Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    04. Veljača 2021. 16:32

Mrnjau😸😺😽 

oharascarlett14@gmail.com

Tuma
    04. Veljača 2021. 16:34

Ufff šta se tu sve izdogađalo u par sati😅 u svakom slučaju, sve imamo isti cilj u obje grupe tako da je stvarno glupo prepirati se i napadati cijelu grupu za neki nesporazum. U svakom slučaju, nadam se da je cijela ova drama gotova i da možemo nastaviti gdje i kako smo stali 🥰 ja se isto ovdje osjećam najugodnije i bez obzira kaj sam 23.tt, radije se tu zadržim nego na bebama gdje realno pripadam, ovo je moja grupa žena 💓
    Leia nam se nije javila? Nadam se da je sve oke.
    MRR dobrodošla i navijam za tvoje bebive🥰
    Sbjelis tsh zna varirati  ovisno o u moru, gladi i laboratoriju, tako da ništa čudno ako je malo drugačiji nalaz. A  za amh su ti već rekle,  ne mora to ništa značiti. 😊
    Ja sam bila kod dermatologice i kaže da mi je ginekolog bzvz prepisao željezo jer uopće nemam tu vrstu anemije već jako makrocitnu anemiju i da što prije odem hematologu... Tako da sutra idem hematologu...
    STEKAAAA FORUM MTB 😜😘

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

BAJOMA
    04. Veljača 2021. 16:36

Dada🐼

Pozdrav cure , ulogirala sam se preko laptopa iako ne volim ove gadne smajliće ali treći put pišem poruku 🤭 da oprostite jebe me forum već dva dana
    Libo - čestitam PUPO❤️
    Mattan - drago mi je radi divnog endo, uskoro po svoju bebu💚 💙 💜✊
    J_b -tebi sutra želim divan dan i još divnije prihvaćanje male bubice u buščić💟✊
    Petra1989 - još 4 dana do PUPE , znam da jedva čekaš❤️ 🧡 💛✊
    MajaRingeRaja dobrodošla i ti PUPOLa_Reina - kraljice juga🌹 tebe sam čekala , sutra je tvoj dan , javljaj se češće i držim palčeve✊
    Dolly - PUPO i sestro po beti mnogih nas, divne rezultate si dobila i baš mi je drago radi tebe🤩 🥳
    Sanjich - što se tiče pišanja dobra je to ideja, ali kad bi znala da se beba primila, ovako ako nije , prije bete će me razočarati negativan test (puj puj🤐 🥴) , a ovako bar volim misliti da sam trudna😁 😆
    SBjelis - ja nemam riječi ,mrzim notorne gadove, otiđi ali se pravi da ga nema, čestitaj samo njojMTB, Ruska1989 - ubijate sa snovima hahaah, 2 dana je ipak premalo da bi se beba presvačila, štednjaaa😁 😆 😅 😂 🤣 , negoooo MTB pričaš sa mužem i dalje nakon tog nemilosrdnog buđenja ?😂
    Ćudovište,Sanjich,MTB i ostale cure o temi lh trakica , leoni mi rekla da si je naručila trakice dok čeka slijedeći postupak pa da će pokušati malo prirodno , pa sam škicnula temu….vidjela sam fajt između M i S i neznam što da kažem ali slažem se sa Ruskom ,razilaženje u mišljenjima krivo interpretirano ,baš mi je žao …. bilo preko lh ili hcg mi se sve borimo i svima želim jednaku sreću i uspjeh, neovisno koje teme su u pitanju. Neka nam ovo bude jedini problem…
    Poznajem osobno nekoliko cura sa one teme i mogu reći da ih volim jer su dobre…. u svakom žitu ima kukolja bilo ovdje ili ondje…i baš zato nikada nisam niti ću ulaziti u tuđe rasprave, Svatko ide gdje se osjeća dobro…ja ni nisam za temu lh jer nikada nisam nijednu piškila ali ne znači da neću, kao što i cure sa lh ako im ne uspije tako , sigurno dolaze kod nas…
    Sve smo mi borilice

❤️❤️❤️❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 16:39

Što se otvaranja teme tiče, imam tri prijedloga:
    1. da otvorimo novu temu 14.2, to mi djeluje kao dobar datum 
    2. da se dogovorimo što još želimo dodati na početak teme kao upute, jako smo napredovale od početka 
    3. da se dogovorimo tko otvara tu temu (ako stvarno vjerujemo da otvaračica ostaje trudna). Ne moram to biti ja, ja sam otvorila ovu.

