Sanjich kad su ti rekli da zoves vidit koliko se oplodilo? Jel ti FET odma iduci misec? Ajme super,bas sam sretna zbog tebe 👏👏
Rekao je da dodjem nakon M na uzv.. Da vidi stanje.. I da cu vjerovatno dobit ranije.. Pa cemo se dog kad vidi uzv za datum.. Jos san sva usporena sza god da mi je govoria mi je isparilo
Sanjich kad su ti rekli da zoves vidit koliko se oplodilo? Jel ti FET odma iduci misec? Ajme super,bas sam sretna zbog tebe 👏👏
Rekao je da dodjem nakon M na uzv.. Da vidi stanje.. I da cu vjerovatno dobit ranije.. Pa cemo se dog kad vidi uzv za datum.. Jos san sva usporena sza god da mi je govoria mi je isparilo
Super rezultati! Bit ce veselo 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, MOLIM VAS POMOĆ. Još mi nema testa za Covid pa ja ću poludit , koga da zovem??
Zvala sam javno zdravstvo oni kažu da nemaju ništa s tim, e tko onda ima ako sam se kod njih testirala?
Ja kad sam se testirala u 9 mj na covid prije punkcije u Zavodu za javno zdravstvo Andrija Štampar nije mi došao nalaz ,i ja sam na njihovoj stranici našla neki mail od epidemiologa napisala zašto mi triba nalaz i u roku od nekih 2,3 sata mi je poslan nalaz
lana super!!!
sanjich odličan broj, bravo!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sanjich, odlicno, bit ce sutra puno oplodjenih. Oce ih pustat do 5-tog dana?
Bela draga gel ti sluzi za otvaranje , za tabletu neznam.
Glavu gore 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
MTB znala sam ja da ćeš me ti utješiti, samo sam te čekala 🥰. Vraćamo jednu, čim smo krenuli dogovorili smo se tako ali ako ove dvije opstanu vraćam se po obje.
Teja1408 držimo fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sanjich baš fini broj, sad odmor danas. Kad će ti javiti stanje?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB znala sam ja da ćeš me ti utješiti, samo sam te čekala 🥰. Vraćamo jednu, čim smo krenuli dogovorili smo se tako ali ako ove dvije opstanu vraćam se po obje.
Teja1408držimo fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sanjich baš fini broj, sad odmor danas. Kad će ti javiti stanje?
manemoj, onda si slična meni
Želim ti rezultat puno bolji nego moj - dakle, i trudnoću i dva predivna smrzlića
I inače, ne tješim te tješenja radi. Meni su odmah nakon aspiracije (a bilo ih je tad 7) rekli da će transfer biti treći dan. Sutradan su me nazvali da ih se 4 oplodilo i potvrdili su da će biti treći dan. Godine + broj zametaka, računica je jasna.
Druga stvar su ove naše mlađahne kokice koje imaju 20tak jajnih stanica, tu je lakše čekati peti dan.
💔💔💔
Evo zvali me, sutra ujutro je transfer i pitala sam i i dalje ih imamo 3 🎉🎉🎉🎉
Sad ne znam da li da se brinem što je treći dan a ne peti.. ja sam si nekako zabrijala da je bolje peti, ne znam zašto 🤦🤦 mislim si da mi onda ove ostale neće izdržati do subote.. znam da vjerojatno zabrijavam ali eto 🙈
Ma super! Znaju oni zasto je treci dan a ne peti i nista ne brini, to ne umanjuje mogucnost da postupak bude uspjesan! 🙂🙂🙂🙂 Sada odmaraj da budes spremna otici po svoju djecicu... 🤗🤗 Koliko ces ih vratit?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji