SBjelis eto to i McDonalds je MTB zaboravila na prvoj stranici napisati. To su ti mantranja… Ali dobro bar nisam stavila NadimakDada 🤣🤣🤣🤣
Mi smo mjesec dana umirale od smijeha 😂
Zaboravila?
Ili namjerno ne napisala?
Za neke se tajne treba posebno potruditi.
💔💔💔
Cure, dobro jutro. Dobila M pa sam malo usporena od tablete i neproduktivna i čitam s nerazumijevanjem
prijavljujem dobre briseve
Woooohoooo, to je bilo bitno!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Dobar dan cure
https://ibb.co/zsM5Fkp
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Cure, ja se sjetila da imam baby watcher. I isla ga ukljuciti ne s prevelikim ocekivanjima jer sam tek u 12tt. Kad ono, nasla sam bebine otkucaje za manje od minute… Naravno da sam se rascmoljila kao mala beba, ali sam mirnija puno jer znam da je moja mrvica tu ziva i nadam se (sutra cemo saznati) zdrava 😍❤️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰 Zdrava, nego kako drugačije!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Koriati netko ove prenatale s aktivnom folnom?
http://www.almagea.hr/dodaci-prehrani/prenatal-omega3/
oharascarlett14@gmail.com
Tanja79, bljak.
SBjelis, Amalgeu su hvalile cure na prethodnim Vol. Ti još biraš prenatale?
💔💔💔
Inače cure u Skvorcu, jučer ja bila na pregledu i ostala u šoku. Preuredili su cijelu polikliniku, nema više one ružne narančaste boje 😂 sad je sve onak sivo bijelo moderno 😍😍😍
Women_name boja je odlična. Baš su lijepo sredili iako navodno nije još sve gotovo. 😉
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Tanja ja nista ne vidim na linku, meke stravauzas reklame se dizu 🙀 Herc me uhvati svaki puta kada stiscem link 🙀🙀
Jesi trudna?
MTB oma mjenjam avatar i nick 😝
Ma obzirom na mutacije gledam prenatalae s aktivnim folatima. Sva sam u suplementima i vi ste krive! Ne spremas se samo ti za postupak nakon postupka 😂😂😂😂
Neki dan mi ne netko naveo prenatal s aktivnim folatim i ja sam zaboravila gdje i koji. I jos sam napravila prt scn ali niti tamo ne mogu naci 😁😭
Ali naisla sam na zanimljive stvari, pa ako je netko u istoj fazi evo linka... Svidja mi se sta ovaj Almagea prenatal ima i omegu.. Ovdje je presjek prenatal trzista:
https://vitamini.hr/znanost-industrija/industrija/odaberite-idealan-pripravak-za-razdoblje-trudnoce-14242/
oharascarlett14@gmail.com
SBjelis ja pijem, vec 6mj... meni su ok jer mi ne sjedaju tesko na zeludac.
Woman name ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
ericaa cesitam na urednim birsevima! ja ocekujem svoje drugi tjedan, gdje si ti u postupku?
Dada cek cek nisam dobro skužila Mcdonalds je neki preporuceni suplement???
MTB znaaam da si ti na dobrom režimu hranjena, svaki put kad napišeš me štrecne da bi trebala poraditi na tome, ma nije da jedem baš preloše ali znam da bi za ovo bilo bolje bit stroži hhh, inace ako nisi kupila caj lista mline imaš od subana po raznim ljekarnama ja kupila u prvoj ljekarni koju sam naišla--
inace moja saga sa zaraznim bolestima se nastavlja (nakon sto sam mislila da u klinici "pimpovi" vode svoje zene na testiranje za HIV) dobim jucer nalaz sa 10 kratica (hepatitisb,c, hiv i sl.) i sve negativo a na jednom pise pozitivno malo je rec da sam izgubila svu krv u tijelu valjda, skoro mi srce stalo jer ne znam ni sta ta kratica znaci a cinilo se da ne moze nikako bit dobro da je na tom nalazu nes poz. ali evo mozda se pisalo o tome ali ako nije a ima i drugih "pametnih" kao i ja to je samo dokaz da sam cijepljena za hepB pa da se isto netko ne prepadne :D
ps. rita (zaboravila koji broj hehe) cestitam na lijepom iznenađenju :)
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Sortiraj odgovore
Najstariji