Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Studeni 2020. 11:45

Thx 😘

Ruska1986
    04. Studeni 2020. 11:45

NadimakMTB

MilaSt, vjerujem da je to individualno. Meni je u 7 dana skroz zacijelilo. A onda se negdje 8, 9 dan opet počelo vraćati - samo što je ispalo da su to simptomi trudniće.

Jadranka, to si već pitala i već smo ti odgovorili. Individualno je, nekima je 11dc a nekima 17dc. Ovisno koliko brzo tvoji folikuli rastu i kad sazriju. Nema veze sa standarnim ovulacijama kako ti inače dolaze.

LucyLou, ova djevojka više ne piški. Sutra vadim drugu betu i nakon fantastičnog rezultata zakazujem UZV.
    Žao mi je da ste naišli na prepreku. Nemate mogućnost ići privatno? Možete se upisati preko HZZO za 01/2021? Ako da, onda to i nije loše - imaš pijane praznike + imaš vremena uzimati suplemente i pripremiti još bolje tijelo na trudnoću

Ovo mi se svidja:imat pijane praznike 🙂🙂 i bolje da ih ima jer ce slijedece godine imat bebaca i nece se bas smjet opijat do mile volje 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 11:47

Ruska1986

NadimakMTB

MilaSt, vjerujem da je to individualno. Meni je u 7 dana skroz zacijelilo. A onda se negdje 8, 9 dan opet počelo vraćati - samo što je ispalo da su to simptomi trudniće.

Jadranka, to si već pitala i već smo ti odgovorili. Individualno je, nekima je 11dc a nekima 17dc. Ovisno koliko brzo tvoji folikuli rastu i kad sazriju. Nema veze sa standarnim ovulacijama kako ti inače dolaze.

LucyLou, ova djevojka više ne piški. Sutra vadim drugu betu i nakon fantastičnog rezultata zakazujem UZV.
    Žao mi je da ste naišli na prepreku. Nemate mogućnost ići privatno? Možete se upisati preko HZZO za 01/2021? Ako da, onda to i nije loše - imaš pijane praznike + imaš vremena uzimati suplemente i pripremiti još bolje tijelo na trudnoću

Ovo mi se svidja:imat pijane praznike 🙂🙂 i bolje da ih ima jer ce slijedece godine imat bebaca i nece se bas smjet opijat do mile volje 🤗🤗

Ti ćeš ove praznike mirisati čvrsto zatvorenu bocu dobre šljive i maštati o završetku dojenja 

💔💔💔

Ruska1986
    04. Studeni 2020. 11:51

NadimakMTB

Ruska1986

NadimakMTB

Ti ćeš ove praznike mirisati čvrsto zatvorenu bocu dobre šljive i maštati o završetku dojenja

🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ ja cu si kupit djecji sampanjac i nalit u bocu od sljive pa se pravit, sta me briga? 😂 inace, neces ni ti bolje proc!  🤪

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    04. Studeni 2020. 11:53

NadimakMTB

Ruska1986

NadimakMTB

Ja sam prije amnio drmnula jednu 😂😂😂  ipak nosim bosansku u sebi 😂😂😂😂

• *.Women_name.*
    04. Studeni 2020. 11:58

Teja1408

Kod mene je situacija sljedeca..
    Spermiogram je bio super.
    Od 4 stanice jedna je bila nezrela.
    Od ostale 3 jedna se vec oplodila, druge dvije jos nisu, ali nije iskljuceno.
    I moze se dogodit oplodnja i ne mora.
    Moram opet zvati sutra i vidjeti kakva je situacija,
    jel se ova oplodjena dijeli i sto je s preostale dvije.

Nadam se da ce biti okej 🙏🏻

Moja mrva ti se nije oplodila prvi dan, a evo sad srceko kuca 🥰  drzimo 🤞

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• LucyLou
    04. Studeni 2020. 12:03

MTB, tako je, bit ce sutra sve super, vidjet ces! 😘🤞🏻
    Imamo mogucnost ici privatno ali smo odlucili iskoristiti prvo postupke preko HZZO jer koliko vidimo, ovaj nas put je dugacak i trnovit i tko zna koliko pokusaja ce nam jos trebati da dodjemo do cilja. Mi smo prvo isli privatno, misleci (i mi i doktori) da cemo mi to rijesiti od prve kad ono...🥴 Tako da taj novac koji smo namijenili cuvamo za “worst-case scenario”, u slucaju da cemo, ne daj Boze, morati ponovo ici privatno, nakon iskoristenih postupaka na teret drzave...
    Ruska, hvala ti puno 😘To vrijedi za ovu godinu, a jos ne znaju hoce li imati novi ugovor za sljedecu...ma da, mozda najbolje da se sada odmorimo, i onda cemo vidjeti sto i kako dalje...

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

manemoj
    04. Studeni 2020. 12:03

MilaSt

Cure, imam pitanje, bas me strasno boli jajnik jos od aspiracije, prvi put me isto bolio ali ne ovako. Pa kada mogu ocekivati da ce zacijelit? 🤔 Bas me onako grubo probode na momente 🤨

Mene je prvi dan probadalo ali ovisno kako se namjestim i bilo mi je dosta tesko sjediti a drugi dan baš napuhan trbuh, skoro bolno, užasno nelagodno, danas slično samo dosta slabije..
    Dan po dan, svaki dan sve blaže..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Teja1408
    04. Studeni 2020. 12:07

*.Women_name.*

Teja1408

Kod mene je situacija sljedeca..
    Spermiogram je bio super.
    Od 4 stanice jedna je bila nezrela.
    Od ostale 3 jedna se vec oplodila, druge dvije jos nisu, ali nije iskljuceno.
    I moze se dogodit oplodnja i ne mora.
    Moram opet zvati sutra i vidjeti kakva je situacija,
    jel se ova oplodjena dijeli i sto je s preostale dvije.

Nadam se da ce biti okej 🙏🏻

Moja mrva ti se nije oplodila prvi dan, a evo sad srceko kuca 🥰 drzimo 🤞

MTB, manemoj, LucyLou hvala cure 💕
    Women name uff ovo je tako dobro za procitati... Hvala 💕

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 12:11

Ruska1986, budemo se plakale jedna drugoj za praznike. 

BAJO1, beba ima tvoje gene, bilo bi joj čudno da nisi drmnula 

LucyLou, ti uopće nemaš problema sa zamecima, vama je problem prihvat. Možda ima smisla mrvcu vremena potrošiti na istraživanje i poboljšanje toga, nego brzo ispucavati pokušaje u nadi da će se uhvatiti. Nakon toga će odmah prvi sljedeći biti dobitan! 
    I da, slažem se, ima smisla prvo HZZO trošiti. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.