Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 14:59

LucyLou, ja sam u međuvremenu, istražujući, naišla na hrpu primjera lažnih negativnih nalaza i razloga za njih i bila presretna što te informacije nisam znala prije. Ne, neću ih podijeliti s vama 
    Ja sam beti vadila dan nakon menstruacije, to je najluđa stvar koju sam napravila. Nekoliko negativnih testova i menstruacija mi nisu bile dovoljan dokaz da nisam trudna. 

💔💔💔

manemoj
    04. Studeni 2020. 15:00

Sanjich🤞🤰

LucyLou

MTB, ma ne znam sto reci za te nase zametke - tu nemamo mogucnost genetskog testiranja, tako da zapravo ni ne znamo je li do embrija ili do endometrija…
    Lucyinthesky, nisu nas uputili na nikakve dodatne pretrage - za sada su svi misljenja da je samo stvar vremena ali iskreno, ne da mi se ici samo iz postupka u postupak pa sada istrazujem sto mozemo dodatno odraditi na svoju ruku. Spremam se na razgovor kod svoje soc.ginekologice pa cu vidjeti i s njom syo veli.
    Sto se tice ugovora i postupaka za sljedecu godinu, meni je receno da ne rade predbiljezbe jer jos ne znaju da li ce imati ugovor ili ne. Tako da sada pratimo hoce li gdje objaviti potpisivanje novog ugovora s HZZO.
    Sada mi pada na pamet - ako slucajno ti iliAuroraBiz bilo kojeg razloga (prirodne trudnoce🤞🏻) odlucite odustati od postupka u 12.mjesecu, javite mi - mozda postoji mogucnost ulijetavanja u zadnji tren?!
    A sto se tice placanja, isle smo istom logikom…ono, sve je manje vise ok, sta sad, idemo, samo ovaj put, jednom, pregrmit cemo, kad ono…😳
    Piky, mila, zao mi je sto uz sve ostalo, prolazis jos i ovo. Poslusaj nasu MTBsve ostale, dogovori si privatno, a mi cemo skupiti novce i pomoci ti koliko god mozemo, znas i sama da smo sve tu, tik uz tebe😘

Btw cure, bila malo prije u Mulleru i kako jos nisam dobila mengu, dosla u napast kupiti test, pazite sad,nakon negativne bete. Rekoh ono, mozda ipak, cudom cuda jesam!🤦🏼‍♀️😂Yup, mislim da ja pobjedjujem i definitvno nosim titulu uber ludjakunje!👸🏼

Mislim da ne nosis tu titulu 😊😊 ja sam jednom piskila iza M jer sam se nadala da nije to bila pravaM.. Haha tako daaaa 🙈🙈🙈

Ja u zadnjih godinu dana jako često tako 😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Razumna
    04. Studeni 2020. 15:00

Petrova 3.
    Žene, jutros smo muž u ja išli vaditi markere u Petrovu i on je imao e uputnicu. I nisu mu htjeli vadit krv jer nemaju čitač. 
    Sad mora od svoje doktorice donjeti potvrdu da mu je izdala uputnicu.
    Tako da znate

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

04. Studeni 2020. 15:01

LUCIJA007

Piky

Cure moje ja se divim nama, koja je to snaga i živci.. Pa dođe mi da se ubijem…
    Što sve prolazimo i borimo se i na kraju opet naopako.. Ajme meni nemam snage za ništa. Kako neki ljudi nađu dalje smisao za život.
    A kad vidiš tko ima djecu majko moja i još ih ne želi.

Proci ce te… Nakon prvog oguglas😂🙄
    Ja mora da, sam po ludila no ne pada mi na pamet smatrati da moj zivot nema smisla bez djece niti da, sam ja manje vauna..
    Svi smo mi ovdje na ovom svijetu sa svrhom i sve ce biti bas onako kako mora biti i kad mora biti..
    Razumijem da si sad zivcana i jadna i upravo ZATO sam isla privatno na kiretazu..
    Ako zelis cure su vec pisale.. Napisi broj racuna i ZOVI PODOBNIKA!

Piky slazem se.. Stvarno je dosta. Vise cekanja i agonije.. Ostavi br racuna nema te sta bi sram.!

04. Studeni 2020. 15:05

Piky,  srce odavno ne kuca, nikako nije dobro da to više prolaziš, još ćeš sepsu dobit. Stavi na sliku samo IBAN, nemoj pisat ime prezime. Upisat ćemo bilo šta u podatke, ako je ispravan IBAN proći će uplata

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 15:07

Razumna

Petrova 3.
    Žene, jutros smo muž u ja išli vaditi markere u Petrovu i on je imao e uputnicu. I nisu mu htjeli vadit krv jer nemaju čitač.
    Sad mora od svoje doktorice donjeti potvrdu da mu je izdala uputnicu.
    Tako da znate

Ludo pa živi. Mamicu im.
    Hvala na info.

💔💔💔

BAJOMA

Evo i danas sluzbeno .
    Nikad nisam bila sretnija na moderno doba i  telefone pogotovo .
    Da sam cekala na postara da mi donese rezultate za xo kromoson 😬😘

BAJOMA

BAJO1

Evo i danas sluzbeno .
    Nikad nisam bila sretnija na moderno doba i telefone pogotovo .

https://ibb.co/FwjByqM

🍀🐞MISS🐞🍀
    04. Studeni 2020. 15:09

Piky potvrdujem sve sto su cure napisale,dopusti da ti pomognemo barem financijski i naruci se u podobnika, rijesi to kako spada, da te barem fizicki ne boli kad vec umires iznutra! 
    Sanjich kako si,jel boli? Kad sutra zoves? 
    Lucy radila sam to vise puta, i to i ovo sta sanjich kaze nakon M bi mislila da to nije prava M ,pa radila testove...ma show 😂😂 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Ruska1986
    04. Studeni 2020. 15:10

BAJO1

BAJO1

Evo i danas sluzbeno .
    Nikad nisam bila sretnija na moderno doba i telefone pogotovo .

https://ibb.co/FwjByqM

To su super vijesti, jel tako? Ja nista ne kuzim sta pise 🙆‍♀️🙆‍♀️ ali pretpostavljam da jesu i bas mi jeeeeeee dragooooooo 🎉🎉🎉🎉

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.