Belaa❤️
Dada di je popodnevni test 😍😍😍😘
Mtb stavi napomenu da se pripazi u vezi nepravilnog duplanja bete ❤️
MTB kontrolno vadjenje krvi?PA tek si sve iskontrolirala!Dada, LH pish junkie
MajaRingeRaja❤️Anksimoron LH i FSH ispod 0,3
Tako pise... nije ni meni bas to najjasnije... jel moguce da mi je to tako jer sam na hormonskoj terapiji trenutno??
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
ANKSIMORON pa sutta moram na posao pa neću moći piškiti 🙄🙄 budem prije posla 😈😈😈😈
Ma ne sumnjam uopce 🤣🤣🤣🤣 ti si meni show... vec te vidim sa mini uzv kad krene trudnoca... 🙄😒
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
ANKSIMORON, Libo, nema straha, nađu se diplomski o IR na netu, a ja znatiželjna
Dakle, formula od Libo je točna, ali to je zastarjela i napuštena formula (tzv HOMA).
Danas se koristi HOMA 2 - kompleksna formula koja nije nigdje objavljena, ali se može downloadati kalkulator i izračunati. Što ja, naravno jesam
Skraćeno, ANKSI, IR ti je oko 0,8. Piši kući propalo, tu dijagnozu NISI uspjela skupiti
A velik ti je inzulin jer je u drugoj jedinici, a ne u onoj u kojoj mi normalni ljudi imamo
Bravo... bas si divna 🥰🥰🥰🥰 😘😘
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Anksimoron vidim da si ti u beti plus, jesi vec obavila konzultacije? Curke, kako saznati dal netko od privatnika (beta plus, ivf poliklinika i škvorc) imaju slobodnih postupaka preko hzzo?
Hej jesam… sad cu tamo u sljedeci postupak… jesam bila sam na uvodnim konzultacijama u sijecnju… u postupak cu u travnju, kraj ozujka eventualno.. imaju ti oni svi mjesta ali ono cca racunaj od danas za 3 mjeseca… dakle sad popunjavaju 5,6 mjesec…
Hvala ti. Tako sam se i mislila da se ceka cca 3 mj. Ja idem na konzultacije krajem iduceg tjedna pa se nadam da bude jos slobodnih postupaka 😊
Biti ce ti ne brini… javi dojmove… kod koga si?
Anksimoron, neznam kod koga sam, nista mi nije receno.. bitno da upadnem, koliko sam cula svi su tamo dobri 😉 Nalaze sve imamo koje trebaju biti (papa,brisevi,hormoni,markeri,trombofilija,spermiogram..) a do 5og mj pojedini budu i istekli.
Kako ti se cine dr. u beti plus? Kako su prosle konzultacije?
👩 34👦 39,
👨👩👦 2013,
Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
02/2020 Adenomioza,
Sveukupno 6 biokemijskih,
Blaga trombofilija,
01/2021 HSC,
02/2021 MPO
04/2021 spontana trudnoća
https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#
Kupila svoj pregnancy set
(ne garantiram da neću kupovati još)
💔💔💔
ANKSIMORON, Libo, nema straha, nađu se diplomski o IR na netu, a ja znatiželjna
Dakle, formula od Libo je točna, ali to je zastarjela i napuštena formula (tzv HOMA).
Danas se koristi HOMA 2 - kompleksna formula koja nije nigdje objavljena, ali se može downloadati kalkulator i izračunati. Što ja, naravno jesam
Skraćeno, ANKSI, IR ti je oko 0,8. Piši kući propalo, tu dijagnozu NISI uspjela skupiti
A velik ti je inzulin jer je u drugoj jedinici, a ne u onoj u kojoj mi normalni ljudi imamo
Taman se otusirala i reko sad ću ja to istražiti kad ti već sve saznas. Stvarno da te nema trebalo bi te izmisliti! 💪👏
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Tako pise… nije ni meni bas to najjasnije… jel moguce da mi je to tako jer sam na hormonskoj terapiji trenutno??
Rekla bih da je to sasvim moguće. Pa ne bi trebala vaditi hormone dok si na hormonskoj terapiji, zar ne?
💔💔💔
Anksimoron vidim da si ti u beti plus, jesi vec obavila konzultacije? Curke, kako saznati dal netko od privatnika (beta plus, ivf poliklinika i škvorc) imaju slobodnih postupaka preko hzzo?
Hej jesam… sad cu tamo u sljedeci postupak… jesam bila sam na uvodnim konzultacijama u sijecnju… u postupak cu u travnju, kraj ozujka eventualno.. imaju ti oni svi mjesta ali ono cca racunaj od danas za 3 mjeseca… dakle sad popunjavaju 5,6 mjesec…
Hvala ti. Tako sam se i mislila da se ceka cca 3 mj. Ja idem na konzultacije krajem iduceg tjedna pa se nadam da bude jos slobodnih postupaka 😊
Biti ce ti ne brini… javi dojmove… kod koga si?
Anksimoron, neznam kod koga sam, nista mi nije receno.. bitno da upadnem, koliko sam cula svi su tamo dobri 😉 Nalaze sve imamo koje trebaju biti (papa,brisevi,hormoni,markeri,trombofilija,spermiogram..) a do 5og mj pojedini budu i istekli.
Kako ti se cine dr. u beti plus? Kako su prosle konzultacije?
To ce ti bolje moci odg sbjelis i mtb... mislim da je i tiki bila u postupku... ja sam ti samo bila na uvodnim konz i super su bili prema meni... bas mi je bilo ekstra ugodno... e sad kako ce viti postupak vidjeti cemo...
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Tako pise… nije ni meni bas to najjasnije… jel moguce da mi je to tako jer sam na hormonskoj terapiji trenutno??
Rekla bih da je to sasvim moguće. Pa ne bi trebala vaditi hormone dok si na hormonskoj terapiji, zar ne?
Ocito da 🤣🤣🤣🤣 boze postala sam gora od tebe 🤣🤣🤣🤣🥰🥰 nista vise ne vadim... ovako samo saznam da sam pod enormnom dozom stresa... bolje da nista nisam ni radila 🤣🤣🤣
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji