Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    04. Veljača 2021. 20:22

AuroraB

Sbjelisak si nosila kakvu kuvertu, priznaj tako da i MatičniBrojOsiguranikaodneseShangaiBabyse nije javljala?

Ma pršut je odma odnila 😂😂😂😂

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 20:46

Leia ❤ Iskreno, ja sam mirnija da si ti u dn.bolnici i pod nadzorom. Dan po dan, lako kazes. ❤🙏
    MTB bas je obziran taj Gić, mogla bih svratiti do njega na brojanje 😁
    Mattan, ma deeeee neće valjdaaa sada 🙏❤😁
    Manemoj ne znam jesi primjetila ... dok mi radi uzv onda se rašprica.. 😲😲😲😲😁
    Samara volim muske guze 💙💙
    Astra nisam ziher ali mislim da su se brzo mnozili pa su kao bili perspektivni, a ja imam godina koliko imam pa su ih vratili. Preostala 2 nisaM htijeLA riskirati do petog dana. Pristala je. Nevoljko, ali jest. Bila je neka osobna situacija, sigurna sam da toga nije bilo ne bi pristala. Kuvertu smo svakako nosili, nije bilo preko HZZO 😂😭 Prsut sam ostavila doma, eno ga cupkam u garazi svaki dan, zato mi masnoca skocila 😂😂😂😭
    Ako ovo u Beti ne uspije, a Gic me je voljan oploditi, selim kofere kod njega. 
    Sunny kak ti radis ove smajlije ? 😂😂
    Hope welcome.

A sad o meni 😂😂😝😁
    Meni je uvijek lutrija s ovim mojim soc.gin. - koje i uputnice mi je poslao i je li ih poslao i sta me reka na receptu u apoteci. Danas na vadjenju krvi umolim je tetu na šalteru neka ona meni procita koje ja sve uputnice imam na knjizici.. Cita ona.. Faktor II, PAI.. (Nabroji sve faktore koje sam radila u Petrovoj), uputnica i dalje penda gore jer ovi u Petrovoj primaju sam fizicku uputnicu. Tak da sapremna sam za novo vađenje daktora kad god pozelim 😂
    Dalje.. Ovo sta sam dosla vaditi ona pojma nema kaj ke frajer natrkeljao. Sve je na 1 uputnici i ne moze razdvojiti. Tu je i solo uputnica za vadjenje vitamina d. Jucer je to poslao. Kad i uputnicu za hematologa, i ona je tu. I uputnica za vadjenje bete od 21.1. 😂😂😂😂😂 Uputnica za hepatitia B, C, HiV. Pa onda jos jedna uputnica za estradiol progesteron i ostale hormone... Cudo jedno. Imam sad hobi za obavljati pretrage kada pozelim. Ili za vadjenje bete! 
    I dodje ja sad u apiteku da vidim koja je tu smijurija na repertoaru. Mislim si, trazila sam ga da mi prepise vitamin d, a on mi poslao uputnicu. Sad ziher nema vitamina d. A zeljezo nisam ni trazila. Kad eno čovjek mi sprwmio Oleovit kapi i Heferol. Koja ljudina. ❤😝🎉
    I tako ja i vitamin d izvadila i zeljezo i vit.d dobila. I uputnicu za hematologa. I jos gomilu uputnica za kad iz dosade pozelim nesto izvadit, npr betu 🙈🎊🎉😬😝😂
    Zivili! 🍻

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Veljača 2021. 20:47

Libo idem raditi sutra, na 5 sati sam i svirat ću 'pimpaču', briga me... Ako mi šta prigovori, reći ću da mi nije dobro ići otići kući...
    Otvaranje nove teme - znači nije da nekoga volim više a nekoga manje no sviđa mi se ovo vodstvo. MTB ima iskustva i prati sve svako malo inače mislim da je jutarnji popis jako teško urediti. To jednostavno mora netko tko za to ima volje i vremena. Vikend free 😁🙏❤️
    Jedino što bi bilo dobro da se jave ove cure sa popisa za koje se neznaju gdje su i šta su 😂 (koje su u razmatranju opcija). Meni se iskreno sviđa ovako kako je do sada ❤️ sve vas isto volim i poštujem i stvarno nije važno tko će temu otvoriti 😊😊😊
    Može li mi neka iskusna cura reći što znači probadanje kao nožem drugi dan nakon FETa, ako je koja osjetila to, poniže lijevog jajnika? 

endometrioza

manemoj
    04. Veljača 2021. 20:50

SBjelis ajme jesam stvarno napisala da se rašprica? 😂😂😂😂😂😂😂 Gdje si sad MTB? 😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 20:50

Morati cu covjeku stvarno prsut odnijeti, davno sam ih nekoliko o teret HZZOa potrosila 😬🙈😂😉🍻

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 20:51

I samo jos da dodam - dr.nije odgovorila za FET jos. Ipak, ja sam se preventivno UBILA u McDonaldsu. ❤😝😬

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 20:52

manemoj

SBjelis ajme jesam stvarno napisala da se rašprica? 😂😂😂😂😂😂😂 Gdje si sad MTB? 😂😂😂😂

Ja sutra idem, da i mene rašprica

Lucyinthesky
    04. Veljača 2021. 20:54

manemoj

Toga nije bilo u moje vrijeme, opet novitet 😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 20:56

Dada ja se sjecam toga probadanja nakon ETa ali pojma nemam sta je to bilo. Svaki dan, barem svalu uru.

manemoj
    04. Veljača 2021. 20:59

SBjelis hahahah sretno sutra.. e a ja bi sad jela pršut.. danas Sanjich sa spinatom, sad ti s ovim.. ajme 🤤🤤 baš sam gladuš.. čim sam kao na dijeti sve bi jela..
    Lucyinthesky hahahahha možda je toga bilo i u tvoje vrijeme a da nisi ni znala 🙈🙈🙈🙈 ajme grozna sam ali morala sam 🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.