Što se otvaranja teme tiče, imam tri prijedloga:
1. da otvorimo novu temu 14.2, to mi djeluje kao dobar datum
2. da se dogovorimo što još želimo dodati na početak teme kao upute, jako smo napredovale od početka
3. da se dogovorimo tko otvara tu temu (ako stvarno vjerujemo da otvaračica ostaje trudna). Ne moram to biti ja, ja sam otvorila ovu.
1. odlican datum 👌🏻
2. obavezan odlazak u Mc'Donalds, mislim da nam to fali, a bitno je 🙂
3.ocito se ostvaruje to sa otvaranjem teme, na kraju krajeva, ti i jesi bila trudna. Zavrsilo je tako kako je zavrsilo, nazalost 😔😔
Ti nekako docekujes sve cure tu pa bi logican odabir bila ti ☺a ako ti ne zelis, ja bi da temu otvori netko ko ima dosta staza u ovim vodama(nazalost)…
Nije da ne želim, ali želim dati prostora i drugim lavicama koje imaju tu želju
I provjerila sam datum, ja sam zapravo već bila trudna kad sam otvorila ovu temu, bio mi je 7dnt.
I to je lijepo od tebe! Ali ako nitko ne izrazi zelju, mislim da se nemamo sta razmisljat 🤷🏻♀️ Kako sam i rekla, ti si uvijek tu, za svaku novi curu koja dodje, a i za ostale ☺🤗 Tako da niti jednoj ne bi smetalo da ti vratis nick u NADIMAK MTB i pokrenes sve ponovo ☺ Ali isto bi voljela da netko, ako zeli otvorit novi vol., da kaze.. Da ne bude nekakav bed! Jer nije bed!! Dapace...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Is AMH mi je pao s 15 na 6
U šoku sam.. Evo ostalih vrijednosti.
Ne bi se ja puno zamarala zbog AMH, bitno je koliko antralaca imaš.
Kod mene je slična situacija bila s mjerenjima…
2018. godine AMH je bio14,6, a godinu dana kasnije 9,5 (isti laboratorij).
Prošli mjesec (na 2 DC) izbrojali su mi 14 antralnih folikula (više nego u bilo kojem postupku).
Očito da taj AMH varira od ciklusa do ciklusa…
Požalila se ja i doktoru zbog naglog pada, a njegov komentar je da je to zanemariovo odnosno da su to približno iste vrijednostiMenibaš tak ne izgleda, ali ajde….ako on tak misli, nek tak i bude…
I MTB je apsolutno u pravu, najbitnije je uloviti "povoljan" ciklus….
OK, ovaj smajlić je malo preveliki slučajno je izletio ...
Is AMH mi je pao s 15 na 6
U šoku sam.. Evo ostalih vrijednosti.
Ne bi se ja puno zamarala zbog AMH, bitno je koliko antralaca imaš.
Kod mene je slična situacija bila s mjerenjima…
2018. godine AMH je bio14,6, a godinu dana kasnije 9,5 (isti laboratorij).
Prošli mjesec (na 2 DC) izbrojali su mi 14 antralnih folikula (više nego u bilo kojem postupku).
Očito da taj AMH varira od ciklusa do ciklusa…
Požalila se ja i doktoru zbog naglog pada, a njegov komentar je da je to zanemariovo odnosno da su to približno iste vrijednostiMenibaš tak ne izgleda, ali ajde….ako on tak misli, nek tak i bude…
I MTB je apsolutno u pravu, najbitnije je uloviti "povoljan" ciklus….
Ja se prepala ovog smajlica 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
OK, mislim da smo se dogovorili za 14.2.
Što se otvaranja tiče, lavice, imate 7, 8 dana da suspregnete sramežljivost i javite se ako neka želi otvoriti novu temu.
U međuvremenu, bacajte ideje za nadopunu početnih postova, ja sam sve za sad zapisala u svoju tekicu
ericaa, nisam sigurna da bih pisala preporuke za klinike jer nas ima odsvuda. Plus, iako nas nitko ovdje ne moderira, ako krenemo reklamirati nekoga na naslovnim stranama, mogao bi netko povući za rukav ekipu iz missmama da nas pozornije pogledaju, a to ne želimo
💔💔💔
Ruska1986, shvaćam i zašto u ovim dimenzijama izgleda kao čudovište a ne kao smajli ...
OK, mislim da smo se dogovorili za 14.2.
Što se otvaranja tiče, lavice, imate 7, 8 dana da suspregnete sramežljivost i javite se ako neka želi otvoriti novu temu.
U međuvremenu, bacajte ideje za nadopunu početnih postova, ja sam sve za sad zapisala u svoju tekicuericaa, nisam sigurna da bih pisala preporuke za klinike jer nas ima odsvuda. Plus, iako nas nitko ovdje ne moderira, ako krenemo reklamirati nekoga na naslovnim stranama, mogao bi netko povući za rukav ekipu iz missmama da nas pozornije pogledaju, a to ne želimo
e zato sam rekla da neznam jel se smije. To mi je palo napamet. Korisno bi bilo ali pretpostavljam da se ne može reklamirat
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Nego, ja sam postala profesionalka.
Govorim o kuhanju, naravno. Svi vi koje me pratite, znate da sam počela reducirati namirnice koje jedem (prvo sam izbacila mliječno, onda slatko) jer sam puknuta. Došla sam u situaciju da u stanu nemamo ama baš ništa što ne spada u turbozdrave namirnice. Moja kupovina po dućanima izgleda tako da šećem među redovima, frknutim nosom prođem kraj slatkiša i slanih grickalica (dok mi duša plače ) i onda na odjelima sa voćem, povrćem, zrnevljem, mesom... biram što god mi srce poželi.
Kuhanje u tom slučaju više ne može biti onakvo na kakvo sam navikla, jer pola tih namirnica nemam pojma kako ni zašto jesti
I tako, krenem ja danas raditi varivo - jer mi se jede nešto na žlicu. Pobacam par standardnih sastojaka, pobacam omiljene začine, a onda postajem kreativna. Gle, Sanjich je spomenula špinat a znam da špinat ima hrpu zdravih sastojaka (plus prirodnu folnu!!! a ona negira utjecaj falablabla na naš organizam!!!) - bacam ja dvije šake špinata u varivo. Hmmm, možda ovdje ima premalo proteina? A vidi ove konzerve tune koje više neću smjeti jesti uskoro - leti tuna u varivo. Kurkuma - to sam negdje čitala da je dobro za plodnost? Nu kurkume kako se fino brčka u toj kaši... I tako dalje.
Malo me bilo strah to staviti u usta, ali je ispalo fakat fino
💔💔💔
Nego, ja sam postala profesionalka.
Govorim o kuhanju, naravno. Svi vi koje me pratite, znate da sam počela reducirati namirnice koje jedem (prvo sam izbacila mliječno, onda slatko) jer sam puknuta. Došla sam u situaciju da u stanu nemamo ama baš ništa što ne spada u turbozdrave namirnice. Moja kupovina po dućanima izgleda tako da šećem među redovima, frknutim nosom prođem kraj slatkiša i slanih grickalica (dok mi duša plače) i onda na odjelima sa voćem, povrćem, zrnevljem, mesom… biram što god mi srce poželi.
Kuhanje u tom slučaju više ne može biti onakvo na kakvo sam navikla, jer pola tih namirnica nemam pojma kako ni zašto jesti
I tako, krenem ja danas raditi varivo - jer mi se jede nešto na žlicu. Pobacam par standardnih sastojaka, pobacam omiljene začine, a onda postajem kreativna. Gle, Sanjich je spomenula špinat a znam da špinat ima hrpu zdravih sastojaka (plus prirodnu folnu!!! a ona negira utjecaj falablabla na naš organizam!!!) - bacam ja dvije šake špinata u varivo. Hmmm, možda ovdje ima premalo proteina? A vidi ove konzerve tune koje više neću smjeti jesti uskoro - leti tuna u varivo. Kurkuma - to sam negdje čitala da je dobro za plodnost? Nu kurkume kako se fino brčka u toj kaši… I tako dalje.
Malo me bilo strah to staviti u usta, ali je ispalo fakat fino
Masterchefica
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Astra81 hvala. Na koji koji se dan ciklusa antralci idealno gledaju?
MTB ne zvuci i fino tvoje varivo, aj neka je bilo barem zdravo!
oharascarlett14@gmail.com
Anna vidim je!!🎊🎉
Sanjich imam 2 dvodnevna smrzlica.. Tako da planiram FET u ovom ciklusu. Sutra vadim hormone..
lioraliora ❤
Držim fige za uspješan FET 🤞🤞
U kojoj si klinici? Ja sam baš tužna što kod mene ne zamrzavaju ništa osim peterodnevnih 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji