Kod mene je situacija sljedeca..
Spermiogram je bio super.
Od 4 stanice jedna je bila nezrela.
Od ostale 3 jedna se vec oplodila, druge dvije jos nisu, ali nije iskljuceno.
I moze se dogodit oplodnja i ne mora.
Moram opet zvati sutra i vidjeti kakva je situacija,
jel se ova oplodjena dijeli i sto je s preostale dvije.
Nadam se da ce biti okej 🙏🏻
Cure, MOLIM VAS POMOĆ. Još mi nema testa za Covid pa ja ću poludit , koga da zovem??
Zvala sam javno zdravstvo oni kažu da nemaju ništa s tim, e tko onda ima ako sam se kod njih testirala?
testirala si se u zavodu bas? Zovi bas broj mjesta gdje si se testirala ili ako si u mogućnosti odi ravno tamo. Pa kako su tako mutavi😡 u ovoj situaciji u kojoj jesi te sad jos s tim zajebavaju😤
Zvala sam ih oni kažu da nemaju ništa s tim.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
https://ibb.co/DWrvfFh
Nakon toga na ultrazvuk nikakve bitne promjene i zavrsila na kiretazi...
Curilo je iz mene svasta ja nisam mogla vjerovati pisala sam tu vec Piky no znam da ti se sad ne da tratiti to.. Dakle ja nisam bila ni 8tt i nisam mogla vjerovati da to toliko moze curiti a ne izaci sve van.. Svih boja i oblika, rijetko, gusto, ugrusci... U ginekosu su mi rekli da je to tek ustajala krv izasla koja se kiretazi usisa a gestacijska nije izlazila.. Plod se, sam apsorbirao vec ranije 🙄🤢...
Eto to je moje iskustvo s misoprostolom...
Nije me bolilo toliko bila sam pod ketonalima no rekao mi je da, to i je problem sto ne boli jer da je izasla i gestacijska bolilo bi🙄
Ati si skoro 13tt...ja ne znam sto reci ali.. Ja bi na tvom mjestu opca anestezija i kiretaza...
Pa i ovako si dovoljno slomljena i psihicki i fizicki😔😔😔😔...
Lana čestitam! Nek i dalje sve bude školski
Cure, jučer sam primijetila na papirima od konzultacija da mi je ostao krivo upisani protokol, prvo je odredila Gonal, a naknadno zbog LH itd. na Menopur, međutim na papirima je ostao Gonal :( Pokušala sam ih dobiti, ne mogu. Poslala sam mail, nitko ne odgovara… Planiram postupak u 12mj. na drugom mjestu, ali svejedno ne bi htjela da mi to tako ostane, jer nikad se ne zna gdje ću i kako završiti. Bozmajel ti poznata ta situacija? :)
Rekao bi ti dr. XY nista ti ne znaci to dodavanje LH, nista to ne mijenja. Ali vidim po potpisima da ga svojim pacijenticama isto dodaje 😜
Sanjich cekam te.
Evo javljanje iz kreveta 🙃
14stanica smo uspili izvadit 😊 držite fige da se lipo oplode ❤️❤️❤️
Droge su im odlične. I dr. Xy isto 😁😁 pari mi se da je brzo bilo i nezamjetno je bolilo.. Lagano sam mrmljala potiho u masku mmm mmm kad bi bocnulo.. Sestra me pohvalila al to valjda svakog pohvale 🥳
Teja1408, navijamo za tvoju moćnu trojku
Sanjich, woooohooo, super vijesti!
Naivne sestre misle da si ti govorila mmmm jer te boli, a tebi je bilo mmmmm, doktore, mmmmmmm
💔💔💔
Lana čestitam! Nek i dalje sve bude školski
Cure, jučer sam primijetila na papirima od konzultacija da mi je ostao krivo upisani protokol, prvo je odredila Gonal, a naknadno zbog LH itd. na Menopur, međutim na papirima je ostao Gonal :( Pokušala sam ih dobiti, ne mogu. Poslala sam mail, nitko ne odgovara… Planiram postupak u 12mj. na drugom mjestu, ali svejedno ne bi htjela da mi to tako ostane, jer nikad se ne zna gdje ću i kako završiti. Bozmajel ti poznata ta situacija? :)
Rekao bi ti dr. XY nista ti ne znaci to dodavanje LH, nista to ne mijenja. Ali vidim po potpisima da ga svojim pacijenticama isto dodaje 😜
Sanjich cekam te.
Evo javljanje iz kreveta 🙃
14stanica smo uspili izvadit 😊 držite fige da se lipo oplode ❤️❤️❤️
Droge su im odlične. I dr. Xy isto 😁😁 pari mi se da je brzo bilo i nezamjetno je bolilo.. Lagano sam mrmljala potiho u masku mmm mmm kad bi bocnulo.. Sestra me pohvalila al to valjda svakog pohvale 🥳
Bravisimo!!! Super brojka! Bit ce smrzlica! Ne znam jesmo li se susrele,ali sam drzala fige 👏👏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Teja1408, navijamo za tvoju moćnu trojkuSanjich, woooohooo, super vijesti!
Naivne sestre misle da si ti govorila mmmm jer te boli, a tebi je bilo mmmmm, doktore, mmmmmmm
Cekan sad jos po ure pa doma.. Oporavak i meditacije do sljedeceg miseca 😊😊❤️ hvala cure moje
Sanjich kad su ti rekli da zoves vidit koliko se oplodilo? Jel ti FET odma iduci misec? Ajme super,bas sam sretna zbog tebe 👏👏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Teja1408, navijamo za tvoju moćnu trojkuSanjich, woooohooo, super vijesti!
Cekan sad jos po ure pa doma.. Oporavak i meditacije do sljedeceg miseca 😊😊❤️ hvala cure moje
Divno
Kad ti javljaju rezultate?
Navijamo da ih ima točno 12 zrelih i ultrakvalitetnih
💔💔💔
Bela, Lucija je najbolje opisala i ja bi ipak isla na kiretazu... I sama kaze kako je njoj bilo, a bila je dosta manje trudna od tebe. Nekako ne bi htjela da to sve prolazis kuci.. To znas najbolje, ali 13 tt je ipak dosta i bolje da si u bolnici, pod nadzorom. Kako god odlucis, uz tebe smo! 🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji