Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ❤️J_0209_b😺
    03. Veljača 2021. 15:00

Sunny_

J_b navijamo za sve 4 kad je to već vaš broj4 ampule znaci da imate dovoljno materijala za 4 postupka ili?
    Rita divna betauživaaaaj
    Sanjich, VM super, sad ste PUPOTirelessIvy čekamo UZV pa bebicu🤞🤞 još malooo

Ne znam.. Nikako pitat..🤔
     Pitat cu drugi put. 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Veljača 2021. 15:09

manemoj, a kad si ti ono vadila krv? Smrc.

ericaa, pristup tih liječnika je užas. Razumijem da si ti osjetljiva na svoju zečju usnu, svi imamo takve nekakve komplekse koji su nam obilježili djetinjstvo. Ali ti si pametna, sposobna, lijepa i zanimljiva žena, a ne "težak slučaj", pička im materina. Podržavam te u traženju normalnih stručnjaka koji ti mogu pomoći. Podsjeti me, u kojem si ti ono gradu?

J_b, pa dobro ti cure kažu, znači da će koristiti ICSI. Briga tebe što koriste, bitno da ih oplode.
    Inače, da, 4 ampule najčešće znači 4 postupka.

Dada, woooohooo, PUPO!!!

Tiki, super vijesti!!

💔💔💔

manemoj
    03. Veljača 2021. 15:15

MTB 26.1 sam vadila.. zato je i rekla do 26.2 ništa 🤦
    Inače.. witcher 😈😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Veljača 2021. 15:16

manemoj

MTB 26.1 sam vadila.. zato je i rekla do 26.2 ništa 🤦
    Inače.. witcher 😈😉

Smradovi  Dakle, meni ništa do 14.2. Vidjet ćemo, nadam se da će ipak doći prije.
    Da, witcher  Ne gledam ja loše serije 

💔💔💔

Marinela87
    03. Veljača 2021. 15:20

Cure cestitam svima na dobrim vijestima i drzim svima koje su postale pupo!!! 😄🤞🤞
    Malo sam se odmaknula od foruma da odmorim od mpo-a prije nego krenem u novu akciju!
    Jucer sam bila kod dr ocekujuci da cemo dogovoriti sve za iduci postupak, ali onda mi je gledajuci na uvz pocela pokazivati maternicu i rekla da bi ona meni ipak histeroskopski uklonila septum, sad mi ga je prvi put spomenula. stvarno je minimalan, gledala sam na netu slike tih septuma, ovo moje je neusporedivo, ali kao, ona bi to malo izravnala da poveca sanse prije iduceg pokusaja.. jel itko zna koliko nakon tog zahvata se moze u postupak? Pretpostavljam da se mora oporaviti koji mjesec.. Naravno zaboravila pitati jer me zateklo. I htjela sam malo tu pisati😀 tako da za 2 tj cu na taj zahvat a u postupak ko zna kad😂 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Ela 👱🏼‍♀️
    03. Veljača 2021. 15:48

Evo i mene 😍😍 još jedan PUPO in da housee 🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    Sve je prošlo super bezbolno, vraćena su mi 2 🐧🐧 , beta 15.02 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 
    Super sam raspoložena , idem sada u McDrive na krumpiriće 🍟 

Čestitam ostalim FETovkama 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    I Rita čestitke na drugoj betiii 🎉🎉🎉🎉
    Ostalim curama hvala što ste nas bodrile ❤️❤️❤️❤️ 

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

Leia3.0
    03. Veljača 2021. 15:50

Ana123456

Cure koje ste ostvarile trudnoću iz FET-a ili ET jel možete opisati svoje simptome par dana prije bete ako ste ih imali..
    Ja sam imala FET 2 blastice 25.1. beta mi je 7.2
    Zadnjih tjedan ipo me povremeno boli trbuh kao da trebam dobiti i par dana me bolilo samo na lijevoj strani
    Test ne želim raditi da se ne razočaram
    Ovo mi je 3 transfer,prva dva sam imala vraćanje dvodnevnih embrija a ovaj put su bile blastice..
    Na bolovanju sam ,radim kućanske poslove normalno samo ne teglim neke terete i šetam što više to je i dr preporučila …
    Oprostite na dugom postu i hvala unaprijed🙂

Mislim da sve što osjećamo (bol u grudima, predmenstrualni bolovi) možemo zahvaliti utrićima. Jedino što bih izdvojila je što sam u nekoliko trenutaka (a jednu noć par dana nakon transfera me i probudilo) osjetila oštru probadajuću bol u sredini vagine / maternice, ne znam ni sama opisati gdje. Kao "sijevanje", o čemu su cure ovdje već pisale. Ali evo, ne znam je li to povezano s trudnoćom ili sa svime što smo prošli i stavili u sebe. Meni je prilično jasan simptom bio što sam dobila sve simptome OHSS-a 8 dana nakon transfera, što se rezultat lučenja bete u krv. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Matkiša 😎
    03. Veljača 2021. 15:52

Dada dobri su i ćevosi, sad ako ti uspije Mekić će propasti jer će sve PUPO - vice i one u nastajanju otići po ćevapčiće 🤪
    Ela bravooo 😊😊

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Leia3.0
    03. Veljača 2021. 15:58

Ela i Dada - bravo dragi sestre & PUPICE 
    rita - čestitke na tako krasno poduplanoj beti 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

❤️J_0209_b😺
    03. Veljača 2021. 15:59

Leia2.0

Ana123456

Cure koje ste ostvarile trudnoću iz FET-a ili ET jel možete opisati svoje simptome par dana prije bete ako ste ih imali..
    Ja sam imala FET 2 blastice 25.1. beta mi je 7.2
    Zadnjih tjedan ipo me povremeno boli trbuh kao da trebam dobiti i par dana me bolilo samo na lijevoj strani
    Test ne želim raditi da se ne razočaram
    Ovo mi je 3 transfer,prva dva sam imala vraćanje dvodnevnih embrija a ovaj put su bile blastice..
    Na bolovanju sam ,radim kućanske poslove normalno samo ne teglim neke terete i šetam što više to je i dr preporučila …
    Oprostite na dugom postu i hvala unaprijed🙂

Mislim da sve što osjećamo (bol u grudima, predmenstrualni bolovi) možemo zahvaliti utrićima. Jedino što bih izdvojila je što sam u nekoliko trenutaka (a jednu noć par dana nakon transfera me i probudilo) osjetila oštru probadajuću bol u sredini vagine / maternice, ne znam ni sama opisati gdje. Kao "sijevanje", o čemu su cure ovdje već pisale. Ali evo, ne znam je li to povezano s trudnoćom ili sa svime što smo prošli i stavili u sebe. Meni je prilično jasan simptom bio što sam dobila sve simptome OHSS-a 8 dana nakon transfera, što se rezultat lučenja bete u krv.

"Meni je prilično jasan simptom bio što sam dobila sve simptome OHSS-a 8 dana nakon transfera, što se rezultat lučenja bete u krv." 

Leia2.0 što je to točno Ohss

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.