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Veljača 2021. 16:40

BAJO1

Dada🐼

Pozdrav cure , ulogirala sam se preko laptopa iako ne volim ove gadne smajliće ali treći put pišem poruku 🤭 da oprostite jebe me forum već dva dana
    Libo - čestitam PUPO❤️
    J_b -tebi sutra želim divan dan i još divnije prihvaćanje male bubice u buščić💟✊
    MajaRingeRaja dobrodošla i ti PUPOLa_Reina - kraljice juga🌹 tebe sam čekala , sutra je tvoj dan , javljaj se češće i držim palčeve✊
    Dolly - PUPO i sestro po beti mnogih nas, divne rezultate si dobila i baš mi je drago radi tebe🤩 🥳
    Sanjich - što se tiče pišanja dobra je to ideja, ali kad bi znala da se beba primila, ovako ako nije , prije bete će me razočarati negativan test (puj puj🤐 🥴) , a ovako bar volim misliti da sam trudna😁 😆
    SBjelis - ja nemam riječi ,mrzim notorne gadove, otiđi ali se pravi da ga nema, čestitaj samo njojMTB, Ruska1989 - ubijate sa snovima hahaah, 2 dana je ipak premalo da bi se beba presvačila, štednjaaa😁 😆 😅 😂 🤣 , negoooo MTB pričaš sa mužem i dalje nakon tog nemilosrdnog buđenja ?😂
    Ćudovište,Sanjich,MTB i ostale cure o temi lh trakica , leoni mi rekla da si je naručila trakice dok čeka slijedeći postupak pa da će pokušati malo prirodno , pa sam škicnula temu….vidjela sam fajt između M i S i neznam što da kažem ali slažem se sa Ruskom ,razilaženje u mišljenjima krivo interpretirano ,baš mi je žao …. bilo preko lh ili hcg mi se sve borimo i svima želim jednaku sreću i uspjeh, neovisno koje teme su u pitanju. Neka nam ovo bude jedini problem…
    Poznajem osobno nekoliko cura sa one teme i mogu reći da ih volim jer su dobre…. u svakom žitu ima kukolja bilo ovdje ili ondje…i baš zato nikada nisam niti ću ulaziti u tuđe rasprave, Svatko ide gdje se osjeća dobro…ja ni nisam za temu lh jer nikada nisam nijednu piškila ali ne znači da neću, kao što i cure sa lh ako im ne uspije tako , sigurno dolaze kod nas…
    Sve smo mi borilice

❤️❤️❤️❤️

BAJO1 se nedaš još? 😁😁😁
    Molim te kad krenu trudovi, reci mužu, bilo kome da samo dođe šibnut poruku 😂😁😁😁😁
    Li izdrži bar još 2, 3 tjedna 😁😁😁

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 16:40

BAJO1, ja ti sad ovo moram reći javno. Ja ti tebe baš jako volim, iako te nikad nisam vidjela. 
    Pa se ti sad nosi s tim kako znaš i umiješ.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 16:42

Dada🐼

MTB

SBjelis, pa da, manje stresiraš, TSH ide dole. Za jod pitam jer i on snižava TSH. Ja ne mislim do kraja života piti terapiju, budem prirodno snižavala TSH kad ne budem u žurbi za postupcima.

J_b, meni je prestala bol od aspiracije nakon točno 7 dana. Onda je jedan dan bio blaženog mira. A onda su počeli bolovi vezani uz trudnoću. Skraćeno, navikni se da te idućih 9+ mjeseci stalno neki q boli.Dada, javi svom MPO koliki ti je TSH. Nije to drama, ali ako krene trudnoća, krene i on rasti - tako da je dobro da te što prije stave na terapiju. Meni je 3dnt bio 3.55 jer me nitko nije pitao koliki mi je dok nisam ovdje naučila da je bitno. I svejedno sam ostala trudna, samo sam odmah krenula s terapijom koja to jako brzo skine.

Što je najbolje oni su mi i kontrolirali tsh, i nisu ništa rekli. A na svakoj folikulometriji su ga vadili i bio je ok. Poslije toga više nisu ništa provjeravali ali ako mi sad ne upali definitivno ću tražiti da mi ponove sve nalaze i pitati ih zašto ovo zašto ono 😁😁😁 baš kao što SBijelis kaže " I learned from the best" i ima da me čuju. Makar vjerujem da bi nešto poduzeli da se nalaz pogoršao. Između ostalog na dan bete mi vade sve te hormone koji se mogu izvaditi pa ću vidjeti 😊

Ma bez brige, prate te. Ako počne rasti, dat će ti terapiju. A sad je dovoljno dobar. Nama ovdje te stvari puno rjeđe provjeravaju, pa onda volimo imati dosta nisku početnu vrijednost da stignemo reagirati.

💔💔💔

• ribic
    04. Veljača 2021. 16:48

Jel maja555 radila danas ujutro test? Toliko je stranica da nikad necu doci do jutra. A bas imam neki dobar feeling za nju.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BAJOMA
    04. Veljača 2021. 16:52

Dada🐼

BAJO1

Dada🐼

Libo - čestitam PUPO❤️
    Sve smo mi borilice

❤️❤️❤️❤️
    BAJO1 se nedaš još? 😁😁😁
    Molim te kad krenu trudovi, reci mužu, bilo kome da samo dođe šibnut poruku 😂😁😁😁😁
    Li izdrži bar još 2, 3 tjedna 😁😁😁

Nece trebat bit cu na TV odma 😂😂😂😂
    Trudnica u helihopteru poviše Bračkog kanala rodila pista ce naslov 😂😂😂😂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 16:52

ribic

Jel maja555 radila danas ujutro test? Toliko je stranica da nikad necu doci do jutra. A bas imam neki dobar feeling za nju.

Nije se javila. Beta joj je za 3 dana...

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.