joj raditi na živo. Neka napravi scenu i neka kaže da ne podnosi bol i da će se ritati.
    I tako je moja mirna, staložena prijateljica kojoj je oduvijek najbitnije bilo da nitko ne vidi da joj nešto smeta ili da joj je teško, napravila scenu kao zadnja ludara, dali joj sve moguće droge i prošla je super.
    I dan danas je do neba zahvalna toj medicinskoj sestri.
    Btw, par mjeseci kasnije ostala je trudna sa svojom curicom koja sad ima nekoliko godina.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 14:00

Piky, razmisli da ipak odeš privatno. Ako je čovjek tako gadan. Skupit ćemo nešto novaca mi ovdje među sobom, nešto ćeš ti dodati, a izbjeći ćeš nepotrebnu traumu 

💔💔💔

BAJOMA
    04. Studeni 2020. 14:03

NadimakMTB

Piky, razmisli da ipak odeš privatno. Ako je čovjek tako gadan. Skupit ćemo nešto novaca mi ovdje među sobom, nešto ćeš ti dodati, a izbjeći ćeš nepotrebnu traumu

👍

04. Studeni 2020. 14:11

Lucyinthesky

MTB da,točno to što kažeš.
    Kad smo krenuli,mislim si ajde,velike su to u konačnici cifre,ali ono nadaš se da će uspjet,pa tako nekoliko puta,pa onda na kraju se toga bome puno skupi.

Skupi se i kad si preko HZZO, e vitamini, dodaci ovi, oni, a kamoli privatno. Ovako sam ja to sebi nekako sračunala, a i ja sam išla najprije privatno, iz istog razloga kao MTB, jer su me privatno odmah primili, a u bolnici kod koga sam se god išla upisat čekali bi da mi se hormoni unormale. I onda sam u 2.mjesec vidjela svoju poreznu karticu i shvatila da ja nisam čitavu prošlu godinu ni približno zaradila koliko smo potrošili u postupke. Dala otkaz i sad sjedim u čekaoni u KBC i čekam bez nervoze, otegne se nekad ciklus i sve se odvuče na 20 dana umjesto predviđenih 10, ali nije me briga jer mi se nigdje ne žuri. Ali da radim, nema šanse da bi mogla to, možda jednom godišnje, ali 3 puta godišnje postupak u bolnici ne znam kako bi kombinirala sa poslom. Je da i dalje trošim više na dodatke nego za hranu, odrekla sam se puno toga jer nemam više svoju plaću, ali čak je i lakše nego sam očekivala.
    Piky, žao mi je zbog svega toga što prolaziš, kako su cure već napisale, idi privatno, sve ćemo pomoć, koliko tko može. bit ćeš bar malo (koliko je moguće u toj situaciji) mirnija. Sad kad znaš i tko će ti bit još ti uz sve ostalo dodatni stres stvara. Nitko to ne bi smio prolazit

• Piky
    04. Studeni 2020. 14:17

Bozma

Lucyinthesky

MTB da,točno to što kažeš.
    Kad smo krenuli,mislim si ajde,velike su to u konačnici cifre,ali ono nadaš se da će uspjet,pa tako nekoliko puta,pa onda na kraju se toga bome puno skupi.

Skupi se i kad si preko HZZO, e vitamini, dodaci ovi, oni, a kamoli privatno. Ovako sam ja to sebi nekako sračunala, a i ja sam išla najprije privatno, iz istog razloga kao MTB, jer su me privatno odmah primili, a u bolnici kod koga sam se god išla upisat čekali bi da mi se hormoni unormale. I onda sam u 2.mjesec vidjela svoju poreznu karticu i shvatila da ja nisam čitavu prošlu godinu ni približno zaradila koliko smo potrošili u postupke. Dala otkaz i sad sjedim u čekaoni u KBC i čekam bez nervoze, otegne se nekad ciklus i sve se odvuče na 20 dana umjesto predviđenih 10, ali nije me briga jer mi se nigdje ne žuri. Ali da radim, nema šanse da bi mogla to, možda jednom godišnje, ali 3 puta godišnje postupak u bolnici ne znam kako bi kombinirala sa poslom. Je da i dalje trošim više na dodatke nego za hranu, odrekla sam se puno toga jer nemam više svoju plaću, ali čak je i lakše nego sam očekivala.
    Piky, žao mi je zbog svega toga što prolaziš, kako su cure već napisale, idi privatno, sve ćemo pomoć, koliko tko može. bit ćeš bar malo (koliko je moguće u toj situaciji) mirnija. Sad kad znaš i tko će ti bit još ti uz sve ostalo dodatni stres stvara. Nitko to ne bi smio prolazit

Ma ne... Hvala vam puno... Valjda će biti sve dobro. Hvala kao da jeste.. Nebi mogla to nikako prihvatiti. Valjda će biti ok. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    3/2020 insem. - stigla M
    Beta
    26.04 ET, 10.5 beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.