Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    04. Veljača 2021. 16:53

MTB

BAJO1, ja ti sad ovo moram reći javno. Ja ti tebe baš jako volim, iako te nikad nisam vidjela.
    Pa se ti sad nosi s tim kako znaš i umiješ.

I ja tebe🥰🥰

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Veljača 2021. 16:54

Evo jedna korisna info za sve ET-ice, FET-ice i ostale tetice 😊🥰❤️ što se aktivnosti tiče... 

endometrioza

Ruska1986
    04. Veljača 2021. 16:55

MTB

Što se otvaranja teme tiče, imam tri prijedloga:
    1. da otvorimo novu temu 14.2, to mi djeluje kao dobar datum
    2. da se dogovorimo što još želimo dodati na početak teme kao upute, jako smo napredovale od početka
    3. da se dogovorimo tko otvara tu temu (ako stvarno vjerujemo da otvaračica ostaje trudna). Ne moram to biti ja, ja sam otvorila ovu.

1. odlican datum 👌🏻
    2. obavezan odlazak u Mc'Donalds, mislim da nam to fali, a bitno je 🙂 
    3.ocito se ostvaruje to sa otvaranjem teme, na kraju krajeva, ti i jesi bila trudna. Zavrsilo je tako kako je zavrsilo, nazalost 😔😔
    Ti nekako docekujes sve cure tu pa bi logican odabir bila ti ☺a ako ti ne zelis, ja bi da temu otvori netko ko ima dosta staza u ovim vodama(nazalost)...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Veljača 2021. 16:58

MTB

2. da se dogovorimo što još želimo dodati na početak teme kao upute, jako smo napredovale od početka
    3. da se dogovorimo tko otvara tu temu (ako stvarno vjerujemo da otvaračica ostaje trudna). Ne moram to biti ja, ja sam otvorila ovu.

Ja se slažem sa sve 3 opcije i da opet ti otvoriš temu jer si iskusnjara 😂😂 možeš što se mene tiče preuzeti Internet stranicu cijelu 😁

endometrioza

manemoj
    04. Veljača 2021. 17:00

MTB slažem se sa svim i s tim da ti otvoris temu.
    Dada kaže tvoj tekst i odradite 10 sati na poslu... Ja si mislim pa tko radi 10 sati dnevno, pa radi se 8.. i onda skužim da sam jos na poslu i još ne idem kući a došla u 7 😂😂😂 ja bi onda ipak mogla uzeti bolovanje 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    04. Veljača 2021. 17:01

MTB

Možeš dodati Ovaleap u lijekove stimulacije...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 17:01

Ruska1986

MTB

1. odlican datum 👌🏻
    2. obavezan odlazak u Mc'Donalds, mislim da nam to fali, a bitno je 🙂
    3.ocito se ostvaruje to sa otvaranjem teme, na kraju krajeva, ti i jesi bila trudna. Zavrsilo je tako kako je zavrsilo, nazalost 😔😔
    Ti nekako docekujes sve cure tu pa bi logican odabir bila ti ☺a ako ti ne zelis, ja bi da temu otvori netko ko ima dosta staza u ovim vodama(nazalost)…

Nije da ne želim, ali želim dati prostora i drugim lavicama koje imaju tu želju 
    I provjerila sam datum, ja sam zapravo već bila trudna kad sam otvorila ovu temu, bio mi je 7dnt. 

💔💔💔

ericaa
    04. Veljača 2021. 17:16

Slažem se sa svime. A što se tiče otvaranja teme, MTB je odradila vrhunski posao i zaista je moderator foruma, što se mene tiče drage volje neka nastavi. Ako ona želi dati nekom drugom tu ulogu, podržavam i to. Datum je super 
    Možda dodati,ako se smije, popis klinika koje primaju preko HZZO-a i recimo preporuke po klinikama, npr. za neke odlične embriologe ili nešto posebno istaknuti ako je kod nekoga odlično a korisno i drugi nemaju. Bubnula sam, neznam je li se smije, da ne bude tipo reklama. Ja recimo nisam ni znala dok mi niste rekle da se može preko HZZOa u klinike i da je bitno gledati embriologa ako je problem spermiogram, pa sam u tom kontekstu mislila. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Astra81
    04. Veljača 2021. 17:18

SBjelis

Is AMH mi je pao s 15 na 6
    U šoku sam.. Evo ostalih vrijednosti.

Ne bi se ja puno zamarala zbog AMH, bitno je koliko antralaca imaš.
    Kod mene je slična situacija bila s mjerenjima...
    2018. godine AMH je bio14,6, a godinu dana kasnije 9,5 (isti laboratorij).
    Prošli mjesec (na 2 DC) izbrojali su mi 14 antralnih folikula  (više nego u bilo kojem postupku).
    Očito da taj AMH varira od ciklusa do ciklusa...
    Požalila se ja i doktoru zbog naglog pada, a njegov komentar je da je to zanemariovo odnosno da su to približno iste vrijednosti  Meni baš tak ne izgleda, ali ajde....ako on tak misli, nek tak i bude...
    I MTB je apsolutno u pravu, najbitnije je uloviti "povoljan" ciklus....

🌼TiKi🌼
    04. Veljača 2021. 17:19

MTB otvori opet, ionako ces uskoro bit trudna. 😉
    Mozda da dodamo sto smijemo sto ne prije FET-a i sto je FET. Nesto ako fali od suplemenata sto poboljsava kvalitetu js, za muskice nase referentne vrijednosti za njihove nalaze, suplemente za njih poput proxseeda i sl. Oni ne citaju, ali nama su i oni bitni. Mozda sto znace koji poremecaji spermiograma... 
    I datum 14.02. je super datum. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.