MTB da,točno to što kažeš.
Kad smo krenuli,mislim si ajde,velike su to u konačnici cifre,ali ono nadaš se da će uspjet,pa tako nekoliko puta,pa onda na kraju se toga bome puno skupi.
Skupi se i kad si preko HZZO, e vitamini, dodaci ovi, oni, a kamoli privatno. Ovako sam ja to sebi nekako sračunala, a i ja sam išla najprije privatno, iz istog razloga kao MTB, jer su me privatno odmah primili, a u bolnici kod koga sam se god išla upisat čekali bi da mi se hormoni unormale. I onda sam u 2.mjesec vidjela svoju poreznu karticu i shvatila da ja nisam čitavu prošlu godinu ni približno zaradila koliko smo potrošili u postupke. Dala otkaz i sad sjedim u čekaoni u KBC i čekam bez nervoze, otegne se nekad ciklus i sve se odvuče na 20 dana umjesto predviđenih 10, ali nije me briga jer mi se nigdje ne žuri. Ali da radim, nema šanse da bi mogla to, možda jednom godišnje, ali 3 puta godišnje postupak u bolnici ne znam kako bi kombinirala sa poslom. Je da i dalje trošim više na dodatke nego za hranu, odrekla sam se puno toga jer nemam više svoju plaću, ali čak je i lakše nego sam očekivala.
Piky, žao mi je zbog svega toga što prolaziš, kako su cure već napisale, idi privatno, sve ćemo pomoć, koliko tko može. bit ćeš bar malo (koliko je moguće u toj situaciji) mirnija. Sad kad znaš i tko će ti bit još ti uz sve ostalo dodatni stres stvara. Nitko to ne bi smio prolazit
Ma ne… Hvala vam puno… Valjda će biti sve dobro. Hvala kao da jeste.. Nebi mogla to nikako prihvatiti. Valjda će biti ok.
Ako ti je stvarno toliko grozno, pa daj da ti pomognemo! Da to odradis sto humanije… Pa niko nece dat i ostat kruha gladan, a svatko ce dat prema svojim mogucnostima…
Ajme hvala puno.. Kao da jeste, svaka čast... Ajme volim vas... Javim vam se sutra u kojoj sam fazi..
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Jel se ja varam ili nam danas Olivera, Chloe18 i Lala1982 nisu došle sa dnevnim raportom?
Ja sam se javila 🤣 toliko me ne volis da si i zaboravila na to 😨😅 il' je to trudnicka zaboravljivost, a nista osobno protiv mene?😄
Jesi ti ona koja me podjebavala jutros, ha, mala?: slučajno nestaješ s liste usred noći :
I, koji je raport bio? Koliko čega, kad ideš opet?
Ruska i ja smo te zezale.. Pobrkala si ti sve loncice… Ah taj trudnicki mozak 😂
Pa kad mjeri temperaturu cijeli dan pa ne stigne pamtit 😂😂😂 sutra cemo opet cekat listu do 11 sigurno jer gospodja ide po svoju beticu 🙆♀️🤭
Tako je, idem po betu, i onda stojim uz njih dok je ne pobroje ručno, više puta i dođu do brojke koju ja želim.
Neće više mojoj savršenoj i naprednoj bebi tamo neke forumašice nabijati komplekse jer ima premalu betu
Vec te vidim kako si ih postrojila i trazis iznova brojanje... Malo na Trumpa bacas 😂😂😂😂😂 Tako i on..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure moje ja se divim nama, koja je to snaga i živci.. Pa dođe mi da se ubijem…
Što sve prolazimo i borimo se i na kraju opet naopako.. Ajme meni nemam snage za ništa. Kako neki ljudi nađu dalje smisao za život.
A kad vidiš tko ima djecu majko moja i još ih ne želi.
Proci ce te… Nakon prvog oguglas😂🙄
Ja mora da, sam po ludila no ne pada mi na pamet smatrati da moj zivot nema smisla bez djece niti da, sam ja manje vauna..
Svi smo mi ovdje na ovom svijetu sa svrhom i sve ce biti bas onako kako mora biti i kad mora biti..
Razumijem da si sad zivcana i jadna i upravo ZATO sam isla privatno na kiretazu..
Ako zelis cure su vec pisale.. Napisi broj racuna i ZOVI PODOBNIKA!
Hvala puno, uz vas mi je puno lakše. Nadam se da će sutra proći sve kako treba. Hvala kao da jeste
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Jel se ja varam ili nam danas Olivera, Chloe18 i Lala1982 nisu došle sa dnevnim raportom?
Ja sam se javila 🤣 toliko me ne volis da si i zaboravila na to 😨😅 il' je to trudnicka zaboravljivost, a nista osobno protiv mene?😄
Jesi ti ona koja me podjebavala jutros, ha, mala?: slučajno nestaješ s liste usred noći :
Pa kad mjeri temperaturu cijeli dan pa ne stigne pamtit 😂😂😂 sutra cemo opet cekat listu do 11 sigurno jer gospodja ide po svoju beticu 🙆♀️🤭
Tako je, idem po betu, i onda stojim uz njih dok je ne pobroje ručno, više puta i dođu do brojke koju ja želim.
Neće više mojoj savršenoj i naprednoj bebi tamo neke forumašice nabijati komplekse jer ima premalu betu
Vec te vidim kako si ih postrojila i trazis iznova brojanje… Malo na Trumpa bacas 😂😂😂😂😂 Tako i on..
Ne, Trump bi došao tamo, ne bi ni vadio krv, nego bi im rekao koji je rezultat.
(i trudna, ili ne trudna, ajde se nemojmo baš toliko vrijeđati. fuj trump)
💔💔💔
MTB da,točno to što kažeš.
Kad smo krenuli,mislim si ajde,velike su to u konačnici cifre,ali ono nadaš se da će uspjet,pa tako nekoliko puta,pa onda na kraju se toga bome puno skupi.
Skupi se i kad si preko HZZO, e vitamini, dodaci ovi, oni, a kamoli privatno. Ovako sam ja to sebi nekako sračunala, a i ja sam išla najprije privatno, iz istog razloga kao MTB, jer su me privatno odmah primili, a u bolnici kod koga sam se god išla upisat čekali bi da mi se hormoni unormale. I onda sam u 2.mjesec vidjela svoju poreznu karticu i shvatila da ja nisam čitavu prošlu godinu ni približno zaradila koliko smo potrošili u postupke. Dala otkaz i sad sjedim u čekaoni u KBC i čekam bez nervoze, otegne se nekad ciklus i sve se odvuče na 20 dana umjesto predviđenih 10, ali nije me briga jer mi se nigdje ne žuri. Ali da radim, nema šanse da bi mogla to, možda jednom godišnje, ali 3 puta godišnje postupak u bolnici ne znam kako bi kombinirala sa poslom. Je da i dalje trošim više na dodatke nego za hranu, odrekla sam se puno toga jer nemam više svoju plaću, ali čak je i lakše nego sam očekivala.
Piky, žao mi je zbog svega toga što prolaziš, kako su cure već napisale, idi privatno, sve ćemo pomoć, koliko tko može. bit ćeš bar malo (koliko je moguće u toj situaciji) mirnija. Sad kad znaš i tko će ti bit još ti uz sve ostalo dodatni stres stvara. Nitko to ne bi smio prolazit
Ma ne… Hvala vam puno… Valjda će biti sve dobro. Hvala kao da jeste.. Nebi mogla to nikako prihvatiti. Valjda će biti ok.
Ako ti je stvarno toliko grozno, pa daj da ti pomognemo! Da to odradis sto humanije… Pa niko nece dat i ostat kruha gladan, a svatko ce dat prema svojim mogucnostima…
Ajme hvala puno.. Kao da jeste, svaka čast… Ajme volim vas… Javim vam se sutra u kojoj sam fazi..
Nemas se sta zahvaljivat! Sve smo spremne pomoc, i cure koje su, nazalost, prosle kroz to, a i mi koje nismo prosle i mozemo samo zamislit kako je to koma... Za bilo, bilo sta, samo nam javi... 💜❤🥰 Drz se!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Vec te vidim kako si ih postrojila i trazis iznova brojanje… Malo na Trumpa bacas 😂😂😂😂😂 Tako i on..
Ne, Trump bi došao tamo, ne bi ni vadio krv, nego bi im rekao koji je rezultat.
(i trudna, ili ne trudna, ajde se nemojmo baš toliko vrijeđati. fuj trump)
E, to si dobro rekla! I ovo prvo, a u pravu si i za ovo drugo 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ja ne vjerujem da je isla vrtit stranice od jutra da moze odgovoriti 😂
Ma sta ti je.. Pa ona pokraj svakog broja stranice ima zapisano sta se dogadjalo! Nista tu ne moze promaknut... Zna Nadimak da mi nju volimo ❤💜❤💜❤💜💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Svaku stranicu screenshoot-a i lijepi u tekicu 😂
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Maja555, bila sam danas i idem u petaj opet na uzv, racunam da ce mi sredinom iduceg tj bit aspiracija,ali vidit cemo!
Eto još malo i blizi se i tvoj termin 👏👏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Svaku stranicu screenshoot-a i lijepi u tekicu 😂
S obaveznim biljeskama pokraj 😂😂🙊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji