Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    02. Veljača 2021. 14:48

MTB

Ali iskreno, pojma nemam je li mi nešto pomogla ili ne.
    Ova omega 3-6-9 je mislim kakti fora jer poštuje omjere koje bi trebali imati u tijelu. Ne zamaram se time… još. Nešto moram ostaviti i za drugi postupak
    Možeš to troje piti u postupku do aspiracije. Ja ću još i Q10 piti.

Hvala na odgovoru 
    I meni se čini da mi nije najophodnije sad ta 3-6-9. Upravo se sjetila Saša, Tin i Kedžo, 3-6-5 
    Ima neka biljna ljekarna u mojoj ulici pa kad popuste ove droge od tableta bi mogla ić upilat tetu šta je za šta 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• rita7
    02. Veljača 2021. 14:49

ericaa ma i meni su uredni inace ali sad strahujem radi SVEGA.
    dada krumpirici it is! cvarke ne volim ali ako se nastave redat + nakon cvaraka stisnut cu zeludac 
    VM 🙏 za sva tri!! 
    da li tko pije INOVO? ja sam dobila zbog visokog amh.a

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

Matkiša 😎
    02. Veljača 2021. 14:50

Leia2.0 samo pij, piški... nouuu ugljikohidrati jees proteini 👍 Puno kuhanog mesa i rajčice, juhe i bit će sve ok 💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

02. Veljača 2021. 14:51

Evo Dada i ja sam prominila nick..stavila druge emoji-e  🤱🤞🤞🤞🤞

ericaa
    02. Veljača 2021. 14:52

Dada🐼

ericaa ako ti je ovo dovoljno vitamina, pređi na femibion, makar mislim da je to sve isto sranje drugo pakovanje 😁
    https://ibb.co/SyGHP5HVM juhuuuu, budi sretna, i čak i da se poduplaju, da napokon dobiješ po ono za što se boriš. Ako ih bude previše, uzet ću ja jedno 🤣🤣🤣🤣
    Bome nas se sutra naredalo… I od Sanjich neka prijateljica ima FET, ali ne želi nam se pridružiti 🤔😁
    Sretno nam bilo, čitav tjedan nam je ispunjen ali sutra je udarnoooo, neznam dali je bilo kada tako?

Draga dada ja nemam pojma što je meni dovoljno vitamina  Počela sam sa ovim u 11. mjesecu i kupila Novalac i sad automastki kupujem njega. Danas je SBjelis poslala nešto za vitamine i onda me prebacilo i sad gledam, ali da, sve je to više manje isto  Tražim jeftiniju varijantu hahahahhahah i odvojeno Omegu jer sam danas tako zaključila  proguglat ću sad tvoj vitamin, čim ima cijela lista iza meni izgleda dobro

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    02. Veljača 2021. 14:54

ericaa

Dada🐼

ericaa ako ti je ovo dovoljno vitamina, pređi na femibion, makar mislim da je to sve isto sranje drugo pakovanje 😁
    https://ibb.co/SyGHP5HVM juhuuuu, budi sretna, i čak i da se poduplaju, da napokon dobiješ po ono za što se boriš. Ako ih bude previše, uzet ću ja jedno 🤣🤣🤣🤣
    Bome nas se sutra naredalo… I od Sanjich neka prijateljica ima FET, ali ne želi nam se pridružiti 🤔😁
    Sretno nam bilo, čitav tjedan nam je ispunjen ali sutra je udarnoooo, neznam dali je bilo kada tako?

Draga dada ja nemam pojma što je meni dovoljno vitaminaPočela sam sa ovim u 11. mjesecu i kupila Novalac i sad automastki kupujem njega. Danas je SBjelis poslala nešto za vitamine i onda me prebacilo i sad gledam, ali da, sve je to više manje istoTražim jeftiniju varijantu hahahahhahah i odvojeno Omegu jer sam danas tako zaključilaproguglat ću sad tvoj vitamin, čim ima cijela lista iza meni izgleda dobro

nema tog kod nas 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Ela 👱🏼‍♀️
    02. Veljača 2021. 15:02

Cure, sretno nam svima sutra 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 ❤️❤️❤️
    Idemo po naše bebe 🙏🏼🙏🏼
    Ja sam spremna , nestrpljiva ☺️ Stvari spakovane , poslije transfera idem s MM na mini odmor ⛰ 
    Mislim da će mi prijati 2-3 dana biti van kuće , ne raditi ništa dok se bebaĆ smjesti 🤰🏼
    Šaljem vam svima zagrljaje i velikooo hvala na podršci ! 

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

ericaa
    02. Veljača 2021. 15:04

Ela 👱🏼‍♀️

Cure, sretno nam svima sutra 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 ❤️❤️❤️
    Idemo po naše bebe 🙏🏼🙏🏼
    Ja sam spremna , nestrpljiva ☺️ Stvari spakovane , poslije transfera idem s MM na mini odmor ⛰
    Mislim da će mi prijati 2-3 dana biti van kuće , ne raditi ništa dok se bebaĆ smjesti 🤰🏼
    Šaljem vam svima zagrljaje i velikooo hvala na podršci !

sretnoooo!!! 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Veljača 2021. 15:16

ericaa

MTB

Ova omega 3-6-9 je mislim kakti fora jer poštuje omjere koje bi trebali imati u tijelu. Ne zamaram se time… još. Nešto moram ostaviti i za drugi postupak

Hvala na odgovoru
    I meni se čini da mi nije najophodnije sad ta 3-6-9. Upravo se sjetila Saša, Tin i Kedžo, 3-6-5
    Ima neka biljna ljekarna u mojoj ulici pa kad popuste ove droge od tableta bi mogla ić upilat tetu šta je za šta

Ja Novalac pijem jer mi je davno preporučila prijateljica. Ne pada mi teško na želudac, a feritin nikad bolji, tako da mislim da je od njega.
    A omegu, kažem ti, pijem što je na akciji  Računam, bolje da išta pijem nego ništa  Pametna već jesam, ovo je samo bonus 

💔💔💔

ericaa
    02. Veljača 2021. 15:22

MTB

ericaa

MTB

Hvala na odgovoru

Ja Novalac pijem jer mi je davno preporučila prijateljica. Ne pada mi teško na želudac, a feritin nikad bolji, tako da mislim da je od njega.
    A omegu, kažem ti, pijem što je na akcijiRačunam, bolje da išta pijem nego ništaPametna već jesam, ovo je samo bonus

A ti i uz Novalac koji ima Omegu piješ dodatnu omegu? Ahaaaa, sad sam pokopčala. Pardon na sporosti, možda da uložim u dobru Omegu 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.