Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 15:35

SBjelis, znam, znam, razumijem što znači strah od niskog AMHa u našim godinama. Inače, čak i šestica je super (znači da imaš još hrpetinu godina do menopauze), ali najozbiljnije, on se lako maskira ako nam je tijelo pod nekim deficitom (ili ovo što kaže Čudovište, stimulacija, biokemijska, ... sve se poremeti).
    Bitno je da si ti dobri ovi važni nalazi.
    Za TSH - super je da je takav, što se plačeš. Štitnjača jako brzo reagira na terapiju, meni je u 10 dana pala sa 3.6 na 1.9. Plus, mjerila si u raličitim laboratorijima, nije ni to za baciti.
    I da, sad će FET upaliti pa više nikad nećeš morati vaditi sva ova sranja (do idućeg djeteta )

💔💔💔

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 15:39

MTB ale ja nisam na terapiji, nikakvoj, zato se čudim kako je štitnjača pala! Sretna sam, vas sam se sjetila lako ste govorile da je bolje da bude ispod 2! Ali od cega je pala? Pijem samo vit.d i proxceed, a on ima manje suplemenata od bilokojeg prenatala.. Nisu valkda brazilski orascici napravili cudo? 😂

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 15:39

SBjelis

Samara frckica je preeekrasna!
    Cudovistewow koji info, hvala 😘 Btw antralce jos nw kužim. Je li to ona vojska koja krece svaki ciklus? I kako se to mjeri? Ili se samo moze vodjeti na folikulometriji?

Da, to je ta vojska, i samo na folikulometriji se može vidjeti. S tim da svi imamo mjesece kad ih krene više, i mjesece kad ih krene manje. Zato je meni Gić, na temelju nekoliko folikulometrija u različitim ciklusima napravljenih tokom prošle godine (uvijek 10-15 folikula) i jedne koje je on napravio ove godine (vidio ih je 9 na 2dc, vjerojatno bi ih se pojavilo još) zaključio da je za mene dobar mjesec kad imam barem 10tak folikula i on za manje od toga odbija napraviti postupak. Ja se slažem s njim, iako ne želim odgađati. Bolje "odsjediti" jedan mjesec nego ići u postupak baš u onom mjesecu koji ti je "loš".
    S tim da cure znaju imati i manji broj pa ostanu trudne bez problema. Bitno da ih ima.

💔💔💔

04. Veljača 2021. 15:40

SBjelis

Samara frckica je preeekrasna!
    Cudovistewow koji info, hvala 😘 Btw antralce jos nw kužim. Je li to ona vojska koja krece svaki ciklus? I kako se to mjeri? Ili se samo moze vodjeti na folikulometriji?

Meni je to bilo nakon one trudnoce u visokim tjednima. Dva mjeseca nakon induciranog sam vadila hormone amh 6. A dva mjeseca prije nego sam zatrudnila amh mi je bio cini mi se 13, nešto. Guglala sam i moze se naci na americkim str istrazivanja gdje je amh nakon trudnoce niži. Ali uvijek sam imala isto antralaca na pocetku ciklusa, oko 6, i sa tim amh od 13 i sa ovim od 6, tako da kao sto kazes moguce da njega dosta stvari zamaskira i da antralci bolje pokazu trenutno stanje.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Veljača 2021. 15:40

Jel joj ima slučajno nalaz od TSH a da nije rađen u okviru 2-5dc nego da je usput izvađen mimo tih pravila o vađenju. Dali mora biti veći ići manji npr ako je vađen 23dc (bubnula). Zanima me jer su mi vadilo pred mengu i bio je 2.47.
    E da...imam pojačan sluzavi iscjedak, točno osjećam kak se slijeva. Jel zna koja šta o tome? Danas bi kao dan implantacije trebao biti... Ali je proziran kao da mi je ovulacija a ne implantacija 🤔🧐🤔🤔🤔

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Veljača 2021. 15:41

Dada🐼

Jel joj ima slučajno nalaz od TSH a da nije rađen u okviru 2-5dc nego da je usput izvađen mimo tih pravila o vađenju. Dali mora biti veći ići manji npr ako je vađen 23dc (bubnula). Zanima me jer su mi vadilo pred mengu i bio je 2.47.
    E da…imam pojačan sluzavi iscjedak, točno osjećam kak se slijeva. Jel zna koja šta o tome? Danas bi kao dan implantacije trebao biti… Ali je proziran kao da mi je ovulacija a ne implantacija 🤔🧐🤔🤔🤔

'moguća implantacija' * - ich daj bože da jest 😂😂😂 ja već ono kao da sam uvjerena 🙊🙊🙊🙊

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 15:43

SBjelis

MTB ale ja nisam na terapiji, nikakvoj, zato se čudim kako je štitnjača pala! Sretna sam, vas sam se sjetila lako ste govorile da je bolje da bude ispod 2! Ali od cega je pala? Pijem samo vit.d i proxceed, a on ima manje suplemenata od bilokojeg prenatala.. Nisu valkda brazilski orascici napravili cudo? 😂

Kako si sa stresom zadnjih dana?
    Ima li u Proxeedu joda?

💔💔💔

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 15:43

MTB sad sam aprednijo stupanj. Kontam. Hvala.

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 15:45

Dada🐼

E da…imam pojačan sluzavi iscjedak, točno osjećam kak se slijeva. Jel zna koja šta o tome? Danas bi kao dan implantacije trebao biti… Ali je proziran kao da mi je ovulacija a ne implantacija 🤔🧐🤔🤔🤔

Nema ti TSH veze sa danima ciklusa, ja ga vadim bilo kad u mjesecu.
    Osim ako nisi pobrkala TSH (hormon štitnjače) i FSH (spolni hormon)?

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    04. Veljača 2021. 15:48

Cure moje, sta se ovdje desava? Nema me par sati i kaos... Jao... Nije ovo mjesto za prepucavanja. Meni je ova tema najdraza od svih jer sam se jedino u njoj nasla dobrodosla. Na svako moje pitanje je odgovoreno i nisam nikad izignorirana. Sto ne mogu bas reci za neke druge teme. Zato sam uglavnom ovdje iako mozda vise tu ne pripadam 🤷‍♀️
    Mozda je vrijeme da za bolju vibru otvorimo novu temu?🙄 😂
    No, da se maknemo od toga. Meni su dosli nalazi kombiniranog... Sve je uredno, ali smo se na kraju, uz razgovor s dr. ipak odlucili za Nifty da budemo sigurni pa cu to obaviti iduci tjedan. Naime, ja imam u obitelji jednu preslatku djevojcicu sa sindromom Down. U prosloj trudnoci je sve bilo u redu, vjerujem da je i u ovoj, ali eto da budemo sto posto sigurni, napravit cemo i taj Nifty. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.