Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 16:20

SBjelis, pa da, manje stresiraš, TSH ide dole. Za jod pitam jer i on snižava TSH. Ja ne mislim do kraja života piti terapiju, budem prirodno snižavala TSH kad ne budem u žurbi za postupcima.

J_b, meni je prestala bol od aspiracije nakon točno 7 dana. Onda je jedan dan bio blaženog mira. A onda su počeli bolovi vezani uz trudnoću. Skraćeno, navikni se da te idućih 9+ mjeseci stalno neki q boli. 

Dada, javi svom MPO koliki ti je TSH. Nije to drama, ali ako krene trudnoća, krene i on rasti - tako da je dobro da te što prije stave na terapiju. Meni je 3dnt bio 3.55 jer me nitko nije pitao koliki mi je dok nisam ovdje naučila da je bitno. I svejedno sam ostala trudna, samo sam odmah krenula s terapijom koja to jako brzo skine.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 16:22

Za sve vas koje ste zadovoljne mojim radom ovdje, moja beba otvara fond Garava Frčkica u koji možete uplatiti velikodušne donacije kako bi bebina mama mogla skoknut na odmor na Maldive. 

💔💔💔

ericaa
    04. Veljača 2021. 16:23

MTB

Tiki, naravno da pripadaš ovdje
    I cure sa lh trakica i sve trudilice, sve smo mi isti čopor. I kao prave mačke, nekad se pograbimo. A onda već sutra ližemo jedna drugoj krzno.(molim sve napaljene i perverzne pripadnice čopora da ne komentiraju ovu moju prekrasnu sliku sestrinstva)

smijem se na napaljene i perverzne 
    https://tenor.com/view/cats-play-playing-scratch-enjoy-gif-4997335 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

la_Reina_del_Sur
    04. Veljača 2021. 16:24

Dada🐼

la_Reina_del_Sur

Dada pokusavam, ali treba mi 100g da napisem ista, bas mi blokaje forum 🤭🤣🤣

Hvala vam cure od ❤ na podrsci, stvarno sam teski relax ovaj put, ka da sam malo otupila 🤣🤣

P.S. Fetovke, jeste pile normabel prije transfera jucer?

Ja nisam… Sanjich je pila… Meni ušlo bez problema i bola 😂😂😂😂😂

ja to vise da sam opustena, nego da ude 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤭

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

❤️J_0209_b😺
    04. Veljača 2021. 16:26

MTB

SBjelis, pa da, manje stresiraš, TSH ide dole. Za jod pitam jer i on snižava TSH. Ja ne mislim do kraja života piti terapiju, budem prirodno snižavala TSH kad ne budem u žurbi za postupcima.

J_b, meni je prestala bol od aspiracije nakon točno 7 dana. Onda je jedan dan bio blaženog mira. A onda su počeli bolovi vezani uz trudnoću. Skraćeno, navikni se da te idućih 9+ mjeseci stalno neki q boli.Dada, javi svom MPO koliki ti je TSH. Nije to drama, ali ako krene trudnoća, krene i on rasti - tako da je dobro da te što prije stave na terapiju. Meni je 3dnt bio 3.55 jer me nitko nije pitao koliki mi je dok nisam ovdje naučila da je bitno. I svejedno sam ostala trudna, samo sam odmah krenula s terapijom koja to jako brzo skine.

Haha..ok, ok.. 
    Sam da se pripremim.. 
    E.. A za ovo što mi želis bol slijedecih 9 mj.. ❤️ Hvala😂😂

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 16:26

Da ste izabrali prave specijaliste, kliznulo bi to bez problema. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 16:28

J_b

MTB

J_b, meni je prestala bol od aspiracije nakon točno 7 dana. Onda je jedan dan bio blaženog mira. A onda su počeli bolovi vezani uz trudnoću. Skraćeno, navikni se da te idućih 9+ mjeseci stalno neki q boli.Dada, javi svom MPO koliki ti je TSH. Nije to drama, ali ako krene trudnoća, krene i on rasti - tako da je dobro da te što prije stave na terapiju. Meni je 3dnt bio 3.55 jer me nitko nije pitao koliki mi je dok nisam ovdje naučila da je bitno. I svejedno sam ostala trudna, samo sam odmah krenula s terapijom koja to jako brzo skine.

Haha..ok, ok..
    Sam da se pripremim..
    E.. A za ovo što mi želis bol slijedecih 9 mj.. ❤️ Hvala😂😂

Ja sam zapravo jedan obični sadista. Svima vam želim umjerenu bol, zatezanje, munje, probadanja, ... idućih puuuuno mjeseci. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Veljača 2021. 16:28

MTB

Što je najbolje oni su mi i kontrolirali tsh, i nisu ništa rekli. A na svakoj folikulometriji su ga vadili i bio je ok. Poslije toga više nisu ništa provjeravali ali ako mi sad ne upali definitivno ću tražiti da mi ponove sve nalaze i pitati ih zašto ovo zašto ono 😁😁😁 baš kao što SBijelis kaže " I learned from the best" i ima da me čuju. Makar vjerujem da bi nešto poduzeli da se nalaz pogoršao. Između ostalog na dan bete mi vade sve te hormone koji se mogu izvaditi pa ću vidjeti 😊

endometrioza

Matkiša 😎
    04. Veljača 2021. 16:30

SBjelis tooo maco, ne daj se! mjau 🐱

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 16:31

Sv, sve provjeri Dada  Nemoj da grupa mora žalbu pisati u ispostavu tvoje bolnice 
    Mislim da su pojedinici ovdje proćitali više dizertacija nego neki dr. u klinikama  Ako postoji dula za porode, onda je ova grupa dula za MPO 

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.