Dakle, ova luda majka je zaključila da joj nije dovoljno pričati s bebom.
Upravo sam joj pustila pjesmu:
https://www.youtube.com/watch?v=GOgvCJdZzPw&ab_channel=OliverDragojevi%C4%87OFFICIAL
💔💔💔
Dakle, ova luda majka je zaključila da joj nije dovoljno pričati s bebom.
Upravo sam joj pustila pjesmu:
https://www.youtube.com/watch?v=GOgvCJdZzPw&ab_channel=OliverDragojevi%C4%87OFFICIAL
💛💛💛
manemoj super za embrije,samo neka nastave i dalje.Sretno na transferu,bit će sve ok :)
LucyLou šta vam je dr još rekao,jel ima neku ideju zašto ne uspijeva,čisto ono,neke dodatne pretrage i to?
Kako sada to funkcionira za Hzzo postupke za iduću godinu,oni vas zovu ako im produže ugovor,naprave neki popis ili?Pitam iz razloga čisto ako nam se nešto dogodi pa ne možemo sada u postupak ili šta god...
A ovo da je dobro ipak prvo iskoristiti Hzzo postupke,tu se u potpunosti slažem.Mi smo isto išli privatno sa logikom,ma budemo mi to,a na kraju se iscrpili i emocionalno i fizički i financijski,tako da bi ja svim novim curkama savjetovala definitivno prvo iskoristiti ono na što imamo pravo,a onda se lako plaća dalje.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Jedini razlog zašto sam ja išla privatno jest što radi godina nisam mogla čekati da odem u postupak - ovako sam otišla 2 tjedna nakon konzultacija.
Da mi ovaj postupak nije uspio (a uspio je, i rodit ću predivno, zdravo, sretno dijete koje će savršeno kakiti, prditi i podrigivati), imala bih 3 mjeseca pauze da mi se tijelo oporavi, unutar kojeg bih dogovorila postupak preko HZZO.
Stvarno nema smisla trošiti novac ako ne morate.
💔💔💔
MTB da,točno to što kažeš.
Kad smo krenuli,mislim si ajde,velike su to u konačnici cifre,ali ono nadaš se da će uspjet,pa tako nekoliko puta,pa onda na kraju se toga bome puno skupi.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Digla napokon nalaz negativan.
E cure moje drage, ja nisam za živit.
Ova doktorica koja mi je trebala praviti kiretažu završila jučer u samoizolaciji, užas, sad sam išla u bolnicu da vidim što, uglavnom ujutro u 8:15 doć na tašte vaditi krv pa ćemo VIDIT ŠTO DALJE... Ajme meni pa što ću ja...
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Ova doktorica koja mi je trebala praviti kiretažu završila jučer u samoizolaciji, užas, sad sam išla u bolnicu da vidim što, uglavnom ujutro u 8:15 doć na tašte vaditi krv pa ćemo VIDIT ŠTO DALJE… Ajme meni pa što ću ja…
Idemo korak po korak
Bitno da je nalaz negativan. Sad idemo dalje.
💔💔💔
Ova doktorica koja mi je trebala praviti kiretažu završila jučer u samoizolaciji, užas, sad sam išla u bolnicu da vidim što, uglavnom ujutro u 8:15 doć na tašte vaditi krv pa ćemo VIDIT ŠTO DALJE… Ajme meni pa što ću ja…
Vjerojatno ce ti onda netko drugi raditi kiretazu... Mora ju netko mijenjati...
Sretno i da se konacno tog rijesis jer ovo je stvarno duugoo mučenje 😔🌺🌺🌺
Super za nalaz i da ce stvari pocet rjesavat! Sigurno ce ju netko mijenjatu, mora! Ti se ok osjecas? Mislim, zdravstveno?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Vjerojatno ce ti onda netko drugi raditi kiretazu… Mora ju netko mijenjati…
Sretno i da se konacno tog rijesis jer ovo je stvarno duugoo mučenje 😔🌺🌺🌺
Da radit će mi netko drugi, neznam dali smijem ovdje pisat neznam dali čitaju, ali baš osoba koju jedinu nisam htjela, mesar.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Sortiraj odgovore
Najstariji