BAJO1, meni su crni isto divni. Moj je tamnosmeđi, kad zažmirim je crn, kad zatvorim oči je tko god poželim da bude.SBjelis, baš sam se sjetila, meni je Gić zadnji put brojao antralce 4DC, rekao je da ne želi da me bude previše sram i da mi bude neugodno taj prvi put pa da dođem pred kraj menstruacije.
Divan li je 🤦♀️Mene je prečačkao drugi dan i još sam mu rekla da ću mu vjerojatno zakrvarit to sve tamo jer jbg… priroda, a kaže on, pa šta vi mislite da ja nisam radio na porodima, krv je ok, relax 😂😂😂
Bude i mene idući put čačkao 2DC. Ja sam ga pitala je li pripremio kabanicu i vizir. On je rekao da nema što on još nije vidio, da se veseli iznenađenjima.
Opez me kopiraš 😎🤪
Kako te sad kopiram kad sam mu ovo rekla na prošlom pregledu? Pojma nisam imala za tebe. Mene ne zanima kakav je život vodio Gić prije nego je mene upoznao, jasno mi je da se morao iživiti prije nego je upoznao svoju The One, mene.
💔💔💔
Evo i nas sa pregleda. Malac je danas odlučio pokazati guzu tak da nismo baš puno vidjeli ali mjere odgovaraju tjednima i srce lupa ko ludo, sve se čini super kaj je najbitnije.
23.02 4D UZV
04.03 redovni pregled
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
manemoj, jesu li proradili kompleksi, ha?
Ajde daj mužu da provjeri je li sve OK tamo
Ajme pa da znaš da ću morati 😂😂😂😂
Teška depresija 😂
Mislim ne znam, možda me zapravo samo ne gleda jedino kao komad mesa.. možda mu je moj intelekt privlačniji od mog tijela 😂😂😂😂😂😂 :tješise:
Ma on je zafrkant totalni 👍Mislim da nije moguće da nekome bude bed kod njega na pregledu 😊Ne gledaju oni nikog kao komad ičega jbt, cijeli dan bulje u to kao mu ostali u neke dokumente, ja brijem da je njima to sve ravno... 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthesky tnx, u Os traže 1dc i pred postupak... Bezveze skroz... Uz sve još i o Covidu moramo misliti 🤷♀️
Svi su izgleda nakon transfera imali 😜
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
BAJO1, meni su crni isto divni. Moj je tamnosmeđi, kad zažmirim je crn, kad zatvorim oči je tko god poželim da bude.SBjelis, baš sam se sjetila, meni je Gić zadnji put brojao antralce 4DC, rekao je da ne želi da me bude previše sram i da mi bude neugodno taj prvi put pa da dođem pred kraj menstruacije.
Divan li je 🤦♀️Mene je prečačkao drugi dan i još sam mu rekla da ću mu vjerojatno zakrvarit to sve tamo jer jbg… priroda, a kaže on, pa šta vi mislite da ja nisam radio na porodima, krv je ok, relax 😂😂😂
Bude i mene idući put čačkao 2DC. Ja sam ga pitala je li pripremio kabanicu i vizir. On je rekao da nema što on još nije vidio, da se veseli iznenađenjima.
Opez me kopiraš 😎🤪
Kako te sad kopiram kad sam mu ovo rekla na prošlom pregledu? Pojma nisam imala za tebe. Mene ne zanima kakav je život vodio Gić prije nego je mene upoznao, jasno mi je da se morao iživiti prije nego je upoznao svoju The One, mene.
Aha 😎
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Leia2.0 meni to zvuči skroz ok 🥰
Samara odmah guzi pokazuje hihi
MTB mislim da će O danas ili sutra tako da ću ga zaskočiti, za svaki slučaj ako propadne fet... uopsaaaa 😊😊😊
6tt+2 imamo 💗
manemoj, jesu li proradili kompleksi, ha?
Ajde daj mužu da provjeri je li sve OK tamo
Ajme pa da znaš da ću morati 😂😂😂😂
Teška depresija 😂
Mislim ne znam, možda me zapravo samo ne gleda jedino kao komad mesa.. možda mu je moj intelekt privlačniji od mog tijela 😂😂😂😂😂😂 :tješise:
Ma on je zafrkant totalni 👍Mislim da nije moguće da nekome bude bed kod njega na pregledu 😊Ne gledaju oni nikog kao komad ičega jbt, cijeli dan bulje u to kao mu ostali u neke dokumente, ja brijem da je njima to sve ravno… 😁
A to je istina, zakon je on meni.. ja nešto pitam, on se rasprica 15 min i onda kaze, eto pitala si 😂😂😂 sad već znam pa čim završi ja kažem sama sam si kriva što sam pitala 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tj sutra ili prekosutra
6tt+2 imamo 💗
Lucyinthesky tnx, u Os traže 1dc i pred postupak… Bezveze skroz… Uz sve još i o Covidu moramo misliti 🤷♀️
Svi su izgleda nakon transfera imali 😜
Tako traže i tu, to mi je bio veći stres od ostatka postupka pogotovo zato što tu ne žele aspirirat ništa za slučaj ako se zaraziš tijekom postupka dok npr u Vinogradskoj koliko sam skužila hoće, što je po meni super i pošteno.
Samara divna vijest 🤩❤️
🧍♂️42-od astheno-normo
Leia nikako da iskomentiram radi ovdje nekih provokatorica 😉. Mislim da je bitno šta doktor kaže, može svaka od nas ovdje imati neka iskustva ali sve je to individualno, uvijek postoje iznimke. Ako imaš povjerenja u njega meni bi to bio amen! Valjda doktor najbolje zna, ako kaže da je to s betom ok ja bi mu vjerovala. Kad je sljedeći pregled?
Biti će to sve ok ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji