Eto MTB ti si nam i dalje no. 1 otvaras novu temu i to mi je drago jer bas zelim da je otvori pozitivna osoba koja uvik samo pozitivu gura i ne pamtim da si ikad nesto kukala 😊😊
Osim da joj ne dolaze nalazi 🤣🤣🤣🤣🤣 salim se... ja sam isto za nasu mtb 🥰🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
J_b, vrijedi za oboje.
Šta ti misliš, da mi na postupke idemo radi djece? Ne, treba nam izgovor za Mekić!
Čupica, super da si napravila sve nalaze. AMH 5 nije tako dramatično mali, imamo ovdje trudnoće i sa manjima. Ti si mlada, kad dovedeš IR pod kontrolu, imat ćeš jajne stanice snagatore, koji će lako nadvladati sitne greškice u dečkima tvog muža. Samo hrabro.
💔💔💔
Hello zene, vidim neka braca i sestre, PUPE, seksice i ostalo 😂 Dada jesi ti pominjala Folio Men?
Mi gotovi sa Profertilom a vala je preskup, 340e a ode za cas.
A kako ja jos ne dobijam M do nalaza i samog postupka cemo cekati neka 2mj jos, pa ne bi sad da ne pijemo nista ali ne bi se derala ni na Profertil dok mi bar neko iz klinike tako ne kaze. Otkud znam kakvi ce nam biti hormoni sta i kako, inace to pijemo 3mj po preporuci mog ginekologa prije svega ovoga. Ne znam sta strucnjaci na klinikama davaju pred postupak.
Imam uvijek vitamin D, Omegu, C, Zink i Magnezijum ali fali mi folna, selen, Q10 i tak to.. sta mi preporucujete ovaj mjesec, da uzmem Novalac i taj Folio ha? Ili da porucim jos selen folnu i cao? Ako je iko ista skontao 😂 Zbunjena sam, koliko je dovoljno, imam osjecaj da su mi hormoni u haosu, ne znam mogu li vitaminima sta dodatno pogorsati? Eto pa fala ♥️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
curly29, možda bi bilo dobro da napraviš nalaze kakvo ti je stanje prije nego nešto počneš piti. Ja sam npr vadila selen i vidjela da mi je sitno iznad gornje granice - dakle, ne smijem ga piti. A uzimala sam ga samo u Prenatalima i u zadnje vrijeme sam počela jesti svaki dan brazilski oraščić ili dva (zadnjih par tjedana).
Slično vrijedi i za druge suplemente, provjeri kakvo je stanje u krvi sad, kad ne uzimaš ništa, i po tome ćemo ti mi ovdje složiti terapiju.
Jedino na Q10 možeš navaliti, to nam svima dobro dođe.
💔💔💔
SBjelis, šiiic od Gića.
Mislim da ti uputnice traju 3 mjeseca, guštaj!!!
Za McD, pa naravno da treba koja proba prije premijere, ne želiš to pogrešno napraviti nakon FETa.
Što se gadnog izraza tiče, hvala tebe što me odvikavaš.Ugrizem se za prste nekoliko puta dnevno da mi ne izleti. Ali to je navika koju mi je drago stjecati.
manemoj, samo nisam shvatila tko šprica? Možda nije ni čudo da je čovjek uzeo sigurnu poziciju, sa strane.Sanjich, pa kako ne kukam? Stalno kukam da hoću da mi uplatite na Maldive, ali vi nit makac.
Kukam kako i nema mojih nalaza, a nitko da provali u bolnicu i ukrade ih za mene.
Alii ti kukas tako humoristični i pozitivnoooo
A tako nesto sam i sumnjala, ne moze mi nista strasno se pogorsati i da mi je Profertil pomoga za kvalitet j.c. da odmorim jedno mjesec dana od svega dok ne dobijem nalaze?
MTB vidis, ti moras da otvoris stranicu, jedino ako neko drugi nema posebnu zelju. Uvijek ekspresno razjasnis sve dileme 😀
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
ProFertil (oboje)
Planiran postupak 3.2021
A tako nesto sam i sumnjala, ne moze mi nista strasno se pogorsati i da mi je Profertil pomoga za kvalitet j.c. da odmorim jedno mjesec dana od svega dok ne dobijem nalaze?
MTB vidis, ti moras da otvoris stranicu, jedino ako neko drugi nema posebnu zelju. Uvijek ekspresno razjasnis sve dileme 😀
Ajde ti vadi krv sutra/ponedjeljak. Nalazi će ti biti isti dan. A do onda odmori od svega
💔💔💔
J_b, vrijedi za oboje.
Šta ti misliš, da mi na postupke idemo radi djece? Ne, treba nam izgovor za Mekić!Čupica, super da si napravila sve nalaze. AMH 5 nije tako dramatično mali, imamo ovdje trudnoće i sa manjima. Ti si mlada, kad dovedeš IR pod kontrolu, imat ćeš jajne stanice snagatore, koji će lako nadvladati sitne greškice u dečkima tvog muža. Samo hrabro.
Hvala 😀
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Ajme Ruska pronašli te brat i sestre. Tako sam sretna zbog tebe ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
A ne daj mi se Boze ogrijesiti ali ovi Austrijanci blentavi, i njihov lockdown vjeciti 🥺 Trenutno im je sve too complicated a u mojoj klinici dok ne dobijem M ne smijem prici jer jelte tako smo se dogovorili 😀 I onda su rekli sve mi vade.
Sacekacu to, kontam doce za 10ak dana. Cekam, ne pijem nista, strpljiva sam Hvala ti ♥️
A mogu li mm nesto sjebati? Njega smijem kljokati ionako je sjeban vec srce moje 😂
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
ProFertil (oboje)
Planiran postupak 3.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji