Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 15:58

Tiki, naravno da pripadaš ovdje 
    I cure sa lh trakica i sve trudilice, sve smo mi isti čopor. I kao prave mačke, nekad se pograbimo. A onda već sutra ližemo jedna drugoj krzno. 
    (molim sve napaljene i perverzne pripadnice čopora da ne komentiraju ovu moju prekrasnu sliku sestrinstva)

💔💔💔

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 16:01

Tiki 2 stvari. Prvo, odlično za kombinirani , čekamo Nifty. Drugo, u potpunosti te potpisujem. Čitala su puno foruma prije nego sam odlučila sletiti i prijaviti se na ovom forumu, na ovoj temi. Jer sam se osjećala dobrodošla. A to je ponajprije zahvaljujući MTB, a onda i ostalim curama koje su dugo na temi + sve sve ostale… MTB tako divno dočeka nove cure, to sam u nekoliko navrata htijela napisati. Onda kada se javi Nikitta sa toliko topline, unatoč svim borbama koje vodi, pa Ruska i druge trudnice... ❤ 
    MTB zadnjih nekoliko dana manje stresiram. Utječe li to da štitnjača ide dolje ili gore?  Inače sam u ludilu od stresa, zadnji tjedan je baš stres pao.. . Osjetno. Proceed Woman koliko vidim nema joda. 

oharascarlett14@gmail.com

• *.Women_name.*
    04. Veljača 2021. 16:03

🌼TiKi🌼

Cure moje, sta se ovdje desava? Nema me par sati i kaos… Jao… Nije ovo mjesto za prepucavanja. Meni je ova tema najdraza od svih jer sam se jedino u njoj nasla dobrodosla. Na svako moje pitanje je odgovoreno i nisam nikad izignorirana. Sto ne mogu bas reci za neke druge teme. Zato sam uglavnom ovdje iako mozda vise tu ne pripadam 🤷‍♀️
    Mozda je vrijeme da za bolju vibru otvorimo novu temu?🙄 😂
    No, da se maknemo od toga. Meni su dosli nalazi kombiniranog… Sve je uredno, ali smo se na kraju, uz razgovor s dr. ipak odlucili za Nifty da budemo sigurni pa cu to obaviti iduci tjedan. Naime, ja imam u obitelji jednu preslatku djevojcicu sa sindromom Down. U prosloj trudnoci je sve bilo u redu, vjerujem da je i u ovoj, ali eto da budemo sto posto sigurni, napravit cemo i taj Nifty.

TiKi mi sve pripadamo ovdje. Ja npr. Se osjećam kao da ne pripadam na bebama. Tu sam kao doma 🥰🥰 i drago mi je zbog rezultata, super 😘😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 16:03

MTB, Dada mislim da ovo ne bi bilo.lose staviti na prvu stranicu. Ako prodje odobrenje 
    http://www.laboratorij-latebra.hr/priprema-za-pretrage/

❤️J_0209_b😺
    04. Veljača 2021. 16:09

Mala digresija..
    Nakon koliko dana prestane bol od aspiracije?

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Veljača 2021. 16:10

MTB

Dada🐼

Jel joj ima slučajno nalaz od TSH a da nije rađen u okviru 2-5dc nego da je usput izvađen mimo tih pravila o vađenju. Dali mora biti veći ići manji npr ako je vađen 23dc (bubnula). Zanima me jer su mi vadilo pred mengu i bio je 2.47.
    E da…imam pojačan sluzavi iscjedak, točno osjećam kak se slijeva. Jel zna koja šta o tome? Danas bi kao dan implantacije trebao biti… Ali je proziran kao da mi je ovulacija a ne implantacija 🤔🧐🤔🤔🤔

Nema ti TSH veze sa danima ciklusa, ja ga vadim bilo kad u mjesecu.
    Osim ako nisi pobrkala TSH (hormon štitnjače) i FSH (spolni hormon)?

Ahaaaa onda dobro već sm se zabrinula. Hvala ti ❤️ Jer čitala sam da tsh nebi smio biti veći od 2.5 za trudnoću, a ja sam granična sa 2.4 pa me panika uhvatila. Do jučer sam bila uvjerena da mi nisu vadili taj hormon i da je nalaz od muža 😂😂😂😂 kad na kraju ipak moje hahhaha. 

endometrioza

la_Reina_del_Sur
    04. Veljača 2021. 16:11

Dada pokusavam, ali treba mi 100g da napisem ista, bas mi blokaje forum 🤭🤣🤣

Hvala vam cure od ❤ na podrsci, stvarno sam teski relax ovaj put, ka da sam malo otupila 🤣🤣

P.S. Fetovke, jeste pile normabel prije transfera jucer? 

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 16:11

Mattan

SBjelis ti si stvarno dala sve od sebe! Možda ti kući donesu 😂😂

I LEARNED FROM THE BEST,
    I learned from you... Hihi! Da znaš, dr je trađio samo 3 vrijednosti da napravim, a emo ja napravila barem 10, koristila tvoje metode :P

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Veljača 2021. 16:12

la_Reina_del_Sur

Dada pokusavam, ali treba mi 100g da napisem ista, bas mi blokaje forum 🤭🤣🤣

Hvala vam cure od ❤ na podrsci, stvarno sam teski relax ovaj put, ka da sam malo otupila 🤣🤣

P.S. Fetovke, jeste pile normabel prije transfera jucer?

Ja nisam... Sanjich je pila... Meni ušlo bez problema i bola 😂😂😂😂😂

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Veljača 2021. 16:13

J_b

Mala digresija..
    Nakon koliko dana prestane bol od aspiracije?

Ja sam bol imala još jedno 5 dana od transfera... Znači 10 dana sam hodala kao upitnik ❔ 🙄🙄🙄

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.