ANKSIMORON, baš ste slatke vi bebice koje izvadite ampulu ili dvije krvi i mislite da ste u istoj ligi sa mnom.Lavice, nu vidte ovu Dada kako nam nabija svoju trudnoću na nos. Već vidim kako će kad rodi lijepit slike svoje prekrasne bebe i pitati - cure, mislite li da je ovo i daje štoperica???
ma2013, držmo fige za savršenu Papu!!!
Dada, da, to se podrazumijeva. Ali samo 3 komada, ja nisam kao neke.
Ovaj put testiram Gravignost.
😈😈😈
Učila sam od najboljih 😂😂😂
Čuj nju kako laže, njoj će njezin dečko biolog svaki dan besplatno sređivati bete 🙈🙈🙈🙈
Joj cure ako se ja na ove testiće razočaram. Možda su takvi jer im rok ističe 😲😲😲😲
Dečko biolog i ja imamo bolji deal - on će meni sad skuhati jedno dijete i nekoliko visokokvalitetnih smrzlića. Za bete se bum ja pobrinul.
Draga, ovo je tek početak. Vidiš i naše trudnice, sve se boje. Samo polako, dan po dan. Nešto se zbiva, to je već dobra vijest.
💔💔💔
MTB pošalji adresu i šaljem ti jedno 30 kom 😁😈
Ne treba hvala. Ja sam više beta girl, nego piš girl.
A i ne bih mogla piškiti više puta dnevno. Tko bi se svaka 3h tuširao i ribao cijelu kupaonicu nakon ponovnog debakla sa promašivanjem svega ikad.
💔💔💔
Drage zene,junakinje,sve!
Iščitala sam cijelu temu,naucila puno toga i sad je red da se i ja vama predstavim. Nakon godinu dana nezaštićenih odnosa,poslala sam svog dragog na spermiogram i nalaz je bia uzasan-nakon centrifugiranja nademo par spemica,dijagnoza cryptozoospermia
Radio je spermokulturu zbog visokih leukocita i pronađena mu je ureaplasma. Popia je turu antibiotika i kad se vrati u hrvatsku (krajem 4.mjeseca) radit demo drugi spermiogram u nadi da ce biti malo bolji...opremila sam ga dodacima-cink,astaxantan,selen,vitamin E
Naknadno smo saznali da je prebolio zausnjake kad je bio mali ali ocito nisu bili prevec dramatični cim se ne sjeća toga (imao je 6 godina)
Ja sam odlucila ovo vrijeme iskoristiti za odraditi svoje pretrage, zasad imam negativan bris na ureaplasmu (iako mi je to cudno da mi nije prenio)
Amh 15.20 pmol/l, vitamin d 40, feritin 35, tsh 2.3, vitamin b12 544 (ref vrij 145-569), folna kiselina 39,7 (8-50)
Spolne hormone jos cekam nalaze,nadam se krajem tjedna 😊
Pijem solgar prenatal zadnjih godinu dana, pocela sam piti Better you vitamin d u kombinaciji s Omega 3 kapsulama i to ie to od mojih tabletica
Mislim da cemo ici u Cita Split na drugi spermiogram i moliti da sto prije krenemo (placeno,malo sko ograničeni vremenski zbog njegovog rada u inozemstvu)
Sta mislite koliko vremenski treba da krenemo u postupak?
Hvala puno na svim informacijama koje pružate, divne ste 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
I volila bi uredit svoj potpis ali ne znam kako! Kako da napisem u potpisu dijagnoze,godine,itd? Hvala 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Drage zene,junakinje,sve!
Iščitala sam cijelu temu,naucila puno toga i sad je red da se i ja vama predstavim. Nakon godinu dana nezaštićenih odnosa,poslala sam svog dragog na spermiogram i nalaz je bia uzasan-nakon centrifugiranja nademo par spemica,dijagnoza cryptozoospermia
Radio je spermokulturu zbog visokih leukocita i pronađena mu je ureaplasma. Popia je turu antibiotika i kad se vrati u hrvatsku (krajem 4.mjeseca) radit demo drugi spermiogram u nadi da ce biti malo bolji…opremila sam ga dodacima-cink,astaxantan,selen,vitamin E
Naknadno smo saznali da je prebolio zausnjake kad je bio mali ali ocito nisu bili prevec dramatični cim se ne sjeća toga (imao je 6 godina)
Ja sam odlucila ovo vrijeme iskoristiti za odraditi svoje pretrage, zasad imam negativan bris na ureaplasmu (iako mi je to cudno da mi nije prenio)
Amh 15.20 pmol/l, vitamin d 40, feritin 35, tsh 2.3, vitamin b12 544 (ref vrij 145-569), folna kiselina 39,7 (8-50)
Spolne hormone jos cekam nalaze,nadam se krajem tjedna 😊
Pijem solgar prenatal zadnjih godinu dana, pocela sam piti Better you vitamin d u kombinaciji s Omega 3 kapsulama i to ie to od mojih tabletica
Mislim da cemo ici u Cita Split na drugi spermiogram i moliti da sto prije krenemo (placeno,malo sko ograničeni vremenski zbog njegovog rada u inozemstvu)
Sta mislite koliko vremenski treba da krenemo u postupak?
Hvala puno na svim informacijama koje pružate, divne ste 😊
Pa u citu ekspresno brzo mozete u postupak ako vam se sve poklopi. Nema cekanja.
I volila bi uredit svoj potpis ali ne znam kako! Kako da napisem u potpisu dijagnoze,godine,itd? Hvala 😊
Dobrodošla 🤗❤️
Imas na prve 2,3 stranice upute kako da središ potpis.
A što se tiče čekanja najbolje da se jave cure iz ST 😊
endometrioza
josipa1909, dobro nam došla i brzo nam otišla - trudna!
Volimo ovako lijepo pripremljene kao što si ti. Još napravi potpis i bit ćeš nam miljenica.
Čim su mu našli nešto, dobro ste. Sad samo nastavite dalje. Ti trebaš napraviti papu i briseve čim prije, to se dosta čeka. Ako to imaš, vjerojatno će vas gurnuti u postupak sa prvom idućom menstruacijom. Kad ideš privatno, to ide jako brzo.
U međuvremenu, diži taj D vitamin (traži od doktorice DVital 25000 kao ubitačnu dozu) + feritin (Kendural C je navodno dobar za to). Ostali nalazi su ti dobri, iako bi bilo dobro da je TSH mrvcu niži.
💔💔💔
Dobro nam dosla i jos brze nas razveselila sa sretnim vijestima! 🙂❤💜 imas na prve dvije stranice sve upute i hrpu korisnih informacija pa si procitaj! Ako di zapne, tu smo 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Aha!!! Ulovili smo te u laži!!! Nisi pročitala cijelu temu ako nisi pročitala prve dvije stranice - gdje su SVE upute
💔💔💔
Bela ❤️❤️❤️ drži nam se
Lorena, Josipa dobro nam došle 😊😊 i držimo 🤞 da što prije uspije, uz ovaj čopor navijačica mora 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️