Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 19:55

BAJO1

Belaa❤️Dada di je popodnevni test 😍😍😍😘
    Mtb stavi napomenu da se pripazi u vezi nepravilnog duplanja bete ❤️

⭕ https://ibb.co/KhyhGwT ⭕

endometrioza

ma2013 👣
    08. Veljača 2021. 19:57

Evo da se i ja javim, čekam nalaze briseva, nadam se da bude sve okej i da čim prije ponavljam PAPU. 🤞 Kontaktirala sam i Petrovu, i zasad ne odgađaju ništa, ostaje da idemo u proces u 5/2021 🤞, ako će biti u redu PAPA bez zločestog CIN 1.. 🤞

Čitam vas svaki dan i nikako da napišem, sretno svim curama na čim večim betama kad ih idu vadi, Dada ti si meni hit (i po slikicama koje sam pogledala bez naočala crtica se super vidi, i ja bi rekla da je to, to 🤞).
    Što se tiče nove teme, MTB, mislim da bi bilo najbolje da i ti dalje nastaviš to voditi. Super si 😊😊🤗

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 19:57

MTB

Kupila svoj pregnancy set(ne garantiram da neću kupovati još)

😈😈😈 I testiće? 🤭

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 20:00

ma2013

Evo da se i ja javim, čekam nalaze briseva, nadam se da bude sve okej i da čim prije ponavljam PAPU. 🤞 Kontaktirala sam i Petrovu, i zasad ne odgađaju ništa, ostaje da idemo u proces u 5/2021 🤞, ako će biti u redu PAPA bez zločestog CIN 1.. 🤞

Čitam vas svaki dan i nikako da napišem, sretno svim curama na čim večim betama kad ih idu vadi, Dada ti si meni hit (i po slikicama koje sam pogledala bez naočala crtica se super vidi, i ja bi rekla da je to, to 🤞).
    Što se tiče nove teme, MTB, mislim da bi bilo najbolje da i ti dalje nastaviš to voditi. Super si 😊😊🤗

🤣🤣🤣 A čuj briga me ako kome idem na živce jer kad tad će se googlati Dadini testići 😈😈😆😆😆
    A i ja to radi curaaaa, ne radi sebe, pune su hormona, a pogotovo ove trudnice 😁🙈🙊🙉, ako ne stavim pa oči ujutro od ječmenca otvorit nebi mogla 🤣😆😆

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Veljača 2021. 20:03

ANKSIMORON, baš ste slatke vi bebice koje izvadite ampulu ili dvije krvi i mislite da ste u istoj ligi sa mnom. 

Lavice, nu vidte ovu Dada kako nam nabija svoju trudnoću na nos. Već vidim kako će kad rodi lijepit slike svoje prekrasne bebe i pitati - cure, mislite li da je ovo i daje štoperica??? 

ma2013, držmo fige za savršenu Papu!!!

Dada, da, to se podrazumijeva. Ali samo 3 komada, ja nisam kao neke
    Ovaj put testiram Gravignost.

💔💔💔

ma2013 👣
    08. Veljača 2021. 20:04

Dada🐼

ma2013

🤣🤣🤣 A čuj briga me ako kome idem na živce jer kad tad će se googlati Dadini testići 😈😈😆😆😆
    A i ja to radi curaaaa, ne radi sebe, pune su hormona, a pogotovo ove trudnice 😁🙈🙊🙉, ako ne stavim pa oči ujutro od ječmenca otvorit nebi mogla 🤣😆😆

Svaki dan otvaram stranicu da vidim dal si objavila slikicu. 🙈🙈 Samo nastavi, Dadino testići uči će u povijest. 😊😊 
    I čekam sve te bete od ostalih cura, baš vas je puno ovaj mjesec, svu sreću svijeta vam želim. ❤️❤️🙏

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Libo1415
    08. Veljača 2021. 20:05

Dada🐼

BAJO1

Belaa❤️Dada di je popodnevni test 😍😍😍😘
    Mtb stavi napomenu da se pripazi u vezi nepravilnog duplanja bete ❤️
    ⭕ https://ibb.co/KhyhGwT ⭕________________________________Svečano oborila vlastiti rekord držanja mokraće 🤣🤣🤣🤣🤣

Ti si ženo trudna.  Nema šanse da je to od stoperice! 😉😘 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 20:08

MTB

ANKSIMORON, baš ste slatke vi bebice koje izvadite ampulu ili dvije krvi i mislite da ste u istoj ligi sa mnom.Lavice, nu vidte ovu Dada kako nam nabija svoju trudnoću na nos. Već vidim kako će kad rodi lijepit slike svoje prekrasne bebe i pitati - cure, mislite li da je ovo i daje štoperica???ma2013, držmo fige za savršenu Papu!!!

Dada, da, to se podrazumijeva. Ali samo 3 komada, ja nisam kao neke.
    Ovaj put testiram Gravignost.

😈😈😈 
    Učila sam od najboljih 😂😂😂
    Čuj nju kako laže, njoj će njezin dečko biolog svaki dan besplatno sređivati bete 🙈🙈🙈🙈
    Joj cure ako se ja na ove testiće razočaram. Možda su takvi jer im rok ističe 😲😲😲😲

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 20:10

MTB pošalji adresu i šaljem ti jedno 30 kom 😁😈

endometrioza

manemoj
    08. Veljača 2021. 20:10

Znači Dada ja umirem od smijeha hahahhaha... Prije su testovi bili po danima, sad po satima 😂😂😂🎉 do nedjelje očekujem svakih pola sata 😂
    MTB točno to, biti će jel ovo i dalje štoperica a trbuh do zuba 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.