Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 19:02

Samara, baš sam čekala da se javiš. Guzonja mali. 
    Hvala ti što ovako lijepo napišeš iduće datume, i ostale lavice bi se mogle ugledati na tebe. 

Mattan, može, ali biraj poze u kojima te ne može zaraziti. 

Lucyinthesky, ne biti ljubomorna. Ja ću se poigrati s njim u veljači, ostavljam ga tebi za ožujak.  Nisam ja sebična, nek nas obje oplodi. 

💔💔💔

• Dia85
    04. Veljača 2021. 19:02

Mattan

E, mužev šef (zajedno su uredu) pozitivan na Covid. Mene već 3 dana grlo boli, nos curio 2 dana. Mm isto tako…
    Znači, ranit ću se ako nakon sve ove muke ja dobijem Covid i izvisim opet 3 mjeseca 😵

Mattan, nadam se da ipak nije, potpuno te razumijem, bila sam luda od brige dal imam covid i hoće sve propast netom prije aspiracije u jeku hiperstimualcije 🤦‍♀️..vlada neka viroza grlo/nos a nije covid, svi oko mene su tak..kad imaš test?

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Lucyinthesky
    04. Veljača 2021. 19:04

Inače, bila sam danas(na nagovor tete u ljekarni) na onom nekom kao testiranju gdje ti mjere razinu vitamina raznih u tijelu. Rekoh idem vidjet baš nakon tih svih suplemenata kako stojim. Nemam uopće pojma da li je to nešto mjerodavno ili glupost(zna li netko) 🤷‍♀️
    Uglavnom nedostaje mi kalcija i omege navodno. Ostalo ok. Ne kužim kako omegu pijem već godinu sigurno. Pita me žena pijete li kakve vitamine... Kad sam počela nabrajat, ostala je u šoku 😂😂😂
    Kažem da sam vadila D vitamin i da mi je sa 120 pao na 80,kaže ona to vam je na donjoj granici...🙄

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    04. Veljača 2021. 19:06

MTB

Hvala ti što ovako lijepo napišeš iduće datume, i ostale lavice bi se mogle ugledati na tebe.Mattan, može, ali biraj poze u kojima te ne može zaraziti.Lucyinthesky, ne biti ljubomorna. Ja ću se poigrati s njim u veljači, ostavljam ga tebi za ožujak.Nisam ja sebična, nek nas obje oplodi.

Sharing is caring 😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 19:14

Lucyinthesky

MTB

Hvala ti što ovako lijepo napišeš iduće datume, i ostale lavice bi se mogle ugledati na tebe.Mattan, može, ali biraj poze u kojima te ne može zaraziti.Lucyinthesky, ne biti ljubomorna. Ja ću se poigrati s njim u veljači, ostavljam ga tebi za ožujak.Nisam ja sebična, nek nas obje oplodi.

Sharing is caring 😁

Najmanje što možemo učiniti nakon što ga njegova žena dijeli sa svima nama 

💔💔💔

Tuma
    04. Veljača 2021. 19:14

Leia isto mislim da trebaš vjerovati svom doktoru, ipak on zna najbolje. Moguće da je ohss sakrio rast bete pa je ona prividno manja. Naravno da postoji mogućnost i da ne ispadne oke sve to, ali to ne možeš ionako znati. Ja bih vjerovala doktoru i probala se prokupirati nečime da mi dani brže prođu do ponedjeljka.
    Nova tema pa meni je svejedno tko ju otvori, može MTB, Nikitta ili Bozma (di je ona zadnjih dana uopće?) sviđa mi se datum, al mislim da neće forum funkcionirati do tad 😅😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Marinela87
    04. Veljača 2021. 19:18

Cure jel zna neka za koliko dana dođu nalazi na sv. duhu nakon vađenja krvi (kks i jos neke pretrage prije opce anestezije)? Hvala!! 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Marinela87
    04. Veljača 2021. 19:27

Marinela87

Cure jel zna neka za koliko dana dođu nalazi na sv. duhu nakon vađenja krvi (kks i jos neke pretrage prije opce anestezije)? Hvala!!

Ok nasla sam na netu 😂 nekad automatski pitam ovje umjesto da izguglam

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Matkiša 😎
    04. Veljača 2021. 19:28

Lucyinthesky a svi se boje zaraze... Ja do sada nisam strahovala, a već sam se mislim 7 puta testirala...
    Dia85 sad si me malo utješila 🥰
    MTB imam s posla onu full opremu, samo rupicu napravim gdje treba 😜😂
    Ili možda bolje da me inseminira kao u Orange is the new black 😂😂 
    Btw mm za transfer govori transeminacija, zvuči simpa 😂😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Astra81
    04. Veljača 2021. 19:28

SBJelis, kako to da su odlučili zamrznuti dvodnevne? Tako si ti tražila ili im je takva praksa?  Jesi dobila info kakvi su zametci? Mene baš muči što nikad nisam probala FET, a nikako doći do smrzlića  😖
    MTB, u istoj sam klinici kao ti sada.  I daaa, već si mi dala jasne instrukcije da ne smijem niti pogledati tvog doktora Gića 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.