Btw daa pisala san ja i 3dpt cisto da imam i snješka u kolekciji s kojim mogu usporedjivat 😂😂😂😂😘 ljubim vas i pokusan i danas kao i jucer opusteno zaokupit misli necim drugim.. Jer strah ishoda svakako je prisutan pa se ne zelim zanosit puno u sreci oko ove ja bi sad vec i rekla crtice 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀
Hihi Sanjich popishankich! Ovo zaosta izgleda da se nesta dogadja!!
Jutro svima, vidom da ovdje uzbudjenje raste, juhuuu!!
Tuma, Womans name vidim da ste vi vracale 2 /3 dnevne. To je bio ET?
oharascarlett14@gmail.com
Btw za cure koje ne prate ovo su 4, 5 i 6 dpt.. Ono 3 je tipfeler umislila sam da sam Lucija..
Ps Lucija fališ!
Jutro cure nisma procitala zaostatke to cu sutra nakon jutarnjeg piškenja 🙄 nisma izdrzala ne popisat naravno jer znam da tesko u 24h ce se vidjet razlika.. Aliiii ja je cak i vidim.. Pa steta bi bilo da ne podjelom s vama da daj boze imamo cijeli put dokumentirano 😍🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
Dada bas sam sretna radi nas dvije i nadam se da ce nam beta potvrdit ovu nadu koju sad imamo, ostale cure sto je piske drzim figeeee i cekan vase rezultate 😍😍🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Wuhu ma tooo 🥰😍🥰😍🥰
Jutro cure nisma procitala zaostatke to cu sutra nakon jutarnjeg piškenja 🙄 nisma izdrzala ne popisat naravno jer znam da tesko u 24h ce se vidjet razlika.. Aliiii ja je cak i vidim.. Pa steta bi bilo da ne podjelom s vama da daj boze imamo cijeli put dokumentirano 😍🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
Dada bas sam sretna radi nas dvije i nadam se da ce nam beta potvrdit ovu nadu koju sad imamo, ostale cure sto je piske drzim figeeee i cekan vase rezultate 😍😍🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich i ostale dame koje nisu popišane (još) dobro jutro vam želim ❤️
Jel vi znate šta se meni danas dogodilo... Ja sam nakon tjedan dana izbivanja sa posla zaboravila uključiti budilicu, ali sva sreća pa me muž zvao jer mu bilo čudno da se ne javljam... 15 min prije polaska sam ja ustala 😲😲😲 nisam test radila ali sačuvala sam mokraću. Što mislite dali će hladna mokraća pokazati realne rezultate? Mogla sam ja umočit pa čekat dok dođem sa posla ali ovo mi je nekak prvo palo na pamet a ovog drugog sam se već u autu sjetila 🤣
Uglavnom Sanjich, golim okom se vidi ❤️
Ja se evo samo se nadam da je meni štoperica dnas 13dnt već izašla. Mislim koje su šanse da je još tu... E da i cijelu noć kao da ću mengu dobiti.
Ima li koja druga FETovka takve simptome i dali je koja cura imala a da je ishod dobro završio. Ali baš baš menga bolovi. Sad je stalo malo... 😊
endometrioza
E da Sanjich vidim da koristimo iste testiće... Reci mi dali se tvoji sporo suše? Znači meni se tek nakon 5-10 min crta pokaže. Kontrolna dođe ranije jer je tamnija a ove se načekam i usput naživciram 🤣🤣 zato nisam imala ni vremena ujutro čekati da se posuši 🙈🙈🙈🙈
endometrioza
Sanjich to su kinezi? I ja cekam.. I LH i ove za T.
Ne bas 10min ali mokre su, pocne se nesta nazirati, ali treba se posusiti da se pravo vidi.
Dada stalno te gocu pitati, vidim da je 18 oplodjeno, a 3 blastice. Sta je s ostatkom? Raznorazni smrzlici?
Dadastalno te gocu pitati, vidim da je 18 oplodjeno, a 3 blastice. Sta je s ostatkom? Raznorazni smrzlici?
Ne ne, ostatak je smrznut odmah nakon oplodnje 0.ili 1.dan (moralna načela klinike) jer onda kad ih odmrznu opet ih mogu ostaviti da se dijele i dođu do blastice. Da su to npr napravili 3.dan nebi mogli..😊 Sve su takve, a jedna blastica je ostala.
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji