Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Astra81
    04. Veljača 2021. 17:41

SBjelis

Astra81 hvala. Na koji koji se dan ciklusa antralci idealno gledaju?
    MTB ne zvuci i fino tvoje varivo, aj neka je bilo barem zdravo!

Ne znam kad je idealno, niti kad se najbolje vide, ali znam da uglavnom gledaju prije kretanja u postupak (2DC ili 3DC)

Rina89
    04. Veljača 2021. 17:42

Nikitta da, meni je ulje organa teško padalo na želudac.
    Nisam stigla redovito čitati, tek sam sad sve pročitala. 🙂
    Nadam se da je sve ok s Liea 🤞
    Ana123456 super za testić.

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

ANKSIMORON
    04. Veljača 2021. 17:43

MTB

ANKSIMORON

MTB

Vi se sad uzrujavate oko gluposti i međusobno svađate, umjesto da se uzrujavate radi stvarne tragedije:
    Meni nalazi iz Vinogradske još nisu stigli a prošlo je TRI TJEDNA!!!

Kako ja ovu zenu volim 🤣🤣🤣 ti si show… 🤭🤭🤭🤭🤭

Nego, nismo još o tvom mužu pričali. Je li crnokos?

🤣🤣🤣🤣🤣 niie... ono zgodan, visok, smedji...smeker pravi 🤣🤣🤣 ja ljepsa i dalje... i tak... 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Libo1415
    04. Veljača 2021. 17:45

Ja odem odmoriti i kad dođem tu ima toliko novih stranica...😱 malo sam se pogubila i nisam skoro ništa pohvatala...sorry curke 🙈 
    Vidim MTB da ćeš ti još malo napraviti i stranicu za zdravu prehranu za trudnice 😉 stvarno,svaka ti čast!  Da te nema,trebalo bi te izmisliti 💪👏
    Cure koje su jučer/ danas bile na Fet-u jeste na bolovanju ili radite? Ja si otvorila bolovanje...🤷‍♀️👼🍀

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 17:50

Astra81 BetaPlus

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 17:51

SBJelis, pa baš je na kraju bilo fino, iako nije zvučalo da će biti. 
    Antralce nam u postupcima broje 2DC jer tad moramo početi primati stimulaciju (ako idemo u postupke).
    Inače ti ih mogu provjeriti bilo kad unutar tih prvih par dana (prije nego dominantni folikul preuzme a ostali krenu propadati).

Astra81, u kojoj si klinici? Da dodaš to u potpis? 

ANKSIMORON, imaš sreće, trenutno me samo crni zanimaju (dok ne zaboravim na san) 

💔💔💔

BAJOMA
    04. Veljača 2021. 17:54

MTB

SBJelis, pa baš je na kraju bilo fino, iako nije zvučalo da će biti.
    Antralce nam u postupcima broje 2DC jer tad moramo početi primati stimulaciju (ako idemo u postupke).
    Inače ti ih mogu provjeriti bilo kad unutar tih prvih par dana (prije nego dominantni folikul preuzme a ostali krenu propadati).

Astra81, u kojoj si klinici? Da dodaš to u potpis?ANKSIMORON, imaš sreće, trenutno me samo crni zanimaju (dok ne zaboravim na san)

😂😂😂😂 Ja sam ko cura sanjala o crnim dečkima a ono plavojka me dopala i dica su mi plavuše😂😂😂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 18:10

BAJO1, meni su crni isto divni. Moj je tamnosmeđi, kad zažmirim je crn, kad zatvorim oči je tko god poželim da bude. 

SBjelis, baš sam se sjetila, meni je Gić zadnji put brojao antralce 4DC, rekao je da ne želi da me bude previše sram i da mi bude neugodno taj prvi put pa da dođem pred kraj menstruacije.  

💔💔💔

manemoj
    04. Veljača 2021. 18:16

MTB

BAJO1, meni su crni isto divni. Moj je tamnosmeđi, kad zažmirim je crn, kad zatvorim oči je tko god poželim da bude.SBjelis, baš sam se sjetila, meni je Gić zadnji put brojao antralce 4DC, rekao je da ne želi da me bude previše sram i da mi bude neugodno taj prvi put pa da dođem pred kraj menstruacije.

Baš je pažljiv 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 18:19

manemoj

MTB

BAJO1, meni su crni isto divni. Moj je tamnosmeđi, kad zažmirim je crn, kad zatvorim oči je tko god poželim da bude.SBjelis, baš sam se sjetila, meni je Gić zadnji put brojao antralce 4DC, rekao je da ne želi da me bude previše sram i da mi bude neugodno taj prvi put pa da dođem pred kraj menstruacije.

Baš je pažljiv 😂

Pa ne dam ja bilo kome da me oplodi. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.