Draga Ruska, puno hvala na podršci!
Draga MTB, majke mi,nisam lagala da sam iscitala cili forum vec nakon 3 miseca te prve stranice su isparile iz mozga hahahah
Ostale su u glavi samo vase price,dijagnoze,bete,tvoje pretrage i dodaci prehrani
Vidis,svasta sam zapamtila! 😂
Ja radim u stomatoloskoj ordinaciji,mislis da bi mi prošao moj stomatološki bijeli recept u ljekarni?
Zasad mi je ginicka bila okej,nije da je vele imala puno posla oko mene,sad cemo je vidit na djelu
Al bas me nasmijala,zna da zelim zatrudnit i ona me je savjetovala da prvo mm odradi spermiogram. I dosla ja kod nje nakon toga,a ona cila nasmijana me pita imam li neke lipe vijesti (ocekivala zena da sam trudna),kazem ja njoj sta je bilo a ona se prekrstila i pala u teski ocaj
Hahahaha eto,bitno da sam ja pozitivna
A ima li mozda veze sta sam vecer prije udrila 13 km setnju i onda rano ujutro isla vadit tsh? Cudno mi je da je razlika u 2 tjedna 0,4
Evo kad krenem citirati,izbaci me iz cilog foruma pa cu ovako odradivati komunikaciju
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Lorena i Josipa dobrodosle i što prije ostale trudne 🤞🤞
Dada ma ovaj je naocigled tamniji. Jedva čekam onaj od sutra ujutro 😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Josipab, bitno da si mene zapamtila.
Anyway, mislim da svaki bijeli recept prolazi. Meni je u jednoj privatnoj poliklinici dala internistica. Ali ne znam koja su vama pravila za bijele recepte, tako da se ne bih tu miješala
Ginićku testiraj. Ako ne da, nađi način da je promijeniš. Bolje sad, nego da te zafrkava u trudnoći.
💔💔💔
Stvarno? Misliš da će piškiti i ujutro? Očekujem testić od 2 ujutro i 5 ujutro
💔💔💔
Josipab tsh se moze vaditi na bilo koji daj ciklusa i u bilo koje doba dana ili noci, na taste ili punog stomaka, a taj level tsh ti je ok. Sto se tice nalaza za cito imas sve potrebno za konzultacije, jedino jos moras imati markere na hiv i hepatitis, za oboje.
Za briseve ces lako nakon konzultacija, ako ti dr. P napise da ih trebas ponoviti, tvoj soc gin ce ti ih ponoviti bez problema.
Bok Magnolia, jesi li ti u Cita mozda? 😊
Koliko se ceka na markere na HIV i hepatitis?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
MTB, u pravu si, testirat cu je na vrijeme pa cemo vidjeti kakva je u ovakvim situacijama kad je bitna potpora ginekologa 😊 dosad sam dizala dosta lijekova sa svojim bijelim receptom,ne znam sta mi to nije palo na pamet da napravim i za vitamin d i c. Pricekat cu ginicku cisto da me uputi sta i kako, ako kaze da su te vrijednosti u redu,onda krecem na svoju ruku s terapijom vitaminčeka
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Znaš kaj Dada, ti si T! Ovo se sad kuzi iz aviona, bez dvojbi. Sutra ce to vec biti puna crta, skoro.
Lorena, ovdje je dosta djevojaka imalo biokemijsku, neke su prozivjele i gore stvari. Prave su lavice. Suza i suza sam isplakala, bilo mi je prvi put. Bila sam 7 dana koma, ne ziva. Ali ja to gledam ovako. Ovdje ima lavica koje su zaista prosle pravu nocnu moru. Biokemijsku, pak, u prirodnom postupku ne bi vjerojatno niti skuzile. Neka ostane samo na tome, ne dao bog većeg zla!
Marty dr u BetaPlus su jako drage. Sve ih mizes pitati, budi otvorena, bez zadrski! Otvorene su za sve i imaju puno razumijevanja za nase velike zelje za bebom i osobne situacije 😉
oharascarlett14@gmail.com
Stvarno? Misliš da će piškiti i ujutro?Očekujem testić od 2 ujutro i 5 ujutro
E sad baš neću 😤😤🤣
endometrioza
Bok Magnolia, jesi li ti u Cita mozda? 😊
Koliko se ceka na markere na HIV i hepatitis?
Jesam. Pa ja sam ih davno vadila, u cita nalazi markera vrijede 2 god, ali mislim da je oko 10ak dana cekanje. Ne znam je li se sto sada promijenilo zbog korone.
Sortiraj odgovore
Najstariji