Lucyinthesky, naravno da ću vaditi - i estradiol i progesteron.
On to još ne zna, nismo pričali o tome, dovest ću ga pred gotov čin. Ako se bude jako plakao, reći ću mu da meni baš puno znači da on pogleda taj nalaz, znalački klimne glavom i izgleda kao da mu to nešto znači.Bozma, koliko sam čitala, nekima (tipa Nikitti) je trebalo i po 6 mjeseci da se vrati na staro. A ti si lani imala natprosječno puno postupaka.
manemoj, to i jest plan. Pokušavam ovdje ne zvučati previše poremećeno pa izlažem samo onaj dio koji kao ima smisla.
Šalu na stranu, on je mišljenja da je ta pretraga nepotrebna i zastarjela, zato pitam šta je rekao. U Podobniku sam uvijek to vadila i te nalaze nije htio ni gledati.
Znam, rekla si mi. Mislim, dao je on meni već do znanja da je po njemu velik broj pretraga koje sam napravila nepotreban, ali ih je svejedno pogledao
Plus malo podjebavao da sam anemična i da sam izabrala sve pretrage sa menija, ali nije se meni problem smijati na moj račun dok on gleda u nalaze i čita ih. Dovoljno je stručnjak da će znati reagirati ako nešto bude odudaralo od očekivanog na nalazu, koliko god se oni volili praviti sveznajući i kakti njima ništa ne treba.
💔💔💔
Lorena i Josipa dobrodosle i što prije ostale trudne 🤞🤞
Dada ma ovaj je naocigled tamniji. Jedva čekam onaj od sutra ujutro 😍
Stvarno? Misliš da će piškiti i ujutro?Očekujem testić od 2 ujutro i 5 ujutro
Hahhaha mislim da joj ovih 30 testova neće biti dosta za do bete uopće koliko piski 😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tiki,hvala!
E ovo sve zelimo cut:.trudna si i pomiri se s tim! 😂😂😂
Ma dobro, ova Dada će si na kraju i kćer nazvati Štoperica.
Kako već nisi školovavala da domaća imena nisu in 🤭🤭🤭🤭 ako bude cura zvat će se Ovitrelle i a ako bude muško bit će Brevactid.
Mislim🙄🙄🙄🙄🙄
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sad nema uploadanja testića do bete 😁🤯🤯😎😎
Ma ni ja nebi bila ništa drugačija da sam koristila kineze. Ali sam kupovala clearblue pa zbog para nisam baš tako svakih 3 sata. Ali dobrih 400 kn sam dala na testove 🙈😂😂 eno čuvam ih u kutiji, reko bar da imam za uspomenu onda" tih 400 kn "😂😂😂
Ma nebi ni ja… Iskrena da ti budem platila sam 6 eura 50 kom i dobila 20 drugačijih gratis. Caka vjerojatno jer im je rok do 5/2021. Šta ću sa 70 testova nego pišati iz zafrkancije i voditi statistiku. Inače da su skuplji nebi definitivno radila ništa takvo 🤭🤭🤭
Ionako će im rok vrlo brzo izaći i tko zna jesu li pouzdani 😁
A kartončić je svakako nešto dobro što sam vodila jer je vječita dilema oko te štoperice 🙉🙈
Ma sve je to normalno, svaka čast nekome tko se može kontrolirat. Ja isto eto fkt nemogu. A za te stoperica fkt neznam i nisam znala da uopće može ostat tako dugo. Ja sam primila Ovitrelle prije aspiracije i testovi su mi bili pozitivni 9dnt trodnevnog, nisam ni razmišljala da je moguće da je štoperica 😯😯😯 dobro da to nisam znala prije 🙈🙈🙈😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lucyinthesky, naravno da ću vaditi - i estradiol i progesteron.
On to još ne zna, nismo pričali o tome, dovest ću ga pred gotov čin. Ako se bude jako plakao, reći ću mu da meni baš puno znači da on pogleda taj nalaz, znalački klimne glavom i izgleda kao da mu to nešto znači.Bozma, koliko sam čitala, nekima (tipa Nikitti) je trebalo i po 6 mjeseci da se vrati na staro. A ti si lani imala natprosječno puno postupaka.
manemoj, to i jest plan. Pokušavam ovdje ne zvučati previše poremećeno pa izlažem samo onaj dio koji kao ima smisla.
Šalu na stranu, on je mišljenja da je ta pretraga nepotrebna i zastarjela, zato pitam šta je rekao. U Podobniku sam uvijek to vadila i te nalaze nije htio ni gledati.
Znam, rekla si mi. Mislim, dao je on meni već do znanja da je po njemu velik broj pretraga koje sam napravila nepotreban, ali ih je svejedno pogledao
Plus malo podjebavao da sam anemična i da sam izabrala sve pretrage sa menija, ali nije se meni problem smijati na moj račun dok on gleda u nalaze i čita ih.Dovoljno je stručnjak da će znati reagirati ako nešto bude odudaralo od očekivanog na nalazu, koliko god se oni volili praviti sveznajući i kakti njima ništa ne treba.
Zaboravila sam, sorry što ponavljam,nemam pojma više šta sam pisala, šta ne 🙄Mislila sam da ti ta info može koristiti.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthesky, ma šta sori, samo ti ponavljaj. Ovo sam igrom slučaja zapamtila, nešto drugo sam zaboravila. Znam da mu ne znači, ali ja se osjećam nesigurnom bez tog nalaza. Prošli put je nalaz jasno rekao da stanice nisu zrele, oni su ga ignorirali i zato su napravili prerano aspiraciju. Želim ga ovaj put vaditi i radi sebe.
Dada, ja te zafrkavam, ali nadam se da ti je jasno da je to samo zafrkancija. Super si mi i super mi je kako piškiš testove. Mrvcu se brinem za tebe da ti to stvara stres. Ali ako ne, ako ti je gušt, samo ožeži djevojko!
💔💔💔
Tiki,hvala!
E ovo sve zelimo cut:.trudna si i pomiri se s tim! 😂😂😂
Ma dobro, ova Dada će si na kraju i kćer nazvati Štoperica.
Kako već nisi školovavala da domaća imena nisu in 🤭🤭🤭🤭 ako bude cura zvat će se Ovitrelle i a ako bude muško bit će Brevactid.
Mislim🙄🙄🙄🙄🙄
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sad nema uploadanja testića do bete 😁🤯🤯😎😎
Ma ni ja nebi bila ništa drugačija da sam koristila kineze. Ali sam kupovala clearblue pa zbog para nisam baš tako svakih 3 sata. Ali dobrih 400 kn sam dala na testove 🙈😂😂 eno čuvam ih u kutiji, reko bar da imam za uspomenu onda" tih 400 kn "😂😂😂
Ma nebi ni ja… Iskrena da ti budem platila sam 6 eura 50 kom i dobila 20 drugačijih gratis. Caka vjerojatno jer im je rok do 5/2021. Šta ću sa 70 testova nego pišati iz zafrkancije i voditi statistiku. Inače da su skuplji nebi definitivno radila ništa takvo 🤭🤭🤭
Ionako će im rok vrlo brzo izaći i tko zna jesu li pouzdani 😁
A kartončić je svakako nešto dobro što sam vodila jer je vječita dilema oko te štoperice 🙉🙈
Ma sve je to normalno, svaka čast nekome tko se može kontrolirat. Ja isto eto fkt nemogu. A za te stoperica fkt neznam i nisam znala da uopće može ostat tako dugo. Ja sam primila Ovitrelle prije aspiracije i testovi su mi bili pozitivni 9dnt trodnevnog, nisam ni razmišljala da je moguće da je štoperica 😯😯😯 dobro da to nisam znala prije 🙈🙈🙈😂
Da, baš i ja to razmišljam. Ja sam dobila ovitrelle kao stopericu i brevactide u guzu poslije aspiracije. Al mislim da od 1500 iu. A testovi su bili pozitivni 11 dana nakon aspiracije... Sva sreća bile smo u neznanju tada 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
I sad ti budi pametan kad piškit..😂
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
I sad ti budi pametan kad piškit..😂
Ja bi se vodila ovim što je Ruska rekla. Ako ti tamne jer se beta od trudnoće treba duplat svaka dva dana, znači da svaka dva dana mora očigledno bit deblja crta
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jao djevojke... Kratko sam izbivala, jutros prije posla skuhala kavicu i kao idem vidjeti kak su mi ženice na forumu. Da skratim, nisam uspjela sve procitati ,a jos sam i zakasnila na posao 🙈😂. Sad sam skuhala caj i bacila se na citanje😊. Mislim da sam jutros vidjela da ocekujemo cca 17 beta❤️. Ma nek su nam sve veeelike❤️!
Josipa, Lorena- dobrodosle🥰
MTB- vidjela sam tvoje odbrojavanje i sve kaj mogu reci je da je tvoja pozitiva zarazna🥰. Ja se vec sad tolko stresiram ono onog kaj me ceka da mislim nisam normalna🙈. No danas sam odlucila voditi se tvojim primjerom i prebacit se na pozitivu🙈😊. Ako mi mozak dozvoli🙈😂.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Jutro cure nisma procitala zaostatke to cu sutra nakon jutarnjeg piškenja 🙄 nisma izdrzala ne popisat naravno jer znam da tesko u 24h ce se vidjet razlika.. Aliiii ja je cak i vidim.. Pa steta bi bilo da ne podjelom s vama da daj boze imamo cijeli put dokumentirano 😍🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
Dada bas sam sretna radi nas dvije i nadam se da ce nam beta potvrdit ovu nadu koju sad imamo, ostale cure sto je piske drzim figeeee i cekan vase rezultate 😍😍🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji