Sanjich, najgore si prošla, sad će svaki dan biti lakše.
Navijamo za 12 oplođenih sutra
manemoj, pfft. Amater. Ja ne pijem ni kad nisam imala odnose jer... možda sam trudna još od prošlog mjeseca.
A moje dijete nema bosanske gene
Što se progesterona tiče, baš si ženstvena
💔💔💔
Jel se ja varam ili nam danas Olivera, Chloe18 i Lala1982 nisu došle sa dnevnim raportom?
💔💔💔
Sanjich, najgore si prošla, sad će svaki dan biti lakše.
Navijamo za 12 oplođenih sutramanemoj, pfft. Amater. Ja ne pijem ni kad nisam imala odnose jer… možda sam trudna još od prošlog mjeseca.
A moje dijete nema bosanske gene
Što se progesterona tiče, baš si ženstvena
Hahahaha a jesi me nasmijala..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mtb , Chloe se javila jutros , a Sanjich ima 14 ,a ne 12 ako sam dobro upamtila!!! 😂😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Mtb , Chloe se javila jutros , a Sanjich ima 14 ,a ne 12 ako sam dobro upamtila!!! 😂😂😂
Javila se prije pregleda, ali ne poslije.
A po zakonima RH smiju joj oploditi najviše 12 j.s. Zato se nadam da će ih točno toliko zrelih i kvalitetnih i biti, i da će se sve oploditi.
💔💔💔
Sanjich odmaraj i javi nam se kad budes znala koliko ih se oplodilo.
Miss1502 kad si ti u kbc? Jesi li spremna? Ja cu sad oko 15.11. Ponoviti nalaz tsh, vitamin d i feritin i trazim doktora M za konzultacije i dogovor. Nadam se da ce to troje sad biti ok i da idem u postupak. Mjesecnicu cu dobiti 26.11.
Mandarinkica ja sam radila hcg u cito, nisu mi bili prohodni, bolilo me ko najvecu grč koji imas za vrijeme mjesecnice. Ali ne traje predugo pa se izdrzi. Cijene se ne sicam.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Jel se ja varam ili nam danas Olivera, Chloe18 i Lala1982 nisu došle sa dnevnim raportom?
Ja sam se javila 🤣 toliko me ne volis da si i zaboravila na to 😨😅 il' je to trudnicka zaboravljivost, a nista osobno protiv mene?😄
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ja sam se javila 🤣 toliko me ne volis da si i zaboravila na to 😨😅 il' je to trudnicka zaboravljivost, a nista osobno protiv mene?😄
Jesi ti ona koja me podjebavala jutros, ha, mala? : slučajno nestaješ s liste usred noći :
I, koji je raport bio? Koliko čega, kad ideš opet?
💔💔💔
Jesi ti ona koja me podjebavala jutros, ha, mala?: slučajno nestaješ s liste usred noći :
Ruska i ja smo te zezale.. Pobrkala si ti sve loncice... Ah taj trudnicki mozak 😂
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Jesi ti ona koja me podjebavala jutros, ha, mala?: slučajno nestaješ s liste usred noći :
Ruska i ja smo te zezale.. Pobrkala si ti sve loncice… Ah taj trudnicki mozak 😂
Nisam pobrkala, ona vam se pridružila.
Vas dvije ste prošle lišo jer ste trudne. Na njoj se još kratko vremena mogu iživljavati, onda će i ona biti trudna.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji