Sta smo navalile na nasu Josipa1909 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Belaa❤️Dada di je popodnevni test 😍😍😍😘
Mtb stavi napomenu da se pripazi u vezi nepravilnog duplanja bete ❤️⭕ https://ibb.co/KhyhGwT ⭕________________________________Svečano oborila vlastiti rekord držanja mokraće 🤣🤣🤣🤣🤣
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Dada cak i ja koja nemam pojma jos uvijek o svemu vidim da ovo nije vise stoperica ♥️🥰🙏🏼🤞🏻🎉 drzim fige na najjace i refreshujem stalno da vidim kako se odvija situacija tebe i Sanjich i testica! Ajme srecno svima cure! Bice to to! ♥️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Hvala puno! Iscitala sam cili forum i zaboravila osnove! 😂😂
Dobrodošla 🤗❤️
Imas na prve 2,3 stranice upute kako da središ potpis.
A što se tiče čekanja najbolje da se jave cure iz ST 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Gledam statistiku za 2018 godinu: https://zdravlje.gov.hr/UserDocsImag...aj%20_2018.pdf
Daleko najbolja je Lucijeva klinika.
E sad, kad znamo da je moj dečko tamo radio, sigurno je takva statistika radi njega.
💔💔💔
Pozz cure, lavice❤️
Evo i ja dospjela na ovaj forum koji mi je puno pomogao od kada sam i sama u situaciji kao i sve, na našu žalost, al jake smo mi🙏
Ukratko o mojoj priči:
🙎♀️ 33 god, neprohodni (rekla bi Dr. zalipljen) jajovodi
🧔34 god, sve ok….
Nakon 6 godina braka, nezaštićenog odnosa, ništa se ne dešava, i napokon skupim hrabrosti i odlucimo krenuti u Polikliniku Škvorc u 10.mjesecu 2020.na konzultacije. Svi nalazi ok kod oboje, te doktor odluči prvo na propuhivanje jer misli da je to problem.Što se u 11.misecu pokazalo da je. U 11. 1., 1.dan ciklusa napravimo uzv te dobijem stimulirani protokol, Ovaleap (8inekcij) i Orgalutran(4inekcije).I naravno Ovitrelle.
22.1.21. Punkcija folikula (5 folikula-6jajnih stanica) od cega se 5.dan oplodili samo jedna. Obavezna terapija Utrogestana, decortin, aspirin i folacin.
27.1.21. Embrio transfer, jako lijepa blastocista.
6.2.21.prokrvarila😥
08.02.21.Beta - 10😥😥
Idući postupak nas ceka u 4.misecu,nadam se da ce ovaj bit uspješniji… Glavu gore i samo hrabro🙏🙏
Nisam te dobro shvatila, išli ste na propuhivanje pa nakon toga odmah u postupak?
Pošto ti se oplodila samo jedna stanica, stigneš do 4mj malo poraditi na njihovoj kvaliteti; ima dosta toga na prvim stranicama o tome, a osim dodataka prehrani bilo bi dobro smanjiti/ prestati pušiti, izbaciti alkohol i malo više tjelovježbe. I kad to sve napraviš možda će rezultati biti bolji, možda neće🤭🤣. Kad trebaš dobiti mengu u travnju? I ja tada idem na postupak 🥰🌺
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dada ovo više nema veze sa štopericom 🌺🥰🌺
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
josipa1909, dobro nam došla i brzo nam otišla - trudna!
Volimo ovako lijepo pripremljene kao što si ti. Još napravi potpis i bit ćeš nam miljenica.
Čim su mu našli nešto, dobro ste. Sad samo nastavite dalje. Ti trebaš napraviti papu i briseve čim prije, to se dosta čeka. Ako to imaš, vjerojatno će vas gurnuti u postupak sa prvom idućom menstruacijom. Kad ideš privatno, to ide jako brzo.
U međuvremenu, diži taj D vitamin (traži od doktorice DVital 25000 kao ubitačnu dozu) + feritin (Kendural C je navodno dobar za to). Ostali nalazi su ti dobri, iako bi bilo dobro da je TSH mrvcu niži.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Josipab, vidim, već si i nick promijenila. To je dobar znak, one koje promijene nick brzo ostanu trudne.
Papu i briseve možeš napraviti i privatno. A uvijek možeš i promijeniti ginićku, trebat će ti neka dobra za trudnoću.
Recepte ti može dati i LOM.
Ili čak i neki privatnik - ali on daje bijele recepte, pa lijekove onda plaćaš (no nisu skupi, DVital je mislim nekih 30tak kn).
TSH je svejedno kad vadiš, nema to veze sa danima ciklusa.
💔💔💔
Pozz cure, lavice❤️
Evo i ja dospjela na ovaj forum koji mi je puno pomogao od kada sam i sama u situaciji kao i sve, na našu žalost, al jake smo mi🙏
Ukratko o mojoj priči:
🙎♀️ 33 god, neprohodni (rekla bi Dr. zalipljen) jajovodi
🧔34 god, sve ok….
Nakon 6 godina braka, nezaštićenog odnosa, ništa se ne dešava, i napokon skupim hrabrosti i odlucimo krenuti u Polikliniku Škvorc u 10.mjesecu 2020.na konzultacije. Svi nalazi ok kod oboje, te doktor odluči prvo na propuhivanje jer misli da je to problem.Što se u 11.misecu pokazalo da je. U 11. 1., 1.dan ciklusa napravimo uzv te dobijem stimulirani protokol, Ovaleap (8inekcij) i Orgalutran(4inekcije).I naravno Ovitrelle.
22.1.21. Punkcija folikula (5 folikula-6jajnih stanica) od cega se 5.dan oplodili samo jedna. Obavezna terapija Utrogestana, decortin, aspirin i folacin.
27.1.21. Embrio transfer, jako lijepa blastocista.
6.2.21.prokrvarila😥
08.02.21.Beta - 10😥😥
Idući postupak nas ceka u 4.misecu,nadam se da ce ovaj bit uspješniji… Glavu gore i samo hrabro🙏🙏
Nisam te dobro shvatila, išli ste na propuhivanje pa nakon toga odmah u postupak?
Pošto ti se oplodila samo jedna stanica, stigneš do 4mj malo poraditi na njihovoj kvaliteti; ima dosta toga na prvim stranicama o tome, a osim dodataka prehrani bilo bi dobro smanjiti/ prestati pušiti, izbaciti alkohol i malo više tjelovježbe. I kad to sve napraviš možda će rezultati biti bolji, možda neće🤭🤣. Kad trebaš dobiti mengu u travnju? I ja tada idem na postupak 🥰🌺
U 11.mjesecu je bilo propuhivanje, a u 1. 2021.smo išli u postupak. Sutra se vec vidim kako jedem ananas ka manita😂😂 Srića volim ga... Ovaj popis imam, dala mi cura sta je 18 ivf-ova prošla... Moram im se javit krajem 3.miseca kad dobijem drugu mengu. 25.4.bi tribala dobit, tako da bi tada treba bit pregled. Inace mi menzes u dan dolazi. Cak u sat. S tim stvarno nemam problema. Nezz kako ce sad bit nakon ovih lijekova pusti. Di ste vi u postupku? Nadam se da ce vam bit uspiješan❤️
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji