Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 22:15

MTB

Josipab

Tiki,hvala!

E ovo sve zelimo cut:.trudna si i pomiri se s tim! 😂😂😂

Ma dobro, ova Dada će si na kraju i kćer nazvati Štoperica.

Kako već nisi školovavala da domaća imena nisu in 🤭🤭🤭🤭 ako bude cura zvat će se Ovitrelle i a ako bude muško bit će Brevactid.
    Mislim🙄🙄🙄🙄🙄
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Sad nema uploadanja testića do bete 😁🤯🤯😎😎

endometrioza

Lucyinthesky
    08. Veljača 2021. 22:19

Bome je ovdje danas pravi party 😊👍
    Dada s obzirom da sam jedna od onih što je pišala možda 3 testa u cijelom životu, meni je ovo show, svaka ti čast na volji, mora to bit pozitivno za pravo 🤞🤞🤞
    Sanjich i tvoje bude 🤞❤️
    Ruska1986 baš si komad trudnica, ma ono mačka i pol 🐱😎
    Leia2.0 žao mi je što je rasplet takav, navijam i dalje za tebe i nadam se da možda ispadne dobro, drži se draga 😔❤️
    MTB jesam dobro skužila da planiraš estradiol vadit, šta ti je Grbavac rekao za to, baš me zanima?
    ANKSIMORONI ti bome punom parom u nalaze, neka bit će to top ovaj put 🤞🔝
    Bozma meni ti isto bude skroz poremećeno, npr nakon stimulacije sljedeća mi je došla za malo više od 2 tjedna, a iduća nakon nje kasnila 10 dana... 🙄Dobro, kod tebe to traje čini mi se. A da probaš ono vrkuta, marulja, to zna izregulirat to sve 🤔
    Tuma super da je sve ok, curica mala 🤩❤️
    Ja riješila, papu, briseve i sad još čekam ta čuda iz Vinogradske i to je to.
    Nove curke, welcome 😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    08. Veljača 2021. 22:25

MTB kad budeš vadila estradiol izvadi i progesteron..najbolje prije početka uzimanja utrica i onda par dana nakon da vidiš jel ti ok doza

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Josipab
    08. Veljača 2021. 22:25

Draga Bozma, hvala, pamtim-higijenski za pretragu
    Nazalost, nemam sta reci na M nakon stimulacije,totalni sam laik za to
    Mozda neki prirodni cajevi da se malo ciklus ustali,tipa vrkuta? 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• *.Women_name.*
    08. Veljača 2021. 22:33

Dada🐼

MTB

Josipab

Tiki,hvala!

Kako već nisi školovavala da domaća imena nisu in 🤭🤭🤭🤭 ako bude cura zvat će se Ovitrelle i a ako bude muško bit će Brevactid.
    Mislim🙄🙄🙄🙄🙄
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ma ni ja nebi bila ništa drugačija da sam koristila kineze. Ali sam kupovala clearblue pa zbog para nisam baš tako svakih 3 sata. Ali dobrih 400 kn sam dala na testove 🙈😂😂 eno čuvam ih u kutiji, reko bar da imam za uspomenu onda" tih 400 kn "😂😂😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Veljača 2021. 22:36

Lucyinthesky, naravno da ću vaditi - i estradiol i progesteron. 
    On to još ne zna, nismo pričali o tome, dovest ću ga pred gotov čin. Ako se bude jako plakao, reći ću mu da meni baš puno znači da on pogleda taj nalaz, znalački klimne glavom i izgleda kao da mu to nešto znači. 

Bozma, koliko sam čitala, nekima (tipa Nikitti) je trebalo i po 6 mjeseci da se vrati na staro. A ti si lani imala natprosječno puno postupaka. 

manemoj, to i jest plan. Pokušavam ovdje ne zvučati previše poremećeno pa izlažem samo onaj dio koji kao ima smisla.  

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 22:38

*.Women_name.*

Dada🐼

MTB

Josipab

Tiki,hvala!

Mislim🙄🙄🙄🙄🙄
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ma ni ja nebi bila ništa drugačija da sam koristila kineze. Ali sam kupovala clearblue pa zbog para nisam baš tako svakih 3 sata. Ali dobrih 400 kn sam dala na testove 🙈😂😂 eno čuvam ih u kutiji, reko bar da imam za uspomenu onda" tih 400 kn "😂😂😂

Ma nebi ni ja... Iskrena da ti budem platila sam 6 eura 50 kom i dobila 20 drugačijih gratis. Caka  vjerojatno jer im je rok do 5/2021. Šta ću sa 70 testova nego pišati iz zafrkancije i voditi statistiku. Inače da su skuplji nebi definitivno radila ništa takvo 🤭🤭🤭
    Ionako će im rok vrlo brzo izaći i tko zna jesu li pouzdani 😁
    A kartončić je svakako nešto dobro što sam vodila jer je vječita dilema oko te štoperice 🙉🙈

endometrioza

• Marty86
    08. Veljača 2021. 22:43

SBjelis

Znaš kaj Dada, ti si T! Ovo se sad kuzi iz aviona, bez dvojbi. Sutra ce to vec biti puna crta, skoro.
    Lorena, ovdje je dosta djevojaka imalo biokemijsku, neke su prozivjele i gore stvari. Prave su lavice. Suza i suza sam isplakala, bilo mi je prvi put. Bila sam 7 dana koma, ne ziva. Ali ja to gledam ovako. Ovdje ima lavica koje su zaista prosle pravu nocnu moru. Biokemijsku, pak, u prirodnom postupku ne bi vjerojatno niti skuzile. Neka ostane samo na tome, ne dao bog većeg zla!
    Marty dr u BetaPlus su jako drage. Sve ih mizes pitati, budi otvorena, bez zadrski! Otvorene su za sve i imaju puno razumijevanja za nase velike zelje za bebom i osobne situacije 😉

SBjelis hvala ti puno na osvrtu, nadam se da ce tamo sve u redu proci. Nadam se da ce mi pomoci u mom slucaju jer sam sa jednim kbc-om jako razocarana, nakon godina truda i toliko biokemijskih odgovor je "trudite se i dalje,mladi ste".. toliko o nasem zdravstvu 😣 Odlucila sam potraziti daljnja misljenja ❤

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
    02/2020 Adenomioza,
    Sveukupno 6 biokemijskih,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO
    04/2021 spontana trudnoća
    https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#

08. Veljača 2021. 22:45

MTB

On to još ne zna, nismo pričali o tome, dovest ću ga pred gotov čin. Ako se bude jako plakao, reći ću mu da meni baš puno znači da on pogleda taj nalaz, znalački klimne glavom i izgleda kao da mu to nešto znači.Bozma, koliko sam čitala, nekima (tipa Nikitti) je trebalo i po 6 mjeseci da se vrati na staro. A ti si lani imala natprosječno puno postupaka.manemoj, to i jest plan. Pokušavam ovdje ne zvučati previše poremećeno pa izlažem samo onaj dio koji kao ima smisla.

Jesam, ali samo 2 su bila stimulirana. Sve ostalo je bilo sa Letrozolom. U prvom sam trebala nadodat menopur pa smo odustali od toga, a u drugom je na Letrozol isao menopur od 75 i to samo 3 dana. Tako da i nije neka stimulacija koja bi to trebala toliko izneredit. Nadam se da ce se vratit na staro

Lucyinthesky
    08. Veljača 2021. 23:00

MTB

On to još ne zna, nismo pričali o tome, dovest ću ga pred gotov čin. Ako se bude jako plakao, reći ću mu da meni baš puno znači da on pogleda taj nalaz, znalački klimne glavom i izgleda kao da mu to nešto znači.Bozma, koliko sam čitala, nekima (tipa Nikitti) je trebalo i po 6 mjeseci da se vrati na staro. A ti si lani imala natprosječno puno postupaka.manemoj, to i jest plan. Pokušavam ovdje ne zvučati previše poremećeno pa izlažem samo onaj dio koji kao ima smisla.

Šalu na stranu, on je mišljenja da je ta pretraga nepotrebna i zastarjela, zato pitam šta je rekao. U Podobniku sam uvijek to vadila i te nalaze nije htio ni gledati.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.