Cure drage, ne stignem sve popratiti nazalost.
Zaista mi je zao zbog kiretaza i sve me jeza hvata od losih iskustava koje ste imale. Ja radim sa divnim liječnicima (nisu mpo nazalost) pa me bahatost i nehumanost njihovih kolega ostavlja bez rijeci 😠
Drzim vam svima fige da cim prije prebrodite sve ovo ruzno sto vam se dogada i hrabro krenete dalje!
Ja sam u strepnji od korone jer tek drugi tj trebam dobiti pa mi se aspiracija cini miljama daleko 😩 a sutra po terapiju..
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Evo i danas sluzbeno .
Nikad nisam bila sretnija na moderno doba i telefone pogotovo .
Da sam cekala na postara da mi donese rezultate za xo kromoson 😬😘
https://ibb.co/FwjByqM
Iz čega vidiš da je Marija? Ja buljim pola sata i nigdje ne vidim da se spominje XX ili spol? ili ti to znaš od prije
lucija007, svaka čast!!! Moći ćeš još malo onaj žetončić si nabaviti - sa danima apstinencijeLucyLou, ajde barem višejajčane četvorke, pa da pokriješ oba spola
A nalazi - pa beta, naravno. Postoje iznimni slučajevi kad može biti malecka, a trudnoća je tu.
I ne vidim po čemu je tvoje piškenje luđe od moje bete NAKON negativnih testova i menstruacije.
Nije da brojnim ALI danas mi je 2dna(dan nakon apstinencije) 😂😂😂🙊…
Dan po dan, proslavit ćemo prvi tjedan!!
💔💔💔
Mandarinkica ja sam bila na hsg propuhivanju jajovoda u cita,ako se dobro sjecam cijena je bila 1200-1300 kn i nije me bolilo nista jer su bili prohodni .mislim da boli samo ako nisu…
miss1502, hvala puno na info. Kod istog smo doktora, kako bi Sanjich rekla dr.XY :)
nasi su nalazi uredni, MM spermiogram odlican. eto trebala bih prije eventualne aih (ako stignemo mozda vec kroz 12.mjesec) napraviti hsg u cito. I trazio mi je da ponovim jos jednom hormone, mada mi je nalaz 4mjeseca star. Kao sve se cini uredno, ali ga buni nesto malo povisen LH, mada je rekao kao da je to jos uvijek dobro. Dva prethodna misljenja, kod svoje dr. i kod Poljaka, rekli su da je odlican nalaz. Dr. XY mi je sad komentirao taj LH. Pa vidim da je i tebi komentirao LH/FSH? sretno u daljnjem postupku, neka bude super uspjesno.
Evo i danas sluzbeno .
Iz čega vidiš da je Marija? Ja buljim pola sata i nigdje ne vidim da se spominje XX ili spol? ili ti to znaš od prije
Pise xx koliko ja vidim🙃
Evo i danas sluzbeno .
Pise xx koliko ja vidim🙃
to ovo iza CTG+FISH? A i ja svakog vraga moram znat
Pikypotvrdujem sve sto su cure napisale,dopusti da ti pomognemo barem financijski i naruci se u podobnika, rijesi to kako spada, da te barem fizicki ne boli kad vec umires iznutra!
Sanjich kako si,jel boli? Kad sutra zoves?
Lucy radila sam to vise puta, i to i ovo sta sanjich kaze nakon M bi mislila da to nije prava M ,pa radila testove…ma show 😂😂
Spavan na mahove.. Pa valjda zahrcem i samu sebe probudin.. I tako u krug 😊
Boli me ali izdrzljivo dok lezin.. Hodat bas i nemogu.. Ujutro oko 8 ih zovem 😊
BAJO1, alija sam VADILA betu - privatno!
Meni je ovulacija bila 3 dana prije rodjendana pa nisam cugala na rodjendan jer sam možda trudna 🙈🙈🙈🙈🙈 toliko o ludima..
E stigao mi novi nalaz progesterona.. u ponedjeljak bio 0.44, danas 114.. ja ga baš idem iz krajnosti u krajnost 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mandarinkica ma dobijes termin u cita za hsg odmah, ja sam ga radila kod dr .aracic i bila mi je bas super njezna, doma sam drmnila apaurin i dosla tamo vec blago zaljuljana..oni su mi dali ona jos neku inekciju u guzu i pregled je prosao skroz brzo i bezbolno ( blagi pritisak kao da cu dobit menstruaciju u tom casu) i to je to , jajovodi su bili prohodni,zato je bilo tako lako...meni je ta bol identicna kao kod inseminacije ..ako se to moze uopce nazvat bol, blagi pritisak i to je sve ..
A dr XY ti je picajzla, to ces vec skuzit s vremenom zato trazi uvijek dlaku u jajetu jer voli da je sve savrseno...meni je bas taj omjer LH i FSH obrnuto postavljen i dok god to ne ispravim on nece bit zadovoljan,zato sam sad na sioforu, ali mi je reka da treba par mjeseci to uzimati da bi se to dovelo u red ..nadam se da cu ga zeznit i ostat trudna i s ovakvim nalazom 😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sanjich odmaraj danas i javi nam sutra super rezultate!!! 🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